Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Si daca peste 2 luni PNL-ul se cearta cu PSD-ul oare Ponta ii va da bani lui Stroe?

Sau ii va ura,,demisie usoara"?

• Moderator
Publicat

Dacă banii respectivi se vor regăsi în legea bugetului, nu cred că o eventuală ceartă ar duce la ciumpăvirea bugetului alocat ministerului, pentru că alocarea acelor sume nu sunt vreun favor al primului minstru pe care îl face ministrului de interne.

Depinde foarte mult de cum va fi construit bugetul ministerului pe anul 2013 şi dacă cei de la finanţe vor accepta.

Publicat

Ar fi bine ca banii de echipament de pe 2012 si 2013 sa fie cuprinsi in bugetul de pe 2013,ca sa nu mai fie nevoie de alte rectificari bugetare,taieri sau reduceri din alte parti,etc.

Daca nici acum, atunci cand ii vom mai primi ?

Publicat (modificat)

Ponta - ,,de unde sa taiem 1.000.000.000 de lei, de la sanatate, de la invatamant, de la armata, de la politie.............?"

Modificat de Elvis
  • Apreciez 1
Publicat

Era o întrebare retorică! Nu cred că ar trebui să ne punem pe plâns acum cu toţii. Şi eu ca şi voi am nevoie de bani dar ar trebui să avem şi un pic de demnitate în această problemă. Fosta guvernare alocase doar 60% din suma pentru anul 2011 iar pentru anul 2012 - 0%. Actualii ne-au dat 8% pâna acum şi promisiunea ca în martie să se achite integral. Nu suntem cei mai favorizaţi dar nici cei mai defavorizaţi din sistemul bugetar, dar trebuie să fim şi obiectivi d.p.d.v. economic , fosta guvernare a distrus economic această ţară , de unde să ai bani dacă în ţara noastră noi nu mai avem nimic, şi trăim doar din împrumuturi. Noi nu vom mai face greve, mitinguri sau alte forme de protest pentru că nu mai avem încredere în nimeni şi nici nu vom mai putea fi uniţi. Măcar verticali să fim!

• Apreciez 4
  • Displace 3
Publicat (modificat)

Era o întrebare retorică! Nu cred că ar trebui să ne punem pe plâns 1) acum cu toţii. Şi eu ca şi voi am nevoie de bani dar ar trebui să avem şi un pic de demnitate în această problemă. 2) Fosta guvernare alocase doar 60% din suma pentru anul 2011 iar pentru anul 2012 - 0%. Actualii ne-au dat 8% pâna acum şi promisiunea ca în martie să se achite integral 3)......... Noi nu vom mai face greve, mitinguri sau alte forme de protest pentru că nu mai avem încredere în nimeni şi nici nu vom mai putea fi uniţi. Măcar verticali să fim! 4)

1-De unde ai dedus ca plange cineva pe topicul asta ???...sa-ti ceri dreptul tau e plans????Scrisul se face-n nume propriu.

2-De unde ai dedus ca nu exista demnitate la cei care posteaza pe topicul acesta sau la politisti ,in ansamblu...ce legatura are demnitatea cu cerutul dreptului tau ??? Iar repet:scrisul cu privire la demnitate tot in nume propriu se face!!!

3-Maaaaaaama ,vino sa ne vezi!!! Dumneata ,stimabile d-le Theodor presupun ca stii ca simpla promisiune e fapt implinit ...e bine daca asa te-nvatat viata sau...alcineva.......deja ragaie-n rezervor masina mea ca d-nii guvernanti au promis s-achite integral (wtf???) in martie banii....ma duc la magazin si iau produse iar la casa spun"Va platesc cu promisiuni....bla,bla!"...tare ,nu?...oare cum arata portmoneul in care tii promisiuni ?

4-Nimeni de aici nu am remarcat sa aibe probleme de verticalitate (btw:nici nu are!!!)...dumneata unde ai remarcat asta ,de faci apel la ramanerea la verticala????Faptul ca o gasca de haimanale numita clasa politica post decembrista confunda capul nostru cu o budă iar noi cerem ce ni se cuvine nu este o problema de verticalitate decat in capul ţuţerilor lor atunci cand ne strigam ofurile iar ei ne spun "mucles! ca va mai aruncam ceva!"

Daca erai foarte atent la toate canalele media remarcai ca-n spatele guvernarii televizate ,a fotbalului cu mîţe moarte si a cautarii de vinovati inchipuiti (vezi scandalul I.N.S.!!!) se ascunde un adevar hîd: p a u z ă b a n i !!!

...Pentru rubrica " Laude si afurisenii " poate mai bine postai pe forumul ziarelor online...noua ne trebuie banii si vesti despre ei nu cine a data ,cine-i de laudat sau cine a dat firimituri si a mai si promis!

Modificat de axle15
  • Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

Ponta - ,,de unde sa taiem 1.000.000.000 de lei, de la sanatate, de la invatamant, de la armata, de la politie.............?"

Ar trebui sa incerce sa taie de la companiile de stat care inghit banii cu lopata si nu produc decat pentru "baietii destepti" si ai caror directori au salariile scandalos de mari!

• Apreciez 2
Publicat

la fel si eu ........bani conteaza

mda bani bani bani......... dar asia cred k e bun aeruk expirat din promisiunile lor.....dupa cum am observat intr-adevar o sa avem din martie un nou ministru si bani de echipament canci, am ajuns de rrasul tuturor

Publicat (modificat)

Nu vă înțeleg de ce vă mai consumați energia cu privire la acești bani. Numai dacă facem niște calcule simple, putem să ne dăm seama că bani există pentru a suporta din bugetul de stat toate cheltuielile necesare polițiștilor. Prima măsură pe care ar trebui să o ia acest guvern ar fi desființarea poluției locale. Această struțo cămilă inventată de politicieni înghite în acest moment o grămadă de bani fără a avea vreo eficiență în vreun domeniu, în afară de cel al lipirii afișelor electorale.

1. La un calcul simplu pe un nr. de, să zicem 10.000 de gardieni salariu lunar de 1.000 lei mediu (deși știm că mulți dintre ei iau mult mai mult) rezultă 10.000.000 lei, la acești bani adăugați aproximativ 100 litri benzină/lună pentru să zicem 500 de mașini, rezultă 50.000 litri care înmulțit cu să zicem 5,8 lei litrul de benzină = încă aproximativ 290.000 lei = total 10.290.000 lei X 12 luni = 123.480.000 lei/an. La această sumă mai adăugați banii pentru întreținerea mașinilor, bani pentru hainele gardienilor, calculatoare, imprimante, bani pentru cursuri de ”pregătire”, stații de emisie recepție, etc.

2. Peste toate acestea MAI poate obține fonduri nerambursabile de la forurile europene cu care s-ar putea echipa toate structurile fără nici cel mai mic efort. Numai că trebuie să mai existe și niște minți luminate care să ceară și să obțină acei bani. Credeți-mă că acești bani există și pot fi obținuți, inclusiv pentru ministerul nostru și implicit pentru instituția noastră. Analizați voi dacă nu există bani și câte alte măsuri nu se pot lua, sunt sigur că la multe v-ați gândit și voi.

Așa că degeaba ne consumăm. Zilnic ne amăgim unul pe altul cu câte un zvon, cu câte o știre prinsă de pe la un ziar sau un post de televiziune, dar în fond pierdem miezul problemei. Banii de echipament nu vor ajunge la noi niciodată la timp, cât ministerul nu va fi condus de oameni care să provină din sistem, apolitici, care să gestioneze lucrurile pentru și în interesul nostru.

Modificat de Dan
  • Apreciez 2
Publicat

politia locala primeste bani de la bugetul de stat??...eu stiam ca sunt finantati din bugetul primariilor.

• Moderator
Publicat

Bugetele locale se constituie în principal din venituri realizate pe plan local cât şi venituri primite de la nivel central.

Este adevărat că în ultimii ani ponderea acestor venituri de la nivel central în bugetele locale a scăzut în special datorită modificărilor în legislaţie, dar ele reprezintă însă un aport destul de mare la bugetele locale.

• Apreciez 1
Publicat

Pai ce ai vrea sa vorbim, daca nu se mai aude nimic vis-a-vis de chestiunea in cauza...?

• Apreciez 1
Publicat

Salut tuturor. Am o intrebare referitoare la banii de echipament de pe anul 2012.Avand in vedere ca nu am primit in 2012 decat 200 lei de persoana din norma de echipare pentru 2012,nu ar trebui sa primim indexata cu 7,4 % suma ramasa ,deoarece in O.G. din 2012 privind majorarile salariale se mentioneaza majorarea normei de echipament,inclusiv norma de hrana ?Multumesc anticipat.

• Membru
Publicat (modificat)

politia locala primeste bani de la bugetul de stat??...eu stiam ca sunt finantati din bugetul primariilor.

Da, 100% de la bugetul primariilor, numai ca primariile (unele dintre ele, exclusiv pe criterii politice) mai primesc bani de la stat :-).

Este un cerc vicios

Modificat de Ecou
Publicat

Mda... Se pare ca avem buget mai mic decât în 2012... Asa ca o sa mai primim banii de echipament... la Pastele cailor...

Publicat

bugetul este mai mic, deoarece administratia s-a despartit de interne.....deci per ansamblu , numai pentru interne, cred ca bugetul este mai mare fata de anul trecut....

Publicat (modificat)

am studiat bugetul mai si am vazut ca singura scadere este la bunuri si servicii, cheltuielile de personal sunt mai mari , iar in buget sunt prevazute si restantele de anul trecut... interpretati cum vreti....se poate studia pe hotnews...

Modificat de sisean
Publicat

se preconizeaza ca se vor da banii de echipament la sfarsitul lunii februarie ,inceputul lunii martie

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

se preconizeaza ca se vor da banii de echipament la sfarsitul lunii februarie ,inceputul lunii martie

Sursa?Credibilitatea sursei?

....si bonus o nedumerire de-a mea:cum naiba se face ca doar proaspeti membri ,cu 1-2-3-4 postari vin cu postari de genul celei de mai sus sau gen"in a 2-a saptamana din X luna se dau bani integral" ...rasfoind topicurile cu tematica finanaciara am observat asta....daca gresesc in observatia facuta imi cer scuze.

Off-topic amar si de jale : iata mai jos motivul pentru care nu primim bani

post-1650-0-42313200-1358855583_thumb.jp

Modificat de axle15
  • Apreciez 5
  • Displace 2
Publicat

eu n-am portofel ,pentru cateva minute nu-si justifica investitia

ma rupe banca ,as refinanta dar refinantarea e si mai lacoma ,of

• Apreciez 2
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.