Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Boieruu stii ce stii da' nu stii bine. STS nu asculta telefoanele, ei doar fac mentenanta la retelele securizate ale diferotelor servicii. Telefoanele se asculta strict de catre SRI. Celelalte doua servicii care au interceptari ( DGIPI si DOS ) exploateaza doar tintele puse la dispozitie lor tot de catre SRI.

Si nu mai are rost sa continuam polemica aici ca deja facem offtopic.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

s au dat de mult la cei care au fost dati afara

si de telefoane sts ul gestioneaza tot pe linie de radio si telefonie. scz de offtopic

Modificat de tony6066
  • Apreciez 1
  • Displace 2
Publicat

dupa ultimile zvonuri, s-ar parea ca mai devreme de rectificarea de buget (care va fi prin iunie), nu vom primi niciun banut...

• Displace 3
Publicat

boierruuu de ce nu ne spune si nou de ce celor de la sts inainte de taierea salariala din 2010 lor celor de la sts le a fost marit salariu cu 25% ?scz de offtopic.

• Apreciez 1
  • Displace 8
Publicat

bani de haine vroia sa îi vireze pe 31 martie ,dar cum 31 pica duminica a mai amanat cu o zi si va fi virati pe 1 aprilie.

• Apreciez 3
  • Displace 11
Publicat

Totusi, se aude ca s-ar da ceva din restanta pe 2012...! Bineinteles ca este un zvon din curtea scolii... , neconfirmat de vreun oficial (a se citi finantist)!

• Apreciez 1
Publicat

Se pare ca se da ceva pana la 25.03.2013 (din discutiile purtate cu cel de la magazia de echipamente)... cat si cum nu stiu, dar cei de la logistica au intocmit un tabel cu toti lucratorii care au trecut pe fisa de echipare din 2012 cate ceva si acum i-au chemat pe toti sa isi ia ce a comandat. Cel cu care am vb mi-a zis ca dupa ce se incheie distribuirea acelor echipamente este posibil sa primim ceva.... cine stie ce?:))

• Apreciez 1
Publicat

Stiti vorba aia,speranta moare ultima...

Noi,cei care ne dorim sa va urmam si sa devenim cineva,nu sa plecam printre straini,deja avem frisoane...

Publicat

Hhmm...,,E posibil,s-ar putea,poate ca''.Zvonuri,zvonuri,zvonuri....Cine s-ar fi gandit in urma cu 7-8 ani ca vom ajunge sa ne agatam de niste zvonuri,care ne mai dau oarece sperante(oricum mai multe decat comunicatele oficiale din M.A.I.).Asta-i tara in care traim.

Publicat

Care echipament fratilor?Ca in magazii de cativa ani sufla vantul si creste iarba ....Cauta motive sa traga de timp si sa ne duca cu vrajeala.In plus santem in 2013 si daca as gasi ceva echipament l-as lua in contul banilor pe anul in curs.

Publicat

Ieri 27.02.2013 la ITPF Iasi au bagat restanta la norma de echipare celor care si-au incheiat socotelile(au plecat , s-au pensionat) cu unutatea in cursul anului 2012. Cred ca urmam noi

• Apreciez 1
Publicat

Sa te auda dumnezeu!Doamne ajuta!Poate printre noi o fi si vreun reprezentant de la Marele sindicat SNPPC sa confirme sursa zvonurilor ca ne-am cam lungit urechile dupa banii astia amarati!

• Apreciez 1
Publicat

sa primim banii

Multumesc de precizare,Sir....aproape ma luase cu-n frig prin spate,frig asa,ca pe malul Prutului...acum parca mi-e mai bine....Sper totusi sa primim banii inainte de intrarea in Schengen cand unora dintre noi li se vor da doar papucii.
Publicat

Oameni buni si de omenie, cum spune ardeleanu...pana nu vedeti intrati banii in cont nu va faceti iluzii......dar speranta nu moare niciodata!!!!

Publicat

Sursa Prolex:

In sedinta de dialog social din data de 28.02.2013, dl. ministru Radu Stroe a confirmat plata restantei la norma de echipament pentru 2013, in termenul pentru care s-a angajat (pana la 31 martie 2013).

La aceeasi sedinta s-a discutat despre continutul proiectului de OUG de modificare a Legii nr. 360/2002, urmand a fi supus in dezbatere publica in saptamana 03-07 martie 2013.

In termen de o luna de zile, o comisie formata din reprezentanti ai MAI si ai sindicatelor reprezentative, vor concepe un proiect de modificare a Legii nr. 360/2002.

• Apreciez 1
Publicat

Daca tu iei in considerare ce spun aia de echipament....te compatimesc.....mai bine urmareste discutiile la nivelul fianciarului"............o zi buna cu succesuri ...fara esece....................

• Apreciez 1
  • Displace 4
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.