Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Axle15, e o restanta la norma de hrana, dar nu stiu ce cuantum are...nu mai vorbiti fara sa va documentati, intreaba la financiar. Provine de anul trecut cand s-a modificat ordinul la Mapn si s-a actualizat valoarea cu circa 1 ron pe zi...cel putin din cate imi amintesc anul acesta nu am primit vreo restanta la norma....cum afirma alt coleg intr-o postare anterioara

Modificat de pokemonu
  • Displace 13
  • Moderator
Publicat

Nu țin partea nimănui, dar și eu știam la fel ca și axle15, respectiv că nu mai există nicio restanță la norma de hrană. Din câte rețin a fost mărită cu un leu pe zi și parcă la începutul anului am primit o restanță de vreo 300 de lei, după care am început să o primim mărită.

Am să mă mai interesez și dacă aflu ceva am să postez aici.

Dacă ai mai multe detalii, te rog scoate-ne și pe noi din ceață.

• Apreciez 3
  • Moderator
Publicat

Nu mai există restanțe de achitat pentru norma de hrană.

Subiectul a fost clarificat aici:

Publicat

Celor care au probleme cu memoria le recomand lecitina, magneziu, ciocolata neagra etc.

Deoarece restanta la norma am luat-o in ianuarie, de atunci primim norma actualizata.

Mai are cineva probleme cu memoria????

• Apreciez 3
  • Displace 3
Publicat

Restanta la norma de hrana??? :shock:

De unde pana unde???

Btw:forumul este politisti.ro nu jandari.ro sau cocalocali.ro !!! Acolo poate se asteapta norme de hrana ,haleala ,steroizi sau lecitina ! Suntem la zi cu norma de hrana ,mon cher! Poate te gandeai la Lady Gaga ca numa' aia se-mbraca in fleici de carne...si norma de hrana la ea e norma de echipament :naughty:

Pitbul ,mergand pe stilul procentelor ( la drepturile banesti datorate angajatilor ) brevetat de toti guvernantii de cacaolu :emo-box: care s-au perindat pe la conducerea M.I./M.A.I./M.I.R.A./M.A.I./M.I. ai mare dreptate,poate chiar prea mare...chiar nu meritai minusuri pentru logica amara dar.... deh! :doh:

offtopic:axle 15 mai lasa-ne prietene cu psihologia ta inversa , cu Kant si cu shopenhauer...am auzit ceva si am postat si sper sa fie adevarat.daca vrei iti si explic de unde sunt aia 400 lei din "zvon"..si daca esti tu politist si eu sunt jandarm cu ce esti tu mai bun ca mine?tu faci pe toti cocalari si prosti.demonstreaza cu logica ta irefutabila(adica ex:legal dar ilogic, ilegal dar logic, ilogic si ilegal) ca esti deasupra tuturor.pana atunci mai lasa-ne!!

on:comisia de statistica din GOV urmareste cum cresc preturile la mancare si apoi trimite informari peste tot...ministrul apararii , la un moment dat , cand preturile la mancare , in urma informarii de la comisia mai sus mentionata cresc cu un anumit procent , da ordin de crestere a normei de hrana.daca ar fi sa dea ordin in zilele ce urmeaza cam 400 lei ar fi cresterea...

• Apreciez 1
  • Displace 13
Publicat (modificat)

restanta aia la norma de hrana e "mancata " de mult..ne-a "hranit" in urma cu cateva luni

poate la alte institutii nu a ajuns inca , cu toate ca ar fi ciudat

mai incercati niste exercitii de memorie

Modificat de ora86
Publicat (modificat)
....restanta la norma am luat-o in ianuarie, de atunci primim norma actualizata...

Dreptatea ai!Dar ,pentru a nu fii rai-rai cu unii ,poate ca pe la primarii asa s-o fi zis ,c-or sa dea restanta la norma de hrana... :)) ...mai stii ??? ...asa e cand se confunda forumu'....si uitarea din ianuarie pana in octombrie aduce a Alzheimer (sa nu stii / sa uiti c-ai luat 400 lei in ianuarie 2012 presupune : ai gresit forumul si nu apartii deloc de Politia Romana-I.G.P.R :emo-yessir: . / memoria.... :shock: ) si aia chiar ca nu se trateaza cu lecitina ,Mg ,etc. asa ca sa-i lasam p-altii sa ia restanta la norma de hrana pana noi asteptam banii reali ai restantei reale la norma de echipare pe 2012.

Stima Runya :good:

Off-topic:Mai sus cineva pomenea de Kant si cu shopenhauer... Oare o s-o fi referit la Immanuel Kant si Arthur Schopenhauer sau la Kent si Sopenhaueru a lu' Iexpertiza si Macingo din P-ta Chiliei?...oare la primarie sau la I.G.J.R. se-nvata de psihologii "Kant si cu shopenhauer"?

:

Modificat de axle15
  • Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

am auzit si eu astazi de la niste colegi sefi de post ca cica pana pe data de 25 octombrie o sa primim jumatate din norma de echipare si cealalta jumatate luna viitoare, si ca de la anu o sa primim in fiecare luna la salariu cota parte din norma de echipare.

a mai auzit cineva de cele spuse de mine mai sus ?

