Jump to content
POLITISTI.ro

Pot primi amenda pentru tulburarea linisti publice

Postare recomandată

Publicat

Salutare, acum cateva zile am fost legitimat alaturi de inca trei prieteni de catre doi domni politisti, deoarece in zona unde ne aflam au fost petitii facute de catre locatari pentru deranjarea linistii publice. Am primit un advertisment la fata locului si am plecat mai departe. Nu neg faptul ca nu am fost galagiosi si noi, insa nu stiu daca petitia a fost directionata chiar asupra noastra. Oricum, curiozitatea mea este urmatoarea, daca altcineva vine si tulbura linistea publica in acea zona, sau o alta fapta are loc, eu si prietenii mei ne vom trezi cu domnii politisti la domiciliu din simplul fapt ca am fost legitimati anterior in acea zona? Multumesc anticipat, toate cele bune.

Publicat

Buna seara. Am fost avertizat verbal, nu am dat nicio semnatura. Pur si simplu mi-au fost trecute datele personale intr-o agenda a domnilor politisti. Acum intrebarea mea pentru dvs. este urmatoarea: Daca altcineva vine si deranjeaza linistea in acea zona unde am fost eu legitimat si avertizat, iar respectivii vinovati nu sunt prinsi, exista vreo posibilitate sa ma trezesc cu politia la domiciliu pentru simplul fapt ca am fost avertizat pentru acelasi lucru, in aceeasi zona? Va multumesc pentru rabdarea acordata. 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.