Jump to content
POLITISTI.ro

Ce parere aveti despre cazul taximetristului violat?

Postare recomandată

Publicat

Nu cumva initiatorul acestui topic este taximetristul in cauza? Zic si eu...

Toma Necredinciosul ce esti :)

Publicat

L-au intrebat de tatuaje sa le spuna daca sunt mai vechi sau au fost realizate in timpul violului.

Baiatule, tu o carte sau mai multe necitita/necitite prin biblioteca nu mai ai? Macar ai biblioteca? Daca nu ai fa-ti sau comanda una si apoi umple-o. Cum puteti crede tot ce se spune la emisiuni de acest gen? Ai timp de pierdut.

Publicat

Eu i-as fi spus ca a dat norocul peste el la ce gagica e tipa si la cum arata el :D

In alte circumstante ar fi dat bani grei :))

• Apreciez 1
Publicat

Si acum cu mediatizarea asta puternica, vorba lu' Becali, "lucru' Necuratului!"

• Membru
Publicat

Dar OTV-ul nu are forum? M-am mirat cand am vazut ca se discuta asa ceva pe aici.

Publicat

Ion25, tot o bagi pe aia cu violul, macar stii ce inseamna un viol? Cam cum crezi ca l-a violat nebuna aia pe taximetrist, i-a bagat un deget in c*r? Ori a vrut sa se simta bine si sa-l faca pe domnul "victima" sa se simta barbat....(desi nu prea arata), iar ea femeie?

Daca tot persisti in ipoteza ca ala a fost violat, incearca sa vezi daca ai erectie cu un cutit la gat, cum pretinde "victima" ca a avut...

Si vorba lui Benkb...ala sa zica mersi ca s-a uitat aia la el, fie ea si bauta, ca altfel dadae bani buni sa o aiba... asta in ideea ca nu este facatura cum se prevede....

Publicat (modificat)

Intr-o tara unde barbatii au ajuns sa fie violati de femei ceva e in neregula...

Oricum,Romania e o tara fascinanta,acest caz nu face decat sa reconfirme asta.

PS:"Victima" oricum nu e asa de inocenta cum pare la prima vedere, ca si in natura uneori prădătoril se transforma in prada si invers. .. :)

Modificat de reddog
Publicat

Ion25, demonstreaza ca individul nu a avut nici un fel de erectie sau ca aceasta i-a fost provocata de tipa impotriva vointei lui. Apoi demonstreaza ca nu i-a trecut trecut nici o clipa prin cap gandul ca ar putea sa "i-o puna" individei sau ca nu a avut anterior nici o fantezie erotica cu individa. Se pare ca esti adeptul masturbatiei dar nu o fa pe acest forum ci in baia personala, singur si in intimitate.

Publicat

violul asupra unei victime de sex masculin se face altfel decit in acest caz :) te las pe tine sa iti imaginezi cum.

Publicat

Cred ca a gustat din savarina taximetristul...

Adevarul e ca nu il ajuta nici fata pe băiatul asta, nimic nu e întâmplător. :))

• Membru
Publicat

Max, mai da-i 2 ingrediente: un dus si un sapun. Doamneeee.... chiar luati in serios pe nea Ion a lu` Glanetasu? Am impresia ca taximetristul nostru e mai sanatos (ca sa nu spun altcumva) decat tovarasul nostru de fata.

Cineva i-a sugerat sa puna mana pe o carte de specialitate. Eu i-as sugera sa puna mana pe un abecedar. Stiti ce e trist? Ca omul asta voteaza.

Publicat

Ion25, tot o bagi pe aia cu violul, macar stii ce inseamna un viol? Cam cum crezi ca l-a violat nebuna aia pe taximetrist, i-a bagat un deget in c*r? Ori a vrut sa se simta bine si sa-l faca pe domnul "victima" sa se simta barbat....(desi nu prea arata), iar ea femeie?

Daca tot persisti in ipoteza ca ala a fost violat, incearca sa vezi daca ai erectie cu un cutit la gat, cum pretinde "victima" ca a avut...

Si vorba lui Benkb...ala sa zica mersi ca s-a uitat aia la el, fie ea si bauta, ca altfel dadae bani buni sa o aiba... asta in ideea ca nu este facatura cum se prevede....

Pai hai sa ma gandesc eu la o metoda. Ii pune cutitul la gat , il leaga si ii zice sa o linga ca sa nu ii taie ceva.Sau ii da pumni si picioare pana accepta acelasi lucru. Iar unii oameni pot avea erectie chiar si cu cutitul la gat, de ce nu ar putea?

Publicat

ia incearca si sa ne povestesti daca functioneaza :ner:

sau poti incerca sa o faci cu prietena/sotia ta in plina strada, ziua in amiaza mare. este cam acelasi lucru sub aspectul stress-ului si stimulilor.

daca ai erectie in aceste conditii este omul ideal pentru producatorii de filme XXX si vei face o gramada de bani.

Publicat

Dar ce parere aveti despre misterioasa disparitie a Elodiei si despre faptul ca nu a aparut inca? Marjam pe OTV.

Publicat

eduardpsih cazul elodia poate fi discutat si intradevar daca ai urmarit emisiunile pe otv(eu le-am vazut pe toate)cred ca daca domnul dan diaconescu insista procurorii ar fi cautat-o mai mult pe biata femeie si l-ar fi anchetat pe domnul cioaca mai atenti dar dupa cum am vazut la stiri a mai aparut o elodia doar ca o chema altfel si nu e maritata.in fine,daca domnul diaconescu insista o va gasi macar pe fata asta :hmmmt:

• Displace 5
Publicat

@ion25- postul asta a lamurit toate aspectele in ceea ce te priveste. de acum stim cu cine discutam :)

Publicat (modificat)

@ion25

Daca băiatul ala de la postul tv mentionat de tine mai insista cu Elodia cred ca isi mai lua un Rolls Royce...

Proşti sunt destui, bine ca n-a insistat.

Modificat de reddog
Publicat

catalin nu e de ras m-as uita si acum dar domnul dan a dat-o pe politica in ultima vreme poate dupa ce devine presedinte va relua emisiunile :emo-yessir:

• Membru
Publicat

Nu ne intereseaza parerea ta, nu ne intereseaza OTV-ul si nici Diaconescu.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.