Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Cipri83 in primul rand la multi ani tie si tuturor politistilor din romania . am inteles subiectul topicului dar crezi ca a comenta doar informatiile care ne parvin din interiorul ministerului cu privire la banii de echipament este scopul urmarit prin creearea lui ? eu am incercat nu sa fiu revolutionar ci sa fac o sugestie prin care sa reusim sa-i primim cat mai repede . nu vreau sa vorbesc despre sindicat dar eu cred ca numai daca punem presiune pe acesta putem obtine ceva . exista o cardasie intre clasa politica si conducerea sindicatelor iar atunci cand conducerea sindicatului ar simti revolta oamenilor ar obtine ceva pt a salva aparentele . repet . nu atac sindicatul . postez aici doar pt ca eu consider ca numai o presiune asupra sindicatului ne-ar ajuta sa obtinem ceva . cu conducatori pe care ii avem la inspectorate nu vom obtine nimic . la multi ani si va doresc ca anul 2013 sa fie mai bun decat precedentul

• Apreciez 1
  • Displace 4
  • Moderator
Publicat

Nu ai înţeles. În acest topic se strâng informaţii şi zvonuri privind banii de echipament, nimic mai mult. Crearea acestui topic nu are niciun alt interes, ci doar acela de a posta aici în acelaşi loc colegii din diferite colţuri ale ţări, ce află fiecare.

Dacă vrei să ataci vreun sindicat, o poţi face fără nicio problemă pe acest forum, există topicuri dedicate în care se discută oportunitatea de a mai rămâne membru al vreunui sindicat, există şi topic dedicat cu mesaje către conducerile acestora, ba chiar poţi iniţia un topic nou dacă nu găseşti unul care să dezbată deja subiectul de discuţie propus de tine.

În concluzie aici ar trebui postate numai informaţii cu privire la data când vom primi banii de echipament, nu dicuţii despre cine este vinovat, ce ar trebui făcut pentru a primi aceste restanţe mai repede, îndemnuri, mesaje de mobilizare, etc. Pentru că din această cauză acest topic a ajuns o mare varză, iar când cineva intră aici căutând să citească ultimele zvonuri privind banii, găseşte cu totul şi cu totul altceva.

Cam asta este ideea.

La mulţi ani!

