Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Si in alta ordine de idei daca mi s-sr fi dat o lista cu unitati agreate de MAI unde sa ma fi putut duce eu personal sa-mi comand uniforma urmand ca ulterior sa mi se deconteze factura as fi avut si eu tinuta in ordine,turnata pe mine,mi-as fi facut mai multe piese in acelasi buget fiindca sigur as fi cautat preturi si calitate mai bune,banii mi-ar fi fost decontati esalonat,personalul de la echipare ar fi fost trecut in operativ.....si ar fi avut si dreptate sa ma traga de urechi.E adevarat,unii ar fi pierdut din comisioane......

• Apreciez 2
Publicat

daca la magazinele agreate de M.A.I. ar fi preturile conform fisei de echipare ar ramane fara marfa. Dar la ei zici ca faci piata la mall

Publicat

CCR judeca maine,13 februarie, sesizarea PDL pe legea bugetului.Poate avem totusi noroc si vedem ceva din bani pina la sfarsitul lunii....pina nu se devalorizeaza de tot...

Publicat

"În urma deliberărilor, Curtea Constituţională, cu unanimitate de voturi, a constatat că Legea bugetului de stat pe anul 2013, este constituţională.

• Apreciez 1
Publicat

acu vreo doi ani mi-am luat si eu tinuta. la prima spalare surpirza s-a decolorat. niste jegosi. dupa ce ca-i scumpa nici buna nu e.

• Apreciez 1
Publicat

Legea bugetului pe 2013 va fi trimisă spre promulgare preşedintelui, după care va fi publicată în M.O. Posibil ca până la sfârşitul săptămânii viitoare Legea să intre în vigoare.

Publicat

Si daca intra ce se intampla?O sa ne dea restanta?Hai sa fim seriosi ori sa gaseasca ei un motiv sa ne mai amane!Sau poate ne mai dau vreo 250 de lei care trebuiau sa ni dea in decembrie!

Publicat

....eu am auzit ca luam o parte luna asta daca mr.President promulga legea fara alte fandoseli.In iunie deja o sa se ceara rectificari bugetare .....

Publicat

....eu am auzit ca luam o parte luna asta daca mr.President promulga legea fara alte fandoseli.In iunie deja o sa se ceara rectificari bugetare .....

asa se aude peste tot...cum ca pana la sfarsitul lunii luam ceva...
  • Displace 2
Publicat

Spunea cineva mai demult ca zvonurile bombă sunt postate tot de cei care au doar câteva postări, care sunt noi pe aici. Oare de ce? Cine îi pune să facă asta? Nu vin cu nimic concret ci doar cu pastile otrăvitoare.

Eu până nu-i văd pe card nu mai cred nimic. Tot ce știu e că în bugetul propus, cu care se joacă ăștia de-a ping-pongul, sunt și banii noștri. Cel puțin asta a transmis ministrul.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

SNPPC se laudă pe internet că a avut discuții la sediul MAI, inclusiv cu șeful Poliției Române, Petre Tobă în data de 15.02.2013 și că le-a fost promis că până la data de 31.03.2012 vor fi plătiți integral banii restanți la echipament pe anul 2012. SNPPC ”a amenințat” cu proteste în stradă ale polițiștilor începând cu 25.03.2013 în cazul în care această restanță nu va fi achitată.

Eu zic că de amenințări din astea răsuflate ne-am cam săturat, așa cum ne-am săturat să vedem așa-zisele sindicate cum se bălăcăresc și se denigrează reciproc pe unde se întâlnesc.

Modificat de Dan
  • Apreciez 2
Publicat

In timp ce intram in serviciu, ieri tocmai iesea de videoconferinta presedintele snppc pe care l-am intrebat ce vesti ne aduce, primim ceva bani si cand. Acesta a spus ca Toba a parasit sala in scurt timp indignat ca i se pun prea multe intrebari, dar ca a promis ca restantele vor fi achitate incepand cu 20.03.2013. Acum o sa vedem cine se tine de cuvant.

Publicat

Indignat!? Cum pana mea să fi indignat când oamenii tăi "mor de foame"? De aia e pus acolo să răspundă întrebărilor şi să rezolve problemele apărute. Nu să-şi sporească averea proprie. Vai şi amar de aşa conducere.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

mda , 15.03.2013 a avut loc intanlirea.ciudat nu.

si pana pe 31.03.2012 vor fi plătiți integral banii restanți la echipament . Misto nu crezi.

sa repetam : in martie 2013 s-au intanlit sindicatele cu toba si in 2012 or sa ne dea banii.

cred ca unii colegi au cam luat-o razna din cauza lipsei banilor.

Modificat de florin30
  • Displace 2
Publicat

Daca il intrebau despre robinetii industriali sigur avea raspunsurile la el.

Mai greu cu intrebarile legate de restante.

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

....SNPPC ”a amenințat” cu proteste în stradă ale polițiștilor începând cu 25.03.2013 în cazul în care această restanță nu va fi achitată.......așa-zisele sindicate cum se bălăcăresc și se denigrează reciproc pe unde se întâlnesc.

Dupa ce au facut gafa din noiembrie cu anularea protestelor cand aveau USL-ul la degetul mic(un protest amplu al politistilor putea ameninta procentajul de la alegeri!) si puteau obtine aproape orice revendicare mai au tupeul sa vorbeasca gunoaiele alea din board-ul SNPPC de proteste????Cuvantul "protest" in gura lor(leader-ii SNPPC) este un sacrilegiu si o blasfemie!

Subscriu!...despre balacareala reciproca....caci nimic mai balcanic(romanesc?) decat asta...

..... Toba a parasit sala in scurt timp indignat ca i se pun prea multe intrebari...

Si care fiziologia mamei lui e menirea sa?Nu sa aduca lamuriri atunci cand oamenii din subordine sa au nelamuriri si pun intrebari mai ales legate de ceea ce tine de subzistenta (bani ,etc)?A!!!!Menirea lui e sa-l aplaude pe cretinu' de apa dulce stroe :emo-box: cand il mazileste pe Domnul Cornel Ciocoiu :emo-yessir: .toba ,toba ce bine ar fi sa te duci mata pe urmele celuilat mezel:sorici

Daca toba asta habar n-are ca oamenii nu-si iau echipament (a propos de indignarea tembelilor din IGPR ca se ia sub 2%-6% echipament) ca sa-si mai completeze minunatele salarii atunci chiar ca locul lui e langa sorici.

toba!die,pls!

Modificat de axle15
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Din cate vad,nu'ncape vorba De cand si-a pus omul surdina Aveti ca sef o TAMBURINA Cu pretentie de ....TOBA.

• Apreciez 1
Publicat

Exact cum spune şi colegul axle15, îmi miroase cam urât faza asta cu protestele.

Ori nu sunt bani pt noi ori se vrea o amânare ca şi cea de anul trecut.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

mda , 15.03.2013 a avut loc intanlirea.ciudat nu.

si pana pe 31.03.2012 vor fi plătiți integral banii restanți la echipament . Misto nu crezi.

sa repetam : in martie 2013 s-au intanlit sindicatele cu toba si in 2012 or sa ne dea banii.

cred ca unii colegi au cam luat-o razna din cauza lipsei banilor.

Cu tot respectul dar bati campii, citeste mai bine ce a scris cel pe care-l citezi...cand a avut loc intalnirea.....!!!(a avut discuții la sediul MAI, inclusiv cu șeful Poliției Române, Petre Tobă în data de 15.02.2013 )

Mai mult pe Politisti.ro:

Modificat de cernegura
  • Apreciez 1
Publicat

Iar se bat liderii de sindicat cu caramida in piept cum au facut in noiembrie? Referitor la proteste? Praf in ochi. De vorbe suntem satui........

• Apreciez 1
Publicat

zilnic ma uit pe topic dupa noutati si as aprecia daca ar fi postari la obiect nu comentarii. multumesc

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.