Jump to content
POLITISTI.ro

Gata! Au inceput protestele spontane ale politistilor

Postare recomandată

Publicat

astia (nu merita sa folosesc cu ei alt apelativ) sunt rupti de realitate.habar nu au pe ce lume traiesc."domnul ministru" imi reaminteste ca o sa incalc legea daca fac greva, dar si eu ii reamintesc lui ca si el (guvernul din care face parte) a incalcat legea, intrucat nu-mi aduc aminte ca anul asta sa fi primit bani de haine, prima de vacanta sau materialele necesare desfasurarii activitatii.Vad ca chestia cu incalcatul legii merge doar intro singura directie.

• Membru
Publicat

Chestorul Stoica: „ Nu le convine, sunt liberi să plece”

Chestorul Ion Stoica, şeful IPJ Vâlcea, susţine că situaţia poliţiştilor nu este uşoară, dar nici extrem de dificilă. „Salariile nu sunt foarte mici, la popotă se mănâncă bine, cu 10 lei. Ei au depus un jurământ pe care nu îl pot încălca, aşa că, dacă rămân în poliţie, trebuie să îşi facă datoria, în ciuda dificultăţilor. Cum mie, dacă nu îmi mai convine în poliţie, sunt liber să plec, aşa şi lor: nu le convine, sunt liberi să plece”, a declarat chestorul. Cât despre criza cătuşelor, acesta susţine că este o informaţie falsă: „Avem cătuşe suficiente, cât să ne facem datoria, nu v-aţi ales bine obiectul!”

stoica..., il cunosc, daca pleaca din politie, are firma, are cu ce traii, numai din banii luati de la ipj olt si poltia draganesti-olt unde a montat firma lui geamuri termopane a scos profit sa-l scoata din criza, dar alte afaceri cate mai are.

militieni imputiti!

Publicat (modificat)

blaga...hmmm!!! E și el ca și cei dinnaintea lui. A venit și va pleca. Pe de altă parte, e om ca fiecare dintre noi. Cu bune și rele. Totuși, are impresia că poate speria peste 50.000 de oameni ??? Înseamnă că nu are nimic în cap. Dacă nu e în stare să anticipeze la ce se expune, are o problemă gravă. De altfel, a declarat că el își asumă aceste riscuri. Deocamdată e apărat de poziția și funcția publică pe care o ocupă. Această stare de fapt nu va exista la infinit și atunci ar trebui să conștientizeze că cel care nu mai are nimic de pierdut va fi pentru oricine, indiferent de poziție și funcție, un pericol de neoprit. Asta ar trebui să gândească acest vameș. Adevărații polițiștii și-au făcut datoria și și-o vor face în continuare indiferent de ce se va intampla. Daca voi hotara, eu personal, sa trec de cealalta parte a baricadei, atunci voi avea bunul simț si respect pentru ceea ce inseamnă cu adevărat politie, imi voi da demisia și atunci voi avea ”calitatea” necesară să acționez in consecință. Așa cum mă consider... și sunt un bun polițist, la fel voi deveni și un bun ”INFRACTOR”. Cel puțin joc cinstit. Nu ca alții, ca îmbuibații ăștia, de nu le mai au loc gușile sub cămașă, nu mă ascund sub haina așa-zisului reformator al sistemului, de om politic sau cum dracu s-or mai autointitula ei și din umbră să acționeze asemeni infractorilor de drept comun...

Dar, repet, toate acestea pentru că așa hotărăsc eu și nu că un individ de teapa ăstuia, alege să mă facă el pe mine, polițistul, un om certat cu legea.

