Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Confirm cele spuse de Dan. Numai ca te referi la restanta la norma de echipament pe 2012 banuiesc.

Publicat

ok....asa mai da...ma gandeam ca au intrat i anul mortii de vor sa se achite de toate datoriile catre noi

Publicat

Este vorba de norma de echipament restantă pe 2012. Îmi cer scuze încă odată pentru confuzie.

Publicat

A iesit fumul alb si la noi * 2333 ron

la noi unde mai exact si esti ofiter ?

Publicat

La IGPF * Cu tot cu banii pentru cei avansati anul trecut

si cam cat ar fi banii pentru cei avansati? :naughty:

Publicat

la noi unde mai exact si esti ofiter ?

@d0ndan, din cate stiu eu , agentii au norma de echipare mai mare ca a ofiterilor. Cred ca la asta ai vrut sa te referi, vazand ca un coleg a postat o suma mai mica!

si la tulcea la pf a iesit fum alb,acum spor la cheltuit :naughty:

La noi sunt stricate injectoarele, poate le repara pana luni,marti!! :)

• Apreciez 2
Publicat

si acum sa ne asteptam la reviste de front,sa vada echipamentul .

Publicat

Ce as fi vrut si eu azi sa iasa fum alb din bancomat... Si am si spart azi aproape tot salariul pe cele mai mici catuse din lume.....

• Apreciez 1
Publicat

La I.J.P.F. Satu Mare nimic,la I.P.J.Satu Mare maine se vor da banii de echipament aferenti lui 2012.

Publicat (modificat)

În concluzie, ne-au trebuit 63 de pagini pe subiectul ăsta până am primit banii. Sper că pentru cei din 2013 să ajungem la cel mult 1/2 din numărul de acum.

Să ne auzim fericiți pe subiectul Banii de echipament pe 2013!

La Mulți Ani!

Modificat de 3duard
  • Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

La Olt, pe 22 banii pe card. Sursa : Serviciul Financiar - melcul ipj-ului

Modificat de eti
  • Apreciez 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.