Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

La I.T.P.F. Iasi marti intra banii pe card. Sursa - serviciul financiar.

La I.P.J. Iasi miercuri vor intra banii. Sursa - serviciul financiar.

Publicat

Pina la Iasi pare ca banii merg cu caru' tras de boi ca in tabloul lui Grigorescu....

Publicat (modificat)

Andrew85 imi pare rau sa te anunt dar eu vineri la 14.30 am primit suma de 2449 lei baii i-am primit in mana nu pe card ..am semnat statul de plata pentru banii de haine aferenti anului 2012....nu stiu de ce tu nu i-ai primit

Modificat de domnisoara
Publicat

structuri diferite...si cu siguranta nimeni din Polita Mun Deva n-a primit bani de haine vineri

Publicat

M-am interesat pe la IPJ si am aflat ca am de luat colosala suma de 1400 lei, asta in conditiile in care ultimele articole de echipament le-am luat in decembrie 2011! (2 perechi de pantofi, o pereche de manusi de piele, se pot transfera acestea pe anul 2012 ?!?? ) Deasemenea in anul 2012 am primit ceva echipament de protectie, care s-a dat in toata tara, in special la structurile de politie rutiera, despre care mi s-a spus ca n-are legatura cu norma de echipament si totusi am fost informat ca voi primi mai putin de 2200 lei cat ar trebui! La noi banii se vor da marti, voi vedea atunci cat de bine am fost informat! Ceva sfaturi?

Publicat (modificat)

shinoby eu de cativa ani de cate ori ne-a dat sa completam fis ade echipare faceam un xerox la mine..e normal sa nu mai tii minte ce si cum dupa atata vreme...dar asa cand iti imputa ceva compari cu ceea ce ce ai completat tu..am patit si eu intr-un an cand mi-ai "bagat pe gat " niste articole pe care nu le comandasem

Modificat de domnisoara
Publicat

Anul de echipare se calculeaza din Iulie pana in Iulie anul urmator !

Publicat

Am fotocopie, dupa fisa din 2012 si 2011 completate de mine; cand completez trec prostii (gen un pantalon, o camasa, un pantof, sa nu depasesc 500-600 lei) si imi iau ce am nevoie! O sa verific la magazie ce e luat in numele meu!

Publicat

Eu nu trec, nu am trecut si nu voi trece nimik.Ma duc si-mi iau ce si cand am nevoie.Nu stiu cat iau, la Teleorman nu au intrat inca dar se spune ca la echipament e o lista si luni verific.

Publicat

La I.T.P.F. Bihor au intrat banii de vineri pe card.

Publicat

Haideti sa va amuz (sper ca asa sa fie) putin. Astazi m-am intalnit intamplator cu un coleg de la o alta structura decat cea in care activez si era bucuros tare. Nici nu am apucat sa ne strangem bine mainile ca ma intreaba: " Ai auzit?! Cica s-au hotarat astia sa ne dea si banii de echipament pe 2-13 in luna iunie, maxim inceputul lunii iulie. Si nu glumesc, am auzit eu din surse sigure". Sincer, cu greu m-am abtinut sa nu rad din respect pt diferenta de varsta dintre mine si dumnealui, dar, de mult timp nu am mai vazut pe cineva atat de fericit din pricina unui zvon.

• Membru
Publicat (modificat)

Poate este vorba de banii de haine pe 2013.

Modificat de coosstti
Publicat

E clar, se poate initia topicu pentru banii de echipament pe 2013

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Scuze pentru offtpic: stie cineva dacă promoția încadrată in mai 2012 primeste vreun ban pentru haine?

Publicat

Bogdanel, colegii care ii am din promotia incadrata in mai 2013 nu au fost trecuti pe tabelul cu sumele de acordat... Deci nu cred ca primesc ceva... :(

• Apreciez 1
Publicat

Cu scuzele de rigoare, vreau sa corectez ceea ce am postat in partea superioara a paginii. In loc de 2013, am scris "2-13".

• Membru
Publicat

La IPJ CJ maine se vireaza pe card banii.Eu voi primi 2340 ron.

Publicat

azi am trecut pe la echipament si m-am incarcat cu hainele restante, dar tot mai am 1900 lei de luat. s-a confirmat ca maine intra si la amaratii de politisti de strada......ca jandarmii au luat, politistii de forntiera au luat, politistii de pasapoarte au luat, toti au luat in afara celor care-si tocesc bocancii pe strada.

• Apreciez 1
Publicat

In functie de echipamentul primit....Fiind incadrati inainte de 30 septembrie aveti dreptul la norma de echipament aferenta anului 2012. Dar pentru aceasta se face un mic calcul: valoarea in bani pentru prima echipare + banii de echipament pentru anul 2012- valoarea echipamentului primit=suma de bani pe care o aveti de primit (daca este cu +) sau anticipatia pe anul 2013 (daca este cu -)

Publicat

pai daca se rezolva cu bani pe 2013 eu zic sa dechidem direct un topic pentru 2014

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.