Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Pt. @warloc78. Daca s-au facut inchiderile in documentele de echipare pentru anul 2012 articolele se pot lua in evidenta ca fiind achizitionate de pe fisa de echipare pentru 2013 (de exemplu la sfarsit de an).

Publicat

Din ceea ce stiu eu, strict banii de echipament sunt undeva in jurul sumei de 2200lei.

Se cunoaste ceva despre faptul ca vom primi si o diferenta la norma de hrana?!

Am auzit ceva de un leu pe zi incepind cu octombrie,adica aprox.150 de lei(noi).Dar este ceva incert.

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Suma care se da pentru cineva care a luat 0 echipament pe 2012 este aprox. 2430 lei....s-a aplicat majorarea aia ,de reintregire ,de 7,6%.Eu mi-am facut la magazie ,cu creionul pe hartie ,adunarea dintre suma cat am de luat cu cat am luat(scriptic si faptic...ca sunt identice ...difera vreo 3 bani) pe 2012 si mi-a iesit 2400 si ceva .

Se dau doar banii de haine 2012 si atat|!!!

Nu se da nicio diferenta la norma de hrana!!!!!Probabil se va da in jurul Pastelui (omenesc)....oricum sunt prevazuti(sursa e din D F-C) ca si achitare pana la rectificarea bugetara din iunie sau iulie.

Modificat de axle15
  • Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Normal este sa vorbim pe fapte nu din zvonuri. Asa ca si eu am auzit exact ca si axle 15. O sa luam. Avem de luat. Am modificat ca sa nu ma mai raporteze astia cu multe postari. Care se stie.

Modificat de tony6066
Publicat

Pt axle15....cum spui tu asa e... 2430 lei - minus 200, luați prin vară parcă din mila lui Ponta, deci cam 2200 mai raman de luat.

Publicat

Am auzit de la un sef ca se vor da odata cu salariul. Ce ne facem noi cu atatia bani? :hmmmt:

• Apreciez 1
  • Displace 2
Publicat

Pt axle15....cum spui tu asa e... 2430 lei - minus 200, luați prin vară parcă din mila lui Ponta, deci cam 2200 mai raman de luat.

Mea culpa!E greseala mea :good: :fiind vorba de o suma imensa-200 lei am uitat de ea la calcul. :doh:

• Membru
Publicat

Am auzit de la un sef ca se vor da odata cu salariul. Ce ne facem noi cu atatia bani? :hmmmt:

Doneaza-i la o casa de copii, un azil de batrani, ajuta pe cineva sarac!

Publicat (modificat)

Sau poti sa-i donezi M.A.I.-ului pentru combustibil la masinile politiei.

Modificat de alex7474
Publicat

Sau poti sa-i donezi lu madam udrea sa achie imprumutul ala de 2 mil de euro care-i provoca insomnii...dar stai ca l-a achitat din salariu de ministru.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Prin București cam toate zvonurile converg către ideea că pe 18 martie vor intra banii la minister și în zilele următoare la unitățile teritoriale. Chiar și lucrătorul de la ”2 și un sfert” a simțit nevoia să vină și să ne spună asta! Și eu pe el îl cred... :)

Publicat

dc nu ii baga de joi la salariu sau vineri.dc luni?

E ca pauza de publicitate din timpul unui film interesant....

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

dc nu ii baga de joi la salariu sau vineri.dc luni?

Off-topic:

Prima varianta-Pentru ca la chestii d-astea ,probabil ,lucreaza psihologi: dupa ce iei salariul te apuci de platit facturi ,rate ,cumparaturi ,etc.Apare sentimentul de gol in dezvoltare(frustrare chiar...) in perceptia fondurilor din portmoneu/de pe card...banii ceilalti cand vin ,dupa cateva zile ,au tendinta de a distorsiona perceptia cheltuielilor facute si genereaza in subconstient atenuarea revoltei ca banii cuveniti legal s-au dat dupa vrerea altora nu dupa cume normal si legal...dau si o falsa senzatie de "satietate" financiara care diminueaza eventualele tensiuni sociale latente.Toate guvernele de pana acum au facut asemenea experimente pe noi...asa ca nimic nou sub soare.

A doua varianta-De-al dreaq!...si pentru ca pot si pot sa si demonstreze ca ei dau cum vor si cand vor!...ca sa bage la cap ...limea cine-i popa-n sat!!!

Modificat de axle15
  • Apreciez 4
Publicat (modificat)

nu cred ca se vor da banii de echipament deoarece luna asta nu sunt destui bani de salar scuze admin daca am fost putin offtopic cu prima postare pe care mi-ai sters-o

Modificat de lordcop
  • Displace 14
Publicat

sper din tot sufletul sa nu-ti inghiti cuvintele eti, scuze de offtopic dar informatia o am de la 2 pers. diferite de la FIN. de la 2 itpf-uri diferite ca luna asta se vor calcula cu - 15la suta salariile, ca nu se vor da banii de echipament a fost sper ca concluzia mea gresita

• Displace 16
Publicat

Lordcop fi mai optimist!Nu fi asa de pesimist!Eu de 23 de ani traiesc din zvonuri si am ramas optimist!Mai e putin si o sa aflam adevarul!

Publicat

Eu propun administratorului sa baneze definitiv acesti zvonaci, ce adopta aceaste comportamente infantile.

Si-a facut el cont de membru doar ca sa arunce astfel de zvonuri penibile.

• Apreciez 4
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.