Modificat de lionn
  • Membru
Publicat

din vanatori au devenit vanati! de ce le este frica nu vor scapa! eu unul nu mai am nimic de pierdut, am ajuns la disperare

Publicat

Bine zici lionn! :emo-yessir:

Pentru prima data de cand am plecat de la Dolj, mi-as dori sa ma intorc, sa fiu alaturi de colegii mei! II sustin de aici, la o scara mai mica insa. Felicitari celor mai curajosi! :emo-yessir:

• Membru
Publicat

Aveti sustinerea noastra la Valcea. NU MAI TOLERAM, domnule ministru! Toti avem situatii grele? Din situatia dvs. aia grea v-ati permis sa va trimiteti fiul la studii in strainatate, ca de, in Romania, sistemul educational e la pamant...din cauza cui?! Sa traiesti dumneata din banii aia care nu sunt atat de putini cum zici dumneata. Va salutam de la Valcea, domnule ministru!

Publicat

spunand " politisti nu sunt cei mai prost platiti", se referea probabil la politistii din Rebublica Moldova sau Albania, iar la sintagma aruncata pe piata de Boc si preloata de coristii sai "nu le convine, sunt liberi să plece", I-mi permit sa amintesc si eu domnului primus Boc si secundus Blaga ca nu guverneaza In Albania sau Republica Moldova si Ii invit pe dumnealor sa mearga sa guverneze acolo, macar aia saracii sunt obisnuiti cu criza .

Statutul politistului, sa nu uitam ca dreprul la viata, la munca, libertatea de exprimare sun garantate de constitutie.

• Administrator
Publicat

Aceasta este stirea despre protestele politistilor, de la Realiatea tv.

Nu inteleg de ce peste tot jurnalistii scriu, afiseaza si o tot dau inainte cu "greva", in conditiile in care niciun politist nu a pronuntat acest cuvant.

• Moderator
Publicat

A punctat foarte bine Dumitru Coarna.

Nu e prima data cand remarc declaratiile consilierului juridic al SNPPC-ului.

Si in cazul politistului ultragiat din Targoviste a avut o interventie telefonica in emisiunea de la Realitatea TV, unde era invitat si batea campii dl. Jianu.

dumitrucoarna.png

Publicat

Felicit colegii olteni, trebuie sa fim toti solidari, daca vom fi uniti nu au ce sa ne faca, incearca intimidari buldogul, atentie la ,, spargatorii de protest ,, (pupincuristii) . Daca vom fi organizati toti intr-o actiune avem sanse de izbanda . Vreau sa va supun atentiei o monstra de ipocrizie, mojicie si afront adus politistilor de catre exponentul puterii GHEORGHE FLUTUR ,presedinte al CJ Suceava si vice al PDL la nivel national,un interviu in ziarul Monitorul de Suceava : ,, Vizavi de protestul politistilor si amenintarile lor ca nu vor mai dirija traficul rutier, exista riscul ca traficul sa se desfasoare mult mai bine . Imi este scarba de aceasta lighioana politica, astept sa vad cine dracu o sa-l mai apere la proteste de bombaridere(oua, rosii, etc) . Am luat legatura cu presedintele Biroului Teritoria al SNPPC Suceava, care luni va da un drept la replica . Dealfel tot luni mai multi politisti vom protesta in fata biroului d-nului Flutur. De abia astept sa vad aceasta coleoptera politica, sa-i amintesca rolul lui important la exterminarea codrilor Bucovinei si nu numai .

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Aveți grijă că vă trebuie autorizație.

Nu am citit legea, dar așa am înțeles. E bine să studiați problema înainte, pentru a nu exista probleme.

Foarte bună ideea privind dreptul la replică. Așa trebuia procedat de mult timp. :good:

Nu ar fi rău dacă astfel de practici, s-ar împământeni la nivel național.

