Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

ministrul afacerilor interne, dl. Radu Stroe a confirmat plata restantei la norma de echipament, pana la data de 31.03.2013

Pro lexx

ministrul afacerilor interne, dl. Radu Stroe a confirmat plata restantei la norma de echipament, pana la data de 31.03.2013

Pro lexx

Publicat
:)) tare asta dar cu restanta pe 2012 cum ramane ca din cate stiu echipamentul pe 2013 nu este restant
Publicat

Dl ministru Stroe a anunţat şi a asigurat că drepturile de echipare, pentru anul 2012, au intrat în bugetul ministerului, astfel încât până la 31 martie 2013 se vor achita integral toate sumele.

Faţă de rezolvarea acestei probleme, dl ministru consideră că termenul de 31 martie a.c. este un angajament personal, de onoare, transmis miilor de poliţişti din subordine.-sursa SNPPC

Publicat

tepesioan4

Daca nu stiai aici se posteaza stiri, zvonuri despre restanta la echipament. Asa ca vezi-ti de drum. Nu eu am afirmat ca se dau banii ci domnul ministru.

Publicat

stiti ca se vorbea de o dispozitie pe intrapol acu vreo 2 pagini cu referire la o "revista de fornt" si cine isi ia echipament acum de fapt intra pe fisa din 2012??? ei bine, m-a sunat un coleg sa-mi spuna ca astia care au completat fisa de echipare pe 2012 cu cate ceva si nu le-au luat sunt trimisi la magazie sa isi ia tot ce au scris pe fisa. sunt in concediu inca o saptamana si ma fac ca uit sa trec pe la magazie pana primim banii....in fond si la urma urmei nu ma pot obliga sa-mi scot echipament daca nu vreau.

Publicat (modificat)

Am o vagă informaţie, primim luna aceasta bani dar nu pe toţi aşa cum se tot zice prin comunicate şi pe "surse".

Nu, nu mi-o luaţi în nume de rău, am nevoie de ei la fel ca toţi utilizatorii acestui forum.

Modificat de acru
Publicat

@Acru. Sunt prevazuti in buget ar trebui sa-i dea pe toti si nu in rate ca si cum i-ar face rost pe timpul anului din credite, sponzorizari si alte artificii.Nu trebuie sa credem toate prostiile.

• Apreciez 1
Publicat

Ştiu şi eu că au fost prevăzuţi în buget, însă cum bugetul nu-i niciodată cu plus. Este ori la limită ori cu minus.

Nu sunt pesimist şi nu doresc să induc în eroare pe nimeni.

Dar când auzi pe unul din acei primii zece oameni din conducerea MAI că primim ce-o rămâne îţi pui un semn de întrebare.

Publicat

Aceiasi chestie am auzit-o si eu cica vom primi pana la sfarsitul luni suma de 1000 de lei iar restul undeva prin septembrie. Sper sa nu se confirme !

Publicat

Dacă e adevărat sper să își pună demisia pe masă tot așa de prompt cum i-a sancționat, în urma promisiunilor făcute în fața presei, pe acei lucrători care au greșit.

Publicat

puya fara suparare dar de unde ai aterizat aici cu un verdict asa drastic?

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

De la cineva cu oooo mari , dar sunt optimist

Modificat de puya78
  • Apreciez 1
  • Displace 4
Publicat

Fratilor hai sa lasam gandurile negre la o parte si sa gandim pozitiv!Hai sa nu mai aruncam cu zvonuri negative caci ne facem singuri rau!O zi buna tuturor!

• Apreciez 1
Publicat

Boieru, mai degrabă îţi faci gânduri rele dacă eşti sigur că o să iei toţi banii iar la sfârşit de lună te trezeşti doar cu câteva firimituri.

Aşteptăm şi o să vedem, mai sunt doar 29 de zile.

• Displace 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.