Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

E o poveste puţin mai lungă.
iOS-ul suportă touch icon, un fel de favicon (o iconiţă/pictogramă reprezentativă) care se afişază când utilizatorul salvează pagina web pe ecarnul dispozitivului mobil (care nu este altceva decât o scurtătură, un fel de bookmark).
În cazul Android-ului problema e ceva mai complicată şi este necesară inserarea unui cod html în site. Explicaţii detaliate sunt în link-ul de mai sus.
Forumul are iconiţă touch icon.

apple-touch-icon.png

Publicat

M-ati convins, oricum arata bine si icon-ul pe Android.  Pana la urma valoarea sta in ceea ce se scrie pe forum, nu in icon :clip: ! 

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Salut,exista cumva si o aplicatie pentru telefoanele cu sistem de operare windows ? Multumesc.

• Membru
Publicat

Nu există deocamdată aşa ceva, ţi-aş recomanda să descarci aplicaţia tapatalk, dacă există cumva pentru windows.

• Apreciez 1
  • 3 luni mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Of...în curând o voi urca pe google play, pentru ca tot am umblat la folderul de dropbox unde o aveam şi am tot şters-o. Scuze pentru incovenienţele cauzate.

Ai reușit să mai faci ceva cu aplicația asta?

De unde o pot lua?

• 1 an mai târziu...
Publicat

Ar fi cel mai util sa existe suport pe platforma forum pentru aplicatia Tapatalk.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.