Jump to content
POLITISTI.ro

Parasirea garnizoanei de catre politisti

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Marius,

Postare recomandată

Publicat

chiar crezi ca seful se la resurse umane ar sti mai multe?...

Pai daca nu stie eu zic sa il/o dati afara.

Publicat (modificat)

Ally intreaba seful de la MRU despre Adresa I.G.P.R. nr. 82459 din data de 03.04.2008 .

Dupa sa mai tastezi sa ne spui si noua ce ti-a zis. :hmmmt:

Am cautat eu insami adresa cu pricina si nu am gasit nimic! Vreo 3 zile la rand am tot cautat si nimic!...nu stiu unde s/ar putea gasi aceasta adresa si la ce se refera!..Daca era vb de o dispozitie, ordin..ceva de genul asta, era mai usor de gasit, dar asa...o adresa....cam slabe sanse! :unsure:

Modificat de allyyys25
Publicat

Ally intreaba seful de la MRU despre Adresa I.G.P.R. nr. 82459 din data de 03.04.2008 .

Dupa sa mai tastezi sa ne spui si noua ce ti-a zis. :hmmmt:

Hai, Elvis, zi-ne ce contine adresa asta ! :rolleyes:

• 1 an mai târziu...
Publicat

va salut! stim cu totii ca nu exista garnizoane din pricina demilitarizarii politiei.Insa actele normative care prevad parasirea garnizoane sunt inca in vigoare si dateaza de prin 98. De aceea exista inca termenul de garnuzoana.Pentru ca acele acte normative au ramas.Cu respect!

Publicat
stim cu totii ca nu exista garnizoane din pricina demilitarizarii politiei

azi am primit o modificare a roiului. sintagma parasire de garnizoana se inlocuieste cu cea de parasire localitate de resedinta..

• 1 an mai târziu...
Publicat

Am devenit si eu interesat de acest subiect. Ce alte OMAI`uri sau Adrese au aparut privind " parasirea de garnizoana" ?

• Membru
Publicat

Cel mai clar si concis document legat de acest subiect este o Dispozitie IGPR emisa pe vremea cand era Fatuloiu inspector general. O am la birou, nu ii mai retin numarul. O sa revin cu detalii.

Publicat (modificat)

Ecou cauta si Adresa I.G.P.R. nr. 82459 din data de 03.04.2008 .

Poate o pui si aici.

Modificat de Elvis
  • 7 ani mai târziu...
Publicat

Va salut. Mai știm ceva de ordine/dispoziții de părăsire garnizoana*? Am fost plecat din tara în timpul liber și desi m am trecut în caietul ala de părăsire, tot mi se spune ca nu e de ajuns... Îmi trebuia raport. Mulțumesc 🙋‍♂️

• 2 ani mai târziu...
  • Membru
Publicat

Revenim la raport personal aprobat de seful nemijlocit?

Sau plecam fiecare unde ne taie capu' si ne-o luam in freză la alerta cand seful "nu isi mai aduce aminte" ca l-am  anuntat.

• Moderator
Publicat

Corect este ca angajatorul să ne plătească atunci când suntem la dispoziția sa și ne cheamă din timpul liber la serviciu.

• Membru
Publicat

Cand ne cheama la serviciu inafara orelor de program suntem platiti, iar pentru faptul ca ne cheama avem un spor de dispozitiv.

Problema apare atunci cand imi cere sa fiu la domiciliu, acea perioada de timp cred ca ar trebui remunerata.

Pentru ca poate sa ma cheme linistit la serviciu cand eu sunt la 300km, vin in timpul in care pot. Altfel se pune problema cand imi cere sa fiu la domiciliu si in 15 minute sa fiu gata de misiune.

And that's my two cents.

Publicat
în urmă cu 3 ore, OneAsterix a scris:

Cand ne cheama la serviciu inafara orelor de program suntem platiti,

Cred că eşti într-o eroare, pentru că in realitatea NU suntem plătiţi pentru orele lucrate suplimentar. Aceste ore suplimentare sunt compensate cu ore de timp liber, pentru care nu se mai plătesc sporuri etc.

• Apreciez 3
  • Membru
Publicat

Din cate stiam eu, pt faptul ca esti “la dispozitie”, adica poti sa fii chemat de acasa din timpul liber, esti platit prin acel spor de dispozitiv de 25%. 

Publicat

@Ben, în urmă cu cativa ani, ne-au tăiat respectivul spor despre care vorbesti si de atunci nu mai există nicio compensatie salarială care să aibă acest scop. A existat inclusiv o perioadă de aprox 8 - 10 luni cand a fost plătită cu 50% din salariul de bază permanenta asigurată de la domiciliu. Nu mai retin exact anul.

• Moderator
Publicat (modificat)
în urmă cu 3 ore, Horia a scris:

Nu mai retin exact anul.

2016 - 2017

Modificat de Roby
  • Membru
Publicat (modificat)
în urmă cu 15 ore, Horia a scris:

A existat inclusiv o perioadă de aprox 8 - 10 luni cand a fost plătită cu 50% din salariul de bază permanenta asigurată de la domiciliu. Nu mai retin exact anul.

2018, cand era Carmen Dan. Aia a fost cea mai mare prostie posibila. Te platea sa stai acasa, iar daca te chema la vreun eveniment (echipa CFL o denumeau parca) iti scadea din banii respectivi si te compensa cu ore libere. Deci, efectiv te platea sa stai acasa. Noaptea mintii … in loc sa te plateasca efectiv pt orele suplimentare lucrate, indiferent ca e weekend sau in timpul saptamanii. 

în urmă cu 15 ore, Horia a scris:

în urmă cu cativa ani, ne-au tăiat respectivul spor

Eu sunt totusi de parere ca-l primim. Parca l-am vazut prin anexele de la tot felul de dispozitii. Chiar o sa ma uit. 

Modificat de Ben
  • Moderator
Publicat (modificat)
în urmă cu 2 ore, Ben a scris:

2018, cand era Carmen Dan

2017 ! 😃

Ideea nu era rea, pt ca este normal sa fii plătit atat timp cât ești la dispoziția angajatorului; modul de calcul a fost defectuos.

Avem un "spor de misiune permanenta", inclus ca suma compensatorie în salariu de functie, care nu impune însă nicio obligație pt noi.

20221016_122001.jpg

Modificat de Roby

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.