Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

De ce nu va exprimati pe topicul special dedicat formelor de protest ale politistilor?Subiectul este de mare interes dar ,aici,santem off-topic......

• Apreciez 4
Publicat

A mai auzit cineva, ceva de acesti atat de asteptati bani de haine?....trebuie sa fie pe aici cineva care lucreaza la I.G.P.R......

Publicat

Si cu ce ma incalzeste pe mine ca ministru isi da ultimatumuri?

Cerem un drept legal pe care trebuia sa-l primim din septembrie nu sa ne faca favoruri!

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

de regula tragerile financiare se fac în zilele de 14 ziua de salariu, respectiv 25 alte cheltuieli.

Modificat de theodor
Publicat (modificat)

de regula tragerile financiare se fac în zilele de 14 ziua de salariu, respectiv 25 alte cheltuieli.

Corect ,vorbind de M.A.I.

Banii se dau pana in 31.03.2013...Sursa-coleg/colega la D.F.-C.

Off - topic pentru restul de comentarii pe langa subiectul topicului (mea culpa:si eu :emo-box: am facut d-astea.... :doh: )

Pentru restul de can-can-uri avem .....hai s-avem o data sange-n 00 sau "lapte"-n ele si sa aplicam tot ce-i in link-ul postat...nu in "Banii de..."

O leaca de demnitate si"agresivitate'(in relatia cu clasa politica ,evident!) ,va rog !

Modificat de axle15
  • Apreciez 1
Publicat

Tot mai multe surse, pe baza optimismului unor persoane incadrate la DFC, arata ca banii de echipament pentru 2012 se vor da integral in aceasta luna. Pana nu vedem, nu putem fi siguri, dar par a creste sansele pentru a primi sumele respective in martie (se inainteaza data de virare 18.03.2012, mai dureaza pana ajunge la carduri). Sa tinem cont ca banii se pot plati din contul de trezorerie al MAI numai daca MFP a facut deschideri lunare pentru articolul bugetar din care se poate plati c/v echipament. Daca sunt semnale pozitive, inseamna ca stiu ei ceva. Vom trai si vom vedea!

Publicat

La noi la munca a venit o hartie din care rezulta faptul ca banii de haine pe anul 2012 vor fi dati pana la data de 31.03.2013. A fost o intalnire a sindicatelor cu toti sefii de la resurse umane , cu ministru si altii din igpr si ministrul ne asigura ca banii vor fi dati INTEGRAL pana la data mentionata.

Publicat

Dupa 15 se dau banii de echipament pentru 2012 si dupa rectificarea bugetara cei pe 2013 sau doar o parte.

Publicat

Pana in data de 15 nu au cum sa vireze pe carduri, deoarece sunt judete care au termenul de ridicare a echipamwntului restant neridicat tot pana in data de 15.03.2013

Publicat

Eu nu am mai auzit nimic...nu mai vreau sa aud nimic...vreau sa-i vad in palma, sa iau o bere si sa ma uit pe topic ce vrajeli a auzit fiecare ...iar de prin vara sa ma uit iar pe topicul "Banii de echipament pe 2013" ..si uite asa pana la pensie.

Publicat

Sincer si eu am inteles ca sunt sanse si pana in 15 da e bine si dupa 15. Sunt semne bune.

Publicat (modificat)

astazi dupa-amiaza am vorbit cu un coleg care mi-a spus ca a fost video conferinta cu sefii de inspectorate. la aceasta s-a pus si problema banilor pe echipament din 2012, iar cei de la bucuresti au afirmat ca imediat dupa salariu ii vom primi integral. tot data de 15 martie mi-a spus-o si colegul respectiv. a mai auzit vreo cineva asta? :emo-yessir:

Modificat de istoricu2
Publicat

Vezi sa fie conforme sa nu pici naspa la revista de front....

• Apreciez 1
Publicat

Aud un zvon prin targ, ca pe data de 18 ale lunii asteia, vom lua integral banii de echipament pentru anul 2012! Sper sa fie si adevarat!

Publicat

Si la Maramures asa se zvoneste ca pana inainte de salar ar intra banii de echipament restanti de pe 2012.Doamne da!:D

Publicat (modificat)

pt. warloc78 -depinde , să nu fi solicitat echipament pt. 2012 şi să ţi-l fi dat în 2013

Modificat de theodor
Publicat

cat ai de luat aflii daca te duci la magazie si iti scrii tot ce ai scos, compari cu fisa de echipare, si calculezi.

un ofiter de la deva zicea ca nu luam nici un ban

• Displace 1
Publicat (modificat)

ofeteru de la deva nu ia el nik, noi luam o suma de 2600 de lei cu aproximatie daca includem restanta la norma de hrana

Modificat de stefanBr
  • Displace 1
Publicat

Din ceea ce stiu eu, strict banii de echipament sunt undeva in jurul sumei de 2200lei.

Se cunoaste ceva despre faptul ca vom primi si o diferenta la norma de hrana?!

• Apreciez 2
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.