Jump to content
POLITISTI.ro

Ce parere aveti despre cazul taximetristului violat?

Postare recomandată

Publicat

Eu propun să mutăm topicul al secțiunea divertisment, nu de alta, dar nu am râs atât de când intru pe forumul ăsta. Mare ți-e grădina Doamne și mulți mai sar gardul !

Publicat

pt maxu08:momentan pdl dar am de gand sa intru in partidul amintit de tine pt ca nu sunt multumit de actualul partid

dan nu vreau sa te supar mi-am spus doar niste pareri :beer:

Publicat

Ion nu ne-ai supărat, ne-ai distrat de minune, mai ales la cât sunt de ofuscat pe fostul meu șef. Dar tu mi-ai luminat....noaptea. :ner: Las-o mai ușor cu politica că nu ne interesează.

Publicat

oricum nu inteleg de ce considerati cazuri ca cel al taximetristului violat si al elodiei tabu pt ca nu sunt,adica pot fi discutate

Publicat

@ion25

Nu te-ai gandit ca poate fi si o legatura intre cele doua cazuri?

Probabil vampa din Tulcea (de fapt o penală oarecare) s-a uitat prea mult la OTV...

• Moderator
Publicat

Eu propun să facem pe forum o secțiune de bășcălie/caterincă. Ce părere aveți?

Publicat

marius,eu mi-am deschis sufletul pe acest forum si nu e corect sa radeti de mine.sunt un om simplu care si-a spus o parere,nu inteleg de ce va suparati toti

dan,otv pe vremea lui lazarus era un post bun,nu ma poti contrazice,transau cazurile pe toate partile si incercau sa le rezolve

• Moderator
Publicat

Ion, nici gând de așa ceva, intenția mea nu e să te iau pe tine în râs, mă refer doar la subiectul dezbătut aici. Dacă ți-am lăsat impresia asta, sincer, îmi cer scuze.

Publicat

marius nu e nimic,unii vecini m-au luat in deradere cu subiectul asta si nu voiam sa patesc la fel si pe acest forum

Publicat

@ion25

Daca munceşti si iti castigi pâinea cinstit e bine, inca te mai poti salva.

Nu pierde timpul cu escroci ca Diaconescu ce a facut avere speculand naivitatea oamenilor, multi dintre ei probabil de buna credinta.

Publicat

Ion îți mulțumim că ți-ai deschis sufletul pentru a vorbi pe forumul polițiștilor dar trebuie să înțelegi mai întâi câteva lucruri. Pe acest forum de regulă se dezbat lucruri serioase, probleme cu care se confruntă polițiștii în viața de zi cu zi. Dacă vei urmări forumul mai atent vei vedea că nimeni nu este pe aici fan OTV, tocmai pentru că nu ne plac habarniștii care își dau cu părerea pe acolo crezând că dacă pun poza unei persoane dispărute la tv vor rezolva ”cazul”, lucru care tocmai nu s-a întâmplat, dovada cele jde mii de episoade gen elodia pe la care ți-ai pierdut și tu nopțile.

• Membru
Publicat

Pai de ce sa nu ramana acesta topicul de bascalie? Are toate ingredientele: subiecte pe masura, pacalici de serviciu si prostie cat cuprinde. Se pare ca este adevarat ce se spune: inteligenta este limitata, fiecare are un punct maxim, in schimb prostia ... fara margini.

Ion, cu totii avem activitati zilnice, asta nu inseamna automat ca suntem si normali. De exemplu, tu zi de zi de uiti la capatos si acces direct (pe diaconescu il sari din cand in cand, mai ales dupa ce a plecat Lazarus, ma gandesc) si te intrebi zilnic oare unde-o fi Elodia. In lumea ta a :blink::wacko: ti se pare normal, dar crede-ma, nu e un obicei sanatos.

Pace ;)

Publicat

dan,poate ca aveti si voi dreptate,dar totusi am o oarecare reticenta privind informatiile pe care le aveau politistii si procurori de le otv a doua zi dupa ce d-l dan le spunea in emisiune(stiu asta pt ca d-l dan spunea asta in emisiune deci e sigur)

Publicat

Ion, domnul Dan este un informator de-al nostru, dar ar fi bine să rămână așa între noi asta. :clip: Din cauza asta aflau polițiștii a doua zi de la el.

Publicat

domnilor a fost o placere sa discut cu dumneavoastra dar trebuie sa ma retrag pt ca maine lucrez.o seara buna :emo-yessir:

dan,nu ai inteles,nu a doua zi aflau probabil se uitau la emisiune

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.