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

am auzit si eu astazi de la niste colegi sefi de post ca cica pana pe data de 25 octombrie o sa primim jumatate din norma de echipare si cealalta jumatate luna viitoare, si ca de la anu o sa primim in fiecare luna la salariu cota parte din norma de echipare.

a mai auzit cineva de cele spuse de mine mai sus ?

:)) RASPUNS ..Aici nu e rubrica de bancuri.. :)) Modificat de pitbul
  • Displace 6
Publicat (modificat)

........ pana pe data de 25 octombrie o sa primim jumatate din norma de echipare si cealalta jumatate luna viitoare, si ca de la anu o sa primim in fiecare luna la salariu cota parte din norma de echipare.....

Din (ne)fericire am auzit si eu asa ceva vehiculandu-se in urma c-o luna respectiv 1/2 oct. ,1/2 nov. si pe 2013 lunar cate o 12-zecime din bani pe luna dar data fiind calitatea de fabulator/visator a celui care a zis-o am preferat sa postez strict ceea ce mi-a spus un/o coleg(a) credibil(a) daca s-ar lua ca baza de intentie : 1/3 in nov. ca mita electorala(adica:"vedeti ba cum votati!!!" ,1/3 surogat de "ex-prima de porc" ,1/3 surogat de "al 13-lea salariu".Din nefericire toate ,din pacate ,sunt zvonuri....singura certitudine ,la nivel declarativ ,este ca (probabilistic peste 0.51%)pana in 14.01.2013 vom lua si alti bani in afara de salariu si reintregirea dar bucuria va fii poate scurta:de la 1 ian. € va avea cursul de 4.5 lei la calculul accizelor asa ca :( ce luam pe mere vom da pe pere ca sa nu mai pomenesc de sarmanii nostrii colegi de la recent reinfintatele posturi de pol.comunala/rurala care de luna asta vor lua fara 12B ,fara spor de noapte salariu.Trist! Modificat de axle15
  • Membru
Publicat

Azi am vorbit cu cineva de la Financiar de la mine de la IPJ care mi-a spus ca nu cunoaste ca in luna Octombrie sa primim vreun ban in plus in afara de salariu, zicand de asemenea, ca tot din zvonuri a auzit ca prin noiembrie e posibil sa primim partial ceva.

• Apreciez 1
Publicat

e o chestie de timp , bani ar fi dar totul la momentul potrivit sa fie bine si pt noi si pt altii

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Bine zici stefanBr...bani au fost tot timpul insa s-au dat doar in "momente cheie", cand a fost nevoie de noi ,nu cand am avut noi nevoie de ei (de bani)!

Publicat

din ce s-a auzit din gura prefectilor ce au stat de vorba cu pseudo grevistii cartel Alfa sunt deschisi la ...DISCUTIII. Asa ca si anul asta o sa servim copiilor discutii la masa de craciun iar noi o sa ne acoperim goliciunea cu vorbe. Oare nu trebuie sa le dam si noi vorbe. Nuuu ca noi avem statut special numai la obligatii , si avem OBLIGATIA de a sta cocosat de drept in fata lor. Si pseodosindicatele au pus problema banilor de echipament in transe (mie mi se pare mai mult decat o idiotenie sa ceri asa cand ei asa au de gand sa-si bata joc de noi, pe principiu daca nu ceri mai mult ei dau ...putin, halal negocieri). Au afirmat prefectii ca li s-a cerut la nivelul unui singur IPJ circa 27 miliarde lei vechi, pentru echipament iar de la anul in transe (tot multe si cum vor ei) iar in trimestul IV o regularizare in functie de inflatie. Bravos si mai vrem sa nu ni se dea bani cate 10% din 15%, diminuati cu 25% si marit cu 15% din jumatatea pe care se indura sa ni-l arunce ca osicior electoral. Rusine dar...mi-e greu sa spun dar asta e realitatea.....NE MERITAM CU PRISOSINTA SOARTA!!!

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Ce legătură au prefecții cu drepturile bănești ale polițiștilor? :shock:

Publicat

pai au facut astia de la sindicatele ALFA locale miting iar daca nu stiai reprezentantul guvernului in teritoriu e....ai ghicit prefectul... si el a spus ca e deschis la discutii si...de aici acelasi mare ...FAS...SNPPC-ul reprezentantii de la CT au fost invitati la discutii si au rezultat cele ce am spus anterior. Din ce spun ziarele locale asta s-a discutat si asa au spus liderii teritoriali ai maretului si inexistentului sindicat reprezentativ.

• Displace 1
  • Moderator
Publicat

Dacă atât îi duce pe ei mintea ...

Pot să discute cu prefectul cât doresc, nu vor rezolva niciodată nimic.

Publicat

eu primesc mesaj pe tel de la banca cand intra acesti bani asa ca atunci o sa postez ,va multumesc pt intelegere si va doresc servici usor !

• Displace 6
Publicat

Rectificarea bugetara are loc pe la sfarsitul lunii octombrie asa ca nu au cum sa ne aloce ceva luna asta, poate luna urmatoare daca M.F. este de acord cu alocarea de bani pentru aceste restante, (spun restante deoarece norma de echipare trebuia sa fie acordata pana la sfarsitul lunii Iunie), tinand cont ca vor fi alegeri poate vom primi ceva in luna Decembrie !

• Apreciez 1
  • Displace 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.