Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

... au fost prevăzuţi în buget, însă cum bugetul nu-i niciodată cu plus. Este ori la limită ori cu minus...primim ce-o rămâne îţi pui un semn de întrebare.

La "cheltuieli cu personalul" poti avea cu minus doar la comparatie cu anul trecut ,si asta doar statistic vorbind ,dar in buget nu poti avea prevazut "-XXXlei"...oricum ai dreptate:la comparatie de la an de an ,din '90 incoace avem minus. Nu se pot amesteca banii prevazuti la "cheltuieli curente"cu banii prevazuti la "cheltuieli cu personalul"sau alte "cheltuieli cu ...".Daca se face ceva asemanator ,mai precis se muta "excedentul" :)) de la "cheltuielile cu personalul" la "cheltuieli curente" sau "cheltuieli cu..." sa mai iasa de un plin in plus la masinile de patrulare sau factura telefonica asta se face numai si numai la rectificarea bugetara din vara (sau mai repede....).Pentru a scurta:banii de haine 2012 sunt prevazuti in Legea bugetului de stat si pana la rectificare trebuie dati punct

Pe surse mari , imparatesti-imparatesti ,chestia cu luatul restantelor din fisele de echipare este cea care conditioneaza darea banilor:cat de repede se vor achita IPJ-urile de sarcina aducerii fiselor 2012 la zero(echipament comandat si obligat fortat luat pana la 28.02.'13!) asa se vor da banii( restanta pe 2012= suma de bani 2200lei si 7% - contravaloarea echipamentului trecut in fisa si obligatoriu de luat pana in 01.03.2013 exclusiv)asa va "debloca" MAI-ul banii......cineva cica! incearca sa puna "ordine" in finantele logisticii....cu totii stim c-au fost ani cand am luat echipament si culmea ! am luat banii integral sau n-am luat echipament si am luat mai putin cu cate sute(milioane).Eu am patit-o de vreo 3 ori....de 2 ani mi-am tinut ,pe caiet ,evidenta banilor si a echipamentului luat si surpriza! iau cu 0 lei diferenta fata de ce am calculat :doh: ...mai ca doream sa-i trimit la medic pe logisticieni :))

Modificat de axle15
Publicat

Ai perfecta dreptate dar hai sa ne mai incurajam putin!Nu intotdeauna a fost asa ?Mereu auzeam ceva si primeai altceva!Sa speram ca de data asta o sa fie altfel!

Asa a fost intotdeauna!Sa speram ca de data asta o sa fie bine.Speranta moare ultima,nu?

Asa a fost intotdeauna!Sa speram ca de data asta o sa fie bine.Speranta moare ultima,nu?

Publicat

Umbla o vorba prin targ,cum ca cei din SNPPC ar cam stii care este de fapt situatia(ca nu se dau toti banii de echipament ci doar ceva ,,firimituri'' in jur de 2-300 lei se spune) dar se fac ca ,,ploua'' ca sa nu se produca niscaiva valuri.Ba chiar unii zic ca acelasi sindicat s-ar pregati pentru a iesi in strada la sfarsitul lui martie, ,,deranjati'' evident ca domnul ministru nu s-a tinut de cuvant.Ce va fi vom vedea.

• Displace 5
Publicat (modificat)

Dacă e adevărat ăștia sunt mai răi ca PDL-ul.

Modificat de 3duard
Publicat

Ce să înţelegem că don sinistru minte?

Nu că ar fi primul şi ultimul.

Publicat (modificat)

Va fi la fel ca si anul trecut.

In 2012 s-au chinuit sa le dea banii de echipament celor disponibilizati ilegal. Acum bugetul e si mai mic si trebuie sa le achite drepturile celor pensionati din M.A.I. in cursul anului 2012. De unde bani si pentru echipament?

Modificat de alex7474
  • Apreciez 1
  • Displace 3
Publicat

A fost postata pe Intranet o adresa (parca a MAI) in care se specifica faptul ca pana la 31.03.2013 se vor achita restantele din 2012.

• Membru
Publicat

Pe mine m-a sunat coleg sa imi zica despre faptul ca primit pe Facebook mesaj de la liderul de sindicat (despre SNPPC e vorba) cum ca se vor da banii de haine si ca sindicatul in cauza este serios, fara alte detalii (daca e vorba de toti banii sau nu ori data cand se vor achita). :ph34r:

Publicat

stefanBr

Scris astăzi, 00:25

umbla vorba prin singuru neuron pe care il mai au cativa

gresit...... a murit si acel neuron...... din pacate.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Pe mine m-a sunat coleg sa imi zica despre faptul ca primit pe Facebook mesaj de la liderul de sindicat (despre SNPPC e vorba) cum ca se vor da banii de haine si ca sindicatul in cauza este serios, fara alte detalii (daca e vorba de toti banii sau nu ori data cand se vor achita). :ph34r:

La cat minte SNPPC-ul, da-mi voie sa am rezerve! :naughty:

• Apreciez 1
Publicat

Iar incepeti cu povesti. Asteptati sa treaca luna si dupa aceea mai vedem.

Publicat (modificat)

se vor da 50% in martie si 50% inainte da Paste,asa am auzit...

Daaa????De la cine?...de unde?Lumineaza-ne!Puteai si sa nu scrii "asa am auzit"...caci zvonul/duma/soparla/intoxiucatia era credibil/credibila doar daca Pastele pica dupa rectificarea bugetara...si cum aia deocamdata nici macar nu-i embrion de zvon e cam dus/dusa rau cu vaca zvonul/soparla pe care ai auzit-o.Bugetul are prevazuti : toti banii de echipament ,procent din ei sau deloc;daca nu-i are complet atunci se baga (cu oleaca de omenie din partea gunoaielor politice :emo-box: )in rectificare ,daca nu sunt prevazuti se baga iar in rectificarea bugetara iar daca sunt prevazuti pana la ultimul leutz in bugetul saraciei nationale atunci se dau integral (ca nu-i treaba jegurilor :emo-box: cum te chivernisesti de bani pana la Paste ... ca sa zici/postezi ca se dau fifthy-fifthy).Corect? :hmmmt:

Off-topic:Sa facem haz de necaz(e singurul calmant la situatia de ...cao pe care o traim :angry:)...Cine vine cu:33% martie ,33% ante-pascal ,33% ante-Craciun....Cine da mai mult??? :doh:

Modificat de axle15
  • Apreciez 2
Publicat

Să aşteptăm ziua de salariu, după această zi o să ştim exact ce şi cum o să fie.

Şi apropos de haine, ştiţi cine are o ofertă bună la un stoc mai mare de echipament achiziţionat?

Publicat

3duard subscriu ar trebui ca cei ce mai ai legatura cu vreo organizatie sau sindicat (daca mai exista asa ceva pentru astia de mai muncim prin politie) macar atat sa faca sa umble din usa in usa mai ales aia desi zic ca sunt reprezentativi si sa semnam fiecare sa realizeze ca soarta noastra si opinia este unanima chiar daca muuuultora le e frica sa ridice vocea. Si stiti de ce le este frica ca au bube, ca au ajuns unde au ajuns pe usile din dos si cu interventii. Nu e pe sectiunea privata si toti ce au sange in instalatie si muncesc corect in institutia asta sa ne semnam cu totii si sa vedem atunci....sunt convins ca putini vom fi....de ce? si o alta intrebare care se impune Oare nu ne meritam soarta, ca acceptam asta si-i acceptam asa pe astia si nu le spunem verde in fata? Suntem fricosi mare parte din noi!!!

• Apreciez 2
Publicat

Colegii, altă soluţie trebuie găsită, există petiţii cu zeci de mii de "semnături" şi ce s-a rezolvat cu ele?

Singura soluţie pe care o văd eu sunt protestele în stradă, e singurul mod prin care poţi trage un semnal de alarmă şi să te faci auzit.

Dar să sperăm că nu este nevoie să facem ceva şi că o să primim restantele integral.

• Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Zicea domnul Radu Stroe, ca daca nu ne dau banii isi da demisia......va dati seama daca tocmai ministrul a dat un fel de ultimatum......

Cand erau cei de la putere in opozitie, mama ce solutii aveau ei pentru situatia jalnica a noastra iar acum dupa alegeri cand s-au vazut cu sacii in caruta gata......ne-au pus iar la colt, ultimii, noi luam tot ce o sa mai ramana, adica nimic....cum e vorba aia:" si ......si fara bani de haine".....

Modificat de Bratyyyms13
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.