Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

zici tu? eu mi-am castigat cateva drepturi in instanta datorita sindicatului! si mai avem pe rol inca doua! asa ca, atata timp cat se castiga raman cotizant. dupa, cine stie...

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

eterna si fascinanta iluzie a acestui minister.....iluzia unei cariere si a unui juramant care e din ce in ce mai greu de respectat in conditiile astea....performanta pe niste salarii mizere....totusi speranta moare ultima....ajung sa cred ca ne facem singuri rau cu posturile din acest topic, ne amagim si speram in continuare ca luna octombrie va veni cu vesti mai bune.noapte buna colegi

• Apreciez 3
Publicat (modificat)

...Dar de al 13-lea de pe 2010 chiar nu se mai aude nimic?....

Ala-i scos de vreo 2 anisori ,e mort ,ingropat si plans.Nu retin sigur ,dar parca unele sindicate ,in unele I.P.J.-uri au inaintat actiune in instanta ptr. al 13-lea ...

Care e faza cu al 13-lea salar? .... :hmmmt:

Nostalgia unui lucru bun si pierdut.

Oricum e cam off -topic asta cu al 13-lea.

Daca ar fi sa dau crezare cuiva din Directia Omerta (financiar ,nu dati cu pietre!) se pare ca ultimele soapte ar fi cum ca guvernul ar agrea mult de tot ideea de a da banii de haine pentru 2012 pe modelul 1/3 la luna adica : 1/3 noiembrie (ca doar vin alegerile) ,1/3 decembrie ( s-a gandit governu' ca ne-am facut datoria bine la alegeri sau e prima de porc-fiecare cum va interpreta darea banilor) ,1/3 ianuarie (pe post de al 13-lea...ca tot l-am facut off-topic).Oricum cu avalansa asta de scumpiri si preturi....

Modificat de axle15
Publicat

Cu privire la al 13-lea salariu, cred ca sindicatele plang la mormant strain...

• Apreciez 3
Publicat

Al 13-lea de pe 2010 trebuie sa-l primim deoarece s-a sistat incepand cu 2011. Nu?

Publicat (modificat)

ce le-am cerurt eu: off topic:

POLIŢIA MUNICIPIULUI

Operator de date cu caracter personal înregistrat cu nr.

R A P O R T

din data de

Raportez următoarele:

Sunt absolvent al scolii de politie Vasile Lascar Campina promotia

La data de 01.09.2012 am fost mutat in interesul serviciului de la Sectia nr Politie Rurala compartimentul de investigatii criminale, in functia de imputernicit sef post

Avand in vedere prevederile art 18 alin 1 lit ‚a’ din Ordonanta Guvernului 38 din 30 ianuarie 2003 publicata in Monitorul Oficial 65 din 2 februarie 2003 rog sa binevoiti a-mi acorda indemnizatia de mutare.

Faţă de cele raportate rog dispuneţi:

Întocmit,

Agent sef

Modificat de istoricu2
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

pe surse...conducerea ministerului administratiei si internelor vrea sa adopte modalitatea de acordare a normei de echipament la fel cu a SRI, respectiv pe durata anului, esalonat pe fiecare luna, incepand cu 2013, pentru a nu se mai inregistra restante, amanari.etc.

Modificat de danpin
mesaj dublat
Publicat

Tare m-as mira sa ne bage in aceeasi galeata cu baietii cu ochi albastri...!(pastrand aceasta directie, respectiv salarizarea)

• Apreciez 2
Publicat

La SRI se poate pentru ca ei nu folosesc prea mult uniforma....la noi, cel care tine la aspectul sau trece de vreo cateva ori pe an pe la magazie...nu stiu care ar fi solutia sa adopte aceasta masura la politie....

Doar sa ma duc cand am nevoie cu banul jos, daca mi se da lunar.....daca se da lunar in salariu nu este un venit impozabil?

Publicat (modificat)

Noutati????????????

Modificat de Catalin
Dacă erau noutăți le găseai postate aici. Următorul post de acest gen va fi și ultimul.
  • Displace 4
Publicat

A fost la noi la IPJ un chestor, care a zis ca se vor da jumatate in octombrie si cealalta jumatate in noiembrie. Daca ne-a mintit , va mint si eu pe voi. Dar acelasi chestor a avut dreptate data trecuta cu restantele din 2011, deci...eu il cred. Stima. :beer:

• Apreciez 3
  • Displace 2
Publicat

Daca accepti schimbul ala poate vei vedea unul. :)

Mergem in audienta la MAI si vezi cati chestori vrei tu...

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

off topic...am vazut amirali de marina militara in carne si oase, chestori si chiar am stat de 4 ori in fata lui Base cu arma la piept prezentandu-i onorul. N-ai pierdut nimic... on topic, tot mai des se aude varianta spusa de bolund mai sus, sper sa fie asa. Iar despre anul viitor, nu ma intereseaza daca primim lunar o data cu salariul norma de echipare sau toata norma intreaga atata timp cat o primim fara intarzieri.

Modificat de Ignashov
Publicat

N-am vazut in viata mea un chestor ......in carne si oase

...

Un chestor de la penitenciare arata cam asa, ca sa-ti faci o idee.

Este domnul chestor de penitenciare Ioan Bala, fostul director general al ANP.

post-447-0-89195000-1348297218_thumb.jpg

• Displace 4
  • Moderator
Publicat

Chiar asa, ce merite deosebite ar trebui sa ai ca sa ajungi chestor de penitenciare?

La penitenciare care sunt criteriile de evaluare? Ma gandesc ca ar trebui x% dintre detinuti sa nu se mai intoarca dupa gratii, y% care au invatat sa scrie, 0 incaierari pe tura lucratorului, 0 sinucideri, etc...

Si acum sa revenim ontoppic, ca am deviat rau de la subiect :D

• Apreciez 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.