Publicat

Lord , transmite liderului de la Suceava sa se inscrie in audienta luni,, impreuna cu un grup de politisti". :clip:

• Membru
Publicat

maine (luni, 20.09.2010) la orele 14.00 - constanta picheteaza prefectura

....astazi intre 14.00 si 16.00 au fost aproximativ 400 de persoane dintre care circa 200 politisti si politisti de frontiera

• Moderator
Publicat

Și la Dolj astăzi polițiștii din cele două sindicate au protestat, participând la un miting organizat în fața prefecturii. Domnilor colegi, aici la Dolj lupta sindicală capătă pe zi ce trece, aspecte nebănuite. Se pare că deranjăm rău de tot. Astăzi prefectul de Dolj ne-a transmis prin liderii sindical, niște amenințări directe.

newrf.gif

Prefectul de Dolj a amenințat în mod direct pe cei doi lideri că dacă ne vom mai strânge pentru a protesta o să pună jandarmii să ne bată. :naughty:

Îi așteptăm cu nerăbdare. :)

PS:

Dar asta nu ne descurajează absolut deloc, ba chiar din contră, ne ambiționează. Nu vom ceda.

O să revenim cu detalii.

• Membru
Publicat

mai bine sa puna jandarmii sa-i stranga lucrurile....ner.gif, nu stie ca 'jandarii' sunt de umplutura....ner.gif. din vorbele lui ne dam seama ce taranoi este, bataie auzi, amenintari, se crede la masa acasa ner.gif

Publicat

Vad ca in tara lumea se misca, dar la Bucuresti este o liniste totala. Nimeni nu are curajul sa scoata un sunet.

• Moderator
Publicat

Acum am intrat în casă, dar am să revin cu mai multe amănunte.

La noi aici au apărut zilele acestea și acțiuni subtile de intimidare. S-au făcut investigații și verificări privind pe cei care am participat la cele două proteste de săptămâna trecută, dacă eram în orele de program sau liberi. Ședințe organizate pe ascuns duminica între șefi, fără a invita pe liderii celor două sindicate. ;)

Situația aici e destul de tensionată. Vă spun sincer n-aș fi crezut că deranjăm așa mult. :D

• Membru
Publicat

cinste voua! tot respectul si jos palaria, adevarati politistii.

la noi nu am cu cine...angry.gif

• Moderator
Publicat

Acum am ajuns de la protest, si vreau sa va spun ca e groasa treaba, prefectul Eugen Georgescu ne-a amenintat ca daca ne mai strangem mai mult de 15 persoane, chiar si in incinta Inspectoratului de Politie, o sa trimita jandarmii pentru a ne dispersa in forta.

Cu toate ca am protestat civilizat, si am pastrat in permanenta decenta, se pare ca nemultumirile noastre nu intereseaza pe cei ce ne conduc, iar acestia ne trateaza din pozitii de forta, recurgand la amenintari cu violenta chiar si cand exprimarea nemultumurilor nu incalca nicio lege.

Cateva imagini de astazi, din fata Prefecturii Dolj:

protestepolitisti2.jpg

protestepolitisti3.jpg

protestepolitisti4.jpg

protestepolitisti5.jpg

protestepolitisti6.jpg

protestepolitisti7.jpg

protestepolitisti8.jpg

• Moderator
Publicat

Vad ca in tara lumea se misca, dar la Bucuresti este o liniste totala. Nimeni nu are curajul sa scoata un sunet.

Nu e chiar așa. Trebuie doar să vă mobilizați un pic. :clip:

• Membru
Publicat (modificat)

Bai fratilor, stiti care e treaba? DE ABIA ASTEPT SA DEA O DISPOZITIE CA AIA, sa ne ia jandarmii la bataie colegii...bai prefect de carpa, numai sa recurgi tu la asa ceva, ca s-ar putea sa te trezesti cu vreo 2000 de politisti in fata vilei tale. Adica noi protestam pasnic si tu ne ameninti cu acte de violenta? Stii ce inseamna sa ameninti un organ al statului? Chiar crezi ca ne intoarcem la comunism? Uiti ca suntem inarmati si o forta redutabila? PE CINE ameninti tu ma amaratule?

Modificat de Kmcoio

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.