Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Altfel de unde sa fie diferenta? La mine 2571 in brate. De la nasu

Diferenta este de pe 2011.Cei care au avut trecut echipament pe fisa si nu l-au luat in 2011, le-au fost opriti bani, iar acum s-a dat acea restanta.

Modificat de Eduard
  • Membru
Publicat

"Diferenta este de pe 2011.Cei care au avut trecut echipament pe fisa si nu l-au luat in 2011, le-au fost opriti bani, iar acum s-a dat acea restanta." !!!!???

Daca am avut trecut in fisa echipament pe 2012 - vrei sa spui ca reusesc sa iau banii data viitoare, intrucat nu am luat echipamentul? Exista pe undeva un ordin sau vreo procedura in acest sens?

Publicat

daca treci in foaie pe anul 2012 o pereche de bocanci si nu o iei, banii pe 2013 ii vei lua diminiuati cu suma pe acei bocanci, chiar daca nu i-ai ridicat de la magazin. dar in 2013 te poti duce sa-i iei fara sa ti se impute nimic, fiind considerati restanta.

tot ce treceti pe foaia de echipament, chiar daca nu le luati efectiv acasa se scad din bani.

Publicat

Nu cred...eu aproape am umplut fisele si pe 2011 si pe 2012...pulover, pantofi(si de tomna si de vara), pantaloni si altele si nu mi au oprit nimic(bineinteles ca nu am luat nici hainele) si am luat 2200 si ceva.

Publicat

pe 2011 poate, dar pe 2012 a venit o dispozitie care schimba "mentalitatea" echiparii. inainte si eu ma duceam la echipament si imi luam ce-mi trebuie chiar daca nu aveam nimic scris pe fisa de echipare. acum la magazie aduc doar ce ai scris pe fisa, si daca nu le iei, pentru ca ti le-au adus ti le scad din plata indiferent ca vi sa le iei peste 3 ani sau niciodata.

• Displace 2
Publicat

bati campii...

te invit la o bere in Deva si facem o oprire pe la IPJ la magazie...apoi poti sa bati tu campii cat vrei. nu-mi sta in caracter sa vorbesc doar ca sa ma aflu in treaba sau sa raspandesc zvonuri. asta am patit, asta mi s-a explicat....asta spun.

deci, cand bem o bere?

• Apreciez 2
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Pai daca ajung pe acolo te sun, ca am rude in zona.

Daca asa au explicat cei de la magazie nu inseamna ca asa si e. Sunt satul de faze d-astea, ba ca e obligatoriu sa iti iei haine de la ei de jumatate din bani, ba ca daca ai trecut in fisa esti obligat sa le ei si asa mai departe. Mai bine spune-le tu ca ai auzit ca ii desfiinteaza si preia atributiile lor o societate comerciala, cu angajati civili, cum e si normal, daca tot le place sa inventeze reguli si zvonuri.

De fiecare data am luat banii intregi, indiferent de vorbele astea, si mi-am cumparat uniforma de unde am vrut eu, nu camasa din plastic, care se lipeste de piele, nu scurta care e doar putin mai groasa decat o camasa, si alte articole facute la SC-ul familiei conducerii cu croitorese de la puscaria de femei.

• Apreciez 1
Publicat

diferenta de bani este in primul rand de la echipamentul pe care l-ai luat sau nu. apoi spre exemplu eu am fost avansat anul trecut si mi s-a mai dat in plus fata de cei care nu au fost avansati suma de 122 lei. cica is bani pentru a-ti lua grade noi :emo-yessir:

Publicat

asa a fost si cazul meu, diferenta provenita de la grade de anul trecut, cum gradele nu le am ridicat, am avut un plus.

• Membru
Publicat

Cred ca s-au luat pe la toate judetele banii pe echipament, ar trebui inchis topicul asta.

• 1 lună mai târziu...
  • Membru
Publicat

Sa inchis acest forum?

:))  Asta spune multe. In sfarsit iese la iveala ca pt unii forumul acesta inseamna doar banii de echipament. Altceva nu mai stiu saracii. Probabil ca sunt jandarmi.

• Apreciez 1
Publicat

Poate vrea sa mai ia o data banii de echipament din 2012... Cine stie...

• Apreciez 1
Publicat

Se vede cita minte aveti....pacat ca unii dintre voi lucreaza in acest minister.

• Displace 22
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.