Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

mai ai rabdare. nu i-am vazut pe card nici pe aia din 2012, dapoi 2013. tu te duci direct in 2014? :))

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Cipri83, unde ai vazut cat se ia? Este postat pe intrapol Cluj?

Publicat

Baietii aia buni de la SNPPC si SNAP s-au grabit sa dea comunicate cu 14-20 martie si ca se vor lua pe card .La Bucuresti se aude ca abia joi si nu pe card ci pe stat ,ca sa stam la coada ca vitele.De ce nu mai zic nimic acum sindicatele? Unde sunt oare?Intotdeauna noi Politia luam banii ultimii.Chiar suntem ultimii oameni din sistem?

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Adi, cei de la finaciar zic ca joi sunt programati la banca, acum vedem noi cine ne pacaleste, finaciarul sau Pruteanu.

Si eu auzii dimineata la teleconferinta, dar nu stiu ce sa mai cred, pana nu-i vad cheltuiti, nu mai cred nimic!

Publicat

Si la Vaslui intra banii maine. Aveti grija cum cheltuiti banii, sa va ajunga pana luati urmatoarea norma de echipare!!!!

• Membru
Publicat

Nashipa am vorbit cu cel de la echipament!Dupa cum am spus azi pe card mi-au intrat 2340!

Publicat

la IPJ BV - Joi o sa intre (confirmat de financiar)

Publicat

de ce difera asa mult sumele de bani primite ? norma de echipament nu e unitara ? stiu ca exista o diferenta intre ofiteri si agenti.

Publicat (modificat)

Altfel de unde sa fie diferenta? La mine 2571 in brate. De la nasu

Modificat de tony6066
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.