Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

unii mai BEN .Eu cred ca toti asteapta ceva de la acest minister.Tu ai primit prea multe si chiar nu mai ai nevoie de nimic ?

• Apreciez 1
Publicat

Philip uite ceva concret. Nu mai credeti tot ce vi se spune, nimeni nu stie data cand vor intra banii pe card.

bani haine.pdf

In adresa respectiva se refera la deschiderile de credite pentru luna martie 2013. In aceste deschideri sunt cuprinse si sumele aferente valorii echipamentului restant pentru 2012. Din cate stiu... sa ma corecteze un coleg de la finante... drepturile financiare se vor achita pana in data de 25 ale lunii efectuarii deschiderii, daca nu, sumele ramase se vor intoarce in trezorerie. Deci... luna asta vom lua banii undeva pana in data de 25.03.2013. Apropo... valoarea de echipament pentru agenti de poliíe barbati stabilita pentru 2010 este de 2.427 lei, iar pentru femei este de 2.391 lei.

Calculele faceti-le si voi, plecand de la valoarea reintregita considerata la 2.427 - 200 lei = 2.227 (+ diferente procentuale aplicate)... undeva pe la 2.300 pentru cei ce nu au luat echipament deloc.

Sper sa ajute si asta sa va calculati estimativ valoarea echipamentului!

MAI-ecivalentul-valoric-al-normei-de-echipament.pdf

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

La Timis s-au postat pe Intrapol listele cu drepturile pentru fiecare politist in parte. Cine nu a luat echipament ia 2227 ron. Cica pe luni intra si banii pe card.

Modificat de minutzu
Publicat

baxter te referi la salariu sau la banii de haine? ca maine ar fi ziua de salariu...

Publicat

Pt Daemon 13: Astazi 13.03.2013. am semnat statul de plata pentru banii de echipament 2012, care vor intra vineri, cel tarziu luni. Unii colegi aveau suma de 2227 ron de luat, altii 2340 ron. depinde de ce si-au completat pe fisa.O zi placuta sa aveti si sa-i cheltuiti pe toti cu grija:)

Publicat

pai la IGPF le trebuie bani de haine prima data si apoi prostimi din teritoriu.

Publicat

Bai fratilor,dar de unde ati scos-o si p-asta? Auzi ...maine salariul si vineri banii de haine.De cand sunt in M.A.I. nu am primit bani indiferent ce restanta era in a doua zi dupa salar,in cel mai fericit caz dupa 2-3 zile,o saptamana.Asa a fost si anul trecut cu banii de echipament de pe 2011.Vorba unui coleg ,nu mai postati prostii...

• Displace 2
Publicat

Mai baieti, dar forumul asta mai are si alte sectiuni. Nu de alta, dar sunteti un grup aici care numai asta stiti, bani de haine, bani de haine, bani de haine. Forumul asta nu e de tip sindical si unde sa va varsati frustrarile, e un forum de informare, un forum de colaborare si asa mai departe. Contribuiti si voi cu ceva constructiv, implicati-va si in alte activitati decat barfa asta continua si fara rost. Toti avem probleme financiare, dar asta nu inseamna ca trebuie sa refulam in ultimul hal, chiar daca si in online.

Daca nu ti pasa de ce postezi aici? Sau vrei sa te dai grand???

Bai fratilor,dar de unde ati scos-o si p-asta? Auzi ...maine salariul si vineri banii de haine.De cand sunt in M.A.I. nu am primit bani indiferent ce restanta era in a doua zi dupa salar,in cel mai fericit caz dupa 2-3 zile,o saptamana.Asa a fost si anul trecut cu banii de echipament de pe 2011.Vorba unui coleg ,nu mai postati prostii...

Ca toata lumea de pe acest forum spun ce aud si cred ca e 50% adevarat. Nu am niciun interes sa fiu zvonac.

• Apreciez 2
  • Displace 10
Publicat

Are dreptate Bozo. Și eu cred că ar trebui analizată posibilitatea ca un eventual nou topic pe această temă să fie deschis în secțiunea privată a polițiștilor.

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

Pai tu nu ai auzit de fondul FSN? (Fara Stirea Nevestei)

• Apreciez 1
Publicat

La IJPF Constanța azi s-a virat odată cu salariul și restanța la norma de hrană pe 2012, ex. aproximativ 2150 lei pentru un agent care nu și-a luat echipament absolut deloc. Pentru IPJ Constanța se virează săptămâna viitoare banii de echipament. Probabil așa cum am anticipat între 18-20.03.2013.

Publicat

restanta?interesant nu am auzit vorbindu-se de suma asta in ultima perioada...am sa intreb si la noi la financiar sa vad daca stiu ceva...ms de pont Dan

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.