Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Cristi eu am un Nokia N8 cu sistem de operare Nokia Bele.Oare pentru acest sistem nu poti concepe o astfel de aplicatie si pt acest sistem?Merci!

• Apreciez 1
Publicat

Multumim Cristi, merge binisor, cu timpul poate se dezvolta. Incrcarea e putin greoaie dar e un inceput. Bravo +1 rep

Publicat

downloadat pe computer, bagat in dropbox, sincronizat, instalat... acum studiem... :D felicitari Cristi! :beer:

• Membru
Publicat

De pe s2, cu internetul de la Orange, funcţionează foarte bine.

Mulţumim, aşteptăm update-urile.

• Membru
Publicat

Multumesc pentru feedback. Legat de viteza cu care se incarca aplicatia, deocamdata nu am ce-i face, mai ales daca conexiunea este de tip EDGE, sau mai rau, GPRS, latimea de banda oferita de acest protocoale fiind cam mica spre foarte mica. Am testat pe wifi si pe 3g si merge foarte bine, cel putin pe dispozitivul meu, iar pe EDGE dureaza cateva secunde pana intra in ecranul principal, dupa, se misca mai usor.

Legat de sistemul de operare Belle, voi studia problema si este posibil sa se rezolve, singurul incovenient este ca, desi pot rula aplicatia intr-un mediu virtual, nu detin un device cu acest sistem de operare ca sa o pot testa tete-a-tete.

• Moderator
Publicat

După ce intră în ecranul principal, folosește skin-ul de mobile al forumului, corect?

Cum se mișcă pe skin-ul mobil?

• Membru
Publicat

Cel putin la mine se misca acceptabil, ma refer la o conexiune de tip EDGE. Pe 3g sau wifi merge foarte bine, este optimizat bine skinul. Se poate totusi trece si la modul Full Version, aplicatia suportand functia Pinch to zoom specifica sistemelor Android de la 2.2 in sus.

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Am dat-o jos, dar nu mi-o deschide laptopul...de ce program am nevoie? Stima. Am un Android 2.3

Publicat

Merge foarte bine aplicatia. Felicitari Cristi.

Pentru cei care nu au posibilitatea conectarii mobilului la PC (laptop), pot descarca aplicatia direct cu mobilul conectat la forum (prin browser), aceasta salvandu-se in download. De acolo, cu un simplu dublu click, incepe instalarea aplicatiei. Daca mobilul nu permite descarcarea, atunci, cu ajutorul PC-ului, se descarca aplicatia in acesta dupa care se deschide un email nou, se ataseaza aplicatia si se trimite...pe acelasi email (preferabil Gmail). Se verifica cu ajutorul mobilului primirea acelui email, se deschide si se apasa direct pe tasta INSTALARE.

Stima

• 6 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Mă ajută cineva cu aplicaţia?

Nu o mai am şi nici link-ul postat de Cristi nu mai funcţionează.

• Membru
Publicat

Of...în curând o voi urca pe google play, pentru ca tot am umblat la folderul de dropbox unde o aveam şi am tot şters-o. Scuze pentru incovenienţele cauzate.

• Membru
Publicat

Varianta mobilă nu o foloseşti?

Ba da, o folosesc, dar îmi era mai la îndemână aplicația.
  • Moderator
Publicat

Păi aplicaţia aia folosea skin-ul pentru mobil al forumului. Ea de fapt este un fel de bookmark sau o scurtătură, iconiţă - spune-i cum doreşti - ce nu face altceva decât să te ducă direct către adresa web, fără să mai fie nevoie să deschizi browser-ul. Cel puţin eu aşa am înţeles.

• Moderator
Publicat

Mai mult ca sigur şi Android-ul are o funcţie prin care să-ţi poţi crea un bookmark pe telefon sau altfel spus, prin care să-ţi creezi o iconiţă direct pe telefon. La iOS există aşa ceva, de exemplu eu după ce i-am dat să-mi creeze o astfel de scurtătură pe telefon, mi-a apărut o iconiţă ce arată exact aşa:

post-2-0-39031400-1368478123_thumb.png

Publicat (modificat)

@Bogdanel, fa o scurtatura pe ecran, asa cum spune si Catalin, si merge perfect. 

@Catalin la mine arata altfel iconita.O fii din cauza sistemului, eu sunt pe Android 4.1.2 Jelly Bean?!

dsc04815gn.jpg

Modificat de Eduard
  • Membru
Publicat

Eduard, Cătălin are Iphone, care rulează iOS, un sistem diferit de operare faţă de Android, de aici vin şi diferenţele de interfaţă, cu toate că ambele sisteme de operare sunt bazate pe Kerneluri Linux.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.