Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

am auzit si eu astazi de la niste colegi sefi de post ca cica pana pe data de 25 octombrie o sa primim jumatate din norma de echipare si cealalta jumatate luna viitoare. . .

a mai auzit cineva de cele spuse de mine mai sus ?

Si eu am auzit ca la salariul de luna aceasta vom primi jumatate din norma, iar cealalta jumatate pentru luna noiembrie! Asta ar fi din spusele liderului sindical de la SNPPC. Vom vedea cat de adevarate sunt spusele sale! Mie mi-a cam trecut de ce zic sindicatele...

Modificat de Dorin17
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

de regula, cand 14 e duminica, salariile intra luni; cand 14 e sambata, intra vineri. Cel putin la PFR.

on topic...nu se aude nimic despre banii de haine... in mod sigur odata cu salariul nu va intra altceva in plus; nici macar 3%..

Modificat de zcatalin
Publicat (modificat)

Salariile intra vineri ?

Off topic-la IPJ HD intra vineri ,on topic fara bani de haine sau mita electorala. :(

Modificat de axle15
Publicat

Cred ca topicul asta o sa aiba o viata foaaarte lunga ........si tare imi doresc sa ma insel..

b

Publicat

Nu se va da nimic anul asta, terminati cu prostiile..Puteti sa dati minusuri daca nu va convine dar bani de echipament ioc anul asta..

• Apreciez 5
  • Displace 7
Publicat

Pitbul, ai devenit un negativist si un " gică contra". Nu poti afirma asa ceva daca nu ai o certitudine in acest sens.Astazi s-a cerut o evaluare a efortului financiar, pentru o eventuala plata a politistilor cu 65 lei/zi pentru zilele de participare la paza sectiilor de vot din luna decembrie, asa cum a solicitat SNPPC pentru a se face demersurile necesare si a fii prinsi in legislatia privind alegerile viitoare. In acest an sigur se vor da o parte din banii pe echipament, dar probabil dupa rectificarea bugetara ce se va face la sfarsitul acestei luni. Trebuie sa fim optimisti, dar si realisti in acelasi timp.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Cimitirul e plin de optimisti.....Poti fi cat de optimist vrei dar asta nu va schimba nimic.Cat despre banii pentru zilele de participare la paza sectiilor de votare nu ma pronunt .

• Displace 3
Publicat

Astazi s-au cerut de la unitati sumele aferente normei de echipare pe 2012. Se centralizeaza, analizeaza si dispune in consecinta.

Sunteti carcotasi, nu are nici o legatura cu alegerile apropiate...

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

Astazi s-au cerut de la unitati sumele aferente normei de echipare pe 2012. Se centralizeaza, analizeaza si dispune in consecinta.

Sunteti carcotasi, nu are nici o legatura cu alegerile apropiate...

Dintr-o data clasa politica romaneasca a devenit Maica Tereza?????????... sau poate ai vrut sa zici :<<....Sunteti carcotasi, "nu are nici o legatura cu alegerile apropiate"... :pfft: >>

Mituirea electorala e axioma politicii romanesti din 01.1990 incoace (istoricii ma pot corecta desi nu asta conteaza...stiu si eu ca "...nimic nu-i nou sub Soare...in tarisoara noastra!" si '90 e un pseudo-reper).Soarta noastra noi o hotaram...ipotetic vorbind.

On topic:ieri(10.10) vorbeam cu un coleg/colega de la "S.C.Omerta S.R.L." si in noiembrie ,se pare ,luam ceva paralute pe norma de echipare 2012....pe undeva la 33% (da ,Doamne!!!).Sper sa fie infailibila informatia.

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

Te asteptai la un intreg? Au trecut de taaaare mult zilele acelea cand primeam banutii toti odata si la timp!

Publicat (modificat)

din discutiile purtate azi cu sursa: "conducerea ministerului vrea sa aloce pentru luna noiembrie un procent de 50% din valoarea normei de echipament"...deocamdata e neoficial, dar ideea va prinde contur curand. nici nu ma asteptam la mai mult...pacat:(

Modificat de fratzioru
  • Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Şi eu am auzit această variantă cu 50% în Noiembrie, circulând pe la colegi.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Care-i faza cu atatea minusuri? Cine este luminatul deranjat de postarile noastre?

Probabil cei care s-au săturat de faptul că postați off topic. Aici se discută despre banii de echipament pe 2012 nu despre salarii.

• Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Deocamdata nu sunt decat zvonuri, nimic sigur.

Cei de la financiar nu stiu nimic despre banii pe haine aferenti anului 2012.

S-a cerut necesarul ca de multe ori pana acum, din pacate mai trebuie sa vina si banii.

Modificat de danpin
  • Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Axle15 un plus pt ceva concret.

In sfarsit si ceva scriptic chiar daca reprezinta numai 50% din drum (daca pot spune asa) pana sa ne primim banii!

• Apreciez 1
  • Displace 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.