Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

@Wallah-cu privire la ce a spus Dragnea,probabil nu ai vazut emisiunea de la inceput ,fiindca Dragnea a spus clar ca pana in primavara administratia publica locala trebuie sa-si reduca numarul de angajati cu 100.000-150.000 de persoane abia DUPA aceasta reorganizare salariile vor creste cu aproximativ 14,4% celor ramasi. Am vazut interviul lui Dragnea azidimineata pe protv si chiar de la inceput .

Publicat

Daca asa a spus Dragnea inseamna ca se pregateste ceva in administratia locala,sper ca pe cei din M.A.I. sa nu-i afecteze,asa cum de fiecare data cand incepeau restructurarile puneau in capul listei M.A.I.-ul.

Publicat

Cred ca m-am uitat pe un post csre tine cu aripa stanga a guvernului....si a cenzurat prima parte a mesajului.Totusi am vazut si stirea din ianuarie cu iminenta disponibilizare a 150000 de bugetari.Probabil Dragnea a renuntat la disponibilizari.........intre timp.Vin iarasi niste alegeri si trebuie sa se puna bine cu cei din adm. publica..

Publicat

...sunt prea multe elementele subiective in ecuaţia banilor de echipament, care pot fi dati dupa dispozitia unui anume domn de la finante intocmitor de buget sau a altuia deschizător de credite bugetare lunare, iar pe de alta parte subiectul poate constitui angajamentul de nerespectat al unui ministru de afaceri interne. Ar fi suficient, daca cineva competent doreste rezolvarea definitiva a situatiei, sa modifice ordinul ministrului si sa-l publice in MO, in sensul introducerii termenului limita de acordare a normei de echipare in bani. Datorita faptului ca in prezent nu exista aceasta prevedere, sumele aferente drepturilor de echipare ale politistilor pentru anul trecut nu sunt inregistrate ca "restante" in cadrul situatiilor financiare care se întocmesc si centralizeaza in aceasta perioada. Intre noi fie vorba, starea de fapt este convenabila finantelor si neconvenabila politistilor. Ramane intrebarea care nu este obligatoriu sa fie retorica: cine sustine drepturile politistilor?

Publicat

...sunt prea multe elementele subiective in ecuaţia banilor de echipament, care pot fi dati dupa dispozitia unui anume domn de la finante intocmitor de buget sau a altuia deschizător de credite bugetare lunare, iar pe de alta parte subiectul poate constitui angajamentul de nerespectat al unui ministru de afaceri interne. Ar fi suficient, daca cineva competent doreste rezolvarea definitiva a situatiei, sa modifice ordinul ministrului si sa-l publice in MO, in sensul introducerii termenului limita de acordare a normei de echipare in bani. Datorita faptului ca in prezent nu exista aceasta prevedere, sumele aferente drepturilor de echipare ale politistilor pentru anul trecut nu sunt inregistrate ca "restante" in cadrul situatiilor financiare care se întocmesc si centralizeaza in aceasta perioada. Intre noi fie vorba, starea de fapt este convenabila finantelor si neconvenabila politistilor. Ramane intrebarea care nu este obligatoriu sa fie retorica: cine sustine drepturile politistilor?

Nimeni...!!!
Publicat

o sa ne mai amane cu banii pe haine (sper din toata inima sa nu am dreptate) ceva de ziua politie si o sa dea vina ca de obicei pe cei din cealalta curte, ca cica au contestat bugetul pdl-ei ca e verde si nu e albastra, ca ministrul altfel demisioneaza, etc...soarele inca nu e aproape de starda noastra iar uragane mai mult sau mai putin imprevizibile se arata...regionalizarea bat-o vina si nu numai.

Publicat

In materie de bani de haine-2012 cred ,repet-doar cred ,că se pregateste o mare magărie.In adresa nr.266.840 din 04.2.2013 emisa de I.G.P.R. (este postată pe intrapol!)se face vorbire despre faptul că:prea putini politisti si-au luat tinuta aferenta lui 2013 ( 6%);sefii ierarhici trebuie sa ia masuri pentru a obliga oamenii din subordine sa-si ia tinuta...e cam clar cum va fi cu tinuta pe anul 2013 problema conexata cu banii de haine aferenti anului 2012

....Acum cca. 2-3 saptamani,un coleg de la O.P. s-a dus la magazie sa-si ia ceva tinuta pe 2013(omul si-a completat la greu fisa de echipare ptr. 2013 stiind ca pe 2012 a avut fisa-n alb si pe echipamentul de 2013 sunt sperante zero de bani) ...mare i-a fost surpriza cand jupanul de la izmene i-a dat tinuta-tot ceea ce avea nevoie colegul si cand sa semneze i-a zis ca-i tinuta trecuta la 2012 ca si restanta de echipare din 2012 fiindca asa trebuie respectiv cei cu cu fisa blank pe 2012 sa-si ia in 2013 echipament complet dar care sa intre pe 2012...Asa ca al nostru coleg a plecat cu ganduri bune vis a vis de partea materna a unora de la logistică pe axa IGPR-IPJ si scăpat de grija comandarii unui portmoneu/portvizit mai mare pentru ziua de bani de haine editia 2012.In urma cu aprox.o saptamana scena s-a repetat cu alti 4 colegi de la un birou O.P. cărora şeful de birou le-a dat dead-line 2 zile(apoi sancţiune,cum altfel?) sa-si completeze uniforma cu articolele cele mai "esentiale"şi "eftine":şapcă îmblănită (faină ,foc!) ,uniforma de repezentare(utila-n strada si la scandaluri) ,ghete("MAI-ul v-a dat ghete,nu mai umblaţi cu BIT-uri!") ,bocanci ("sa nu vă mai prind cu bocanci cumparati!"),scurtă îmblănită(am încercat să fug cu o scurtă vreo 500m ... utilă foc!...la vreo cură de slăbire ,eventual...)...evident că la magazie au primit aceeasi gargara ca sunt haine pe care nu le-au luat pe 2012...si saracii aveau fisele 2012 completate nu...

Asa ca ce am aflat de la colegi ,confirmat si de la unii colegii din bransa se pare ca ne vor obliga la ridicare tinutei chipurile pe 2013 dar o vor baga ca vezi doamne nu s-a luat tinuta pe 2012 si e restanta la 2012 ce vom lua.....dupa care zero bani la 2012.

Inainte de a contra-argumenta la ceea ce am postat intrati pe intrapol si cititi ,printre randuri ,de 2-3-4 ori documentul emanand de la I.G.P.R./D.L. cu nr.de mai sus....o sa va convingeti ca se gandesc la o manarie ciracii d-lui ing.dr. (chestor şef)Toba P. ... btw:dl.ing.dr. văd că nu a semnat dansul...anticipează ,oare ,ceva vis a vis de ce va urma:"nu 'tiu ni'ca!...nu-i iscăleala mea!"

Asa ca....

• Apreciez 2
Publicat

Teoretic nu. Practic se poate ..., ca si orice altceva in tara asta...

Publicat

Interesanta teorie....si din pacate nu tocmai imposibila.Asa se explica dorinta sefului de serviciu care de dimineata a vrut o...revista de front...(sincer sa fiu nu cred ca are habar ce e aia dar marog...)......

Eu totusi imi permit sa mai sper...

Publicat

astazi am avut revista de front in baza unei dispozitii de la Directia Logistica de la I.g.p.r. S-a facut revista de front pt. a verifica dotarea efectiva a fiecarui lucrator deoarece din fisele de echipare pe anul 2012 s-a cerut numai 1% din totalul de echipament. intrebarea mea e de ce atata graba a conducerii mult iubite in a verifica dotarea politistilor, mor cumva de foame patronii s.r.l.-urilor producatore de haine in lipsa comenzilor de la m.a.i.?

cat despre banii pe haine visuri fratilor astia tot dupa os si "ciubucuri" grase umbla.

Publicat

daca a zis in martie se vorbeste fara rost pana atunci. martie nu i februarie si februarie nu i martie

Publicat (modificat)

Oare de ce peste tot se fac reviste de front ? Cred ca .......nu din cauza datoriilor la norma de echipament. Sau vor sa vada daca mai avem ,,caschete'' in caz de mitinguri ,ca si-asa vremea de-afara tine cu noi ???

Modificat de alex7474
  • Apreciez 1
Publicat

In situatia in care prin magazii a tot batut vantul in ultimii ani,cei care ies bine la revista de front,se poate presupune ca si-au cumparat haine din diverse alte parti cu bani rupti de la gura copiilor sau din cei destinati ratelor la banci.Normal ar fi ca pentru 2012 sa fie dati banii,nu sa se caute nod in papura.

• Membru
Publicat

nu are legatura cu banii pe 2012, pentru ca anul s-a incheiat. Daca va luati ceva va luati pe 2013.

Pun presiune ca sa vanda din afacerea "familiei", cum de altfel s-a mai intamplat. Va amintiti cand au spus ca e obligatoriu sa completam minim jumatate din lista?

Publicat (modificat)

referitor la revista de front, e o dispozitie pe intrapol ceva in genul "verificati daca politistii au TOATA tinuta si daca este adecvata, adica modelele noi si daca n-au sa fie trimisi sa-si ia"

sa vina la mine sa le arat costumul de vara inca in tipla cum l-am luat din scoala acu 7 ani... :) si sa-mi spuna ca nu sunt bune dungile verzi la maneci ca trebuie albe. ineleg de ce sa ne completam si innoim tinut cand se bate toba ca ni se va schimba tinuta. ce facem? luam acum ce e prinmagazine si la vara luam alta noua de 30 mil?

Modificat de Andrew85
Publicat

Pai axle daca imprumuta toti sefii tactica asta o sa ajungem sa dam inapoi si aia 200 lei sau cat ne-au dat asta iarna, plus dobanda, plus impozit ... da o sa fim imbracati.Pff ce scarba m-a prins ...

Publicat (modificat)

Fiecare sa interpreteze dupa cum il duce capul ceea ce am postat mai jos ca si atasament-ca sa nu mai vorbim legende si soparle si sarmale si ciorbe de potroace cum c-o fi,c-o pati !!!!!!!....Eu doar am vrut sa trag un semnal de alarma.....mai departe fiecare intelege ce vrea!O data si odata tot trebuie sa se termine cu jigodiile care ,vezi Doamne ,stiu pe la emisiuni TV sau aiurea ce si cum este cu Politia Romana!!!!!!!!Eu personal m-am saturat de gibonii si retardatii care sunt vremelnic ministri ai afacerilor interne!...de la D.V.Ursu in sus nu am mai vazut un ministru capabil ,numai jigodii si ....isti am vazut!...si da!....pot s-o rezolve de tinuta pe 2013 bagata la 2012 si cu restante ,vezi Doamne ca sa ai zero lei de luat pe 2012 !!!....cu putina sfortare a directiei juridice (aia populata de toate gunoaiele vietii civile esuate-n M.A.I.!...dupa cate o proba orala ,evident!) va fi legal!Pariu?????Pentru neavizati,civili si ziaristi:directia juridica este adunatura aia de gunoaie care stabileste daca o lege se aplica au ba sau daca o prevedere legala este legala sau ilegala in ceea ce priveste politistul (exemplu:a se vedea ce spune ANI si ce zice d.j. in problema celui de-al doilea job la politisti....simpli politisti ,evident!) !!!

Scuzati-ma pentru vehementa dar deja m-am saturat de 'factorul politic" bagat in politie!....si mai ales in banii mei!!!!!

post-1650-0-41816500-1360625606_thumb.jp

post-1650-0-59639000-1360625617_thumb.jp

post-1650-0-90193200-1360625630_thumb.jp

post-1650-0-96316300-1360625638_thumb.jp

Modificat de axle15
  • Apreciez 1
  • Displace 2
Publicat

@Danezu :s-ar putea sa ajungem sa platim noua tinuta cu banii de echipament de pe urmatorii 3 ani ,incluzand si 2012, asa ca incet-incet ne vom lua adio de la ei,asa cum am patit-o cu al-13 lea salariu sau cu prima de vacanta.La cat rau au facut cei din guvernul Boc,ce ar mai putea face rau Ponta si ai lui ,ar fi parfum.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Astia chiar sant tampiti!Daca am tinuta putin uzata sant pasibil de sanctiune disciplinara;daca am elemente de tinuta neconforme ,si am pantofi,bocanci,insemne de grad profesional-am pentru ca nu au adus ei la magazii si a trebuit sa-

mi iau din comert iar gradele sa mi le confectionez din alea vechi,la fel ma paste o sanctiune.Sa-i arda pe cei de la echipare nu pe mine.Eu nici macar legitimatie nu am de doi ani de cand am fost avansat desi am dat trei seturi de fotografii....

Publicat

Sa-i echipeze pe cei ce plimba hartii degeaba prin inspectorat si sa-i scoata in strada la munca de politie pentru ca-i vad in fiecare zi la covrigarie in timpul programului de lucru.

• Apreciez 5
  • Displace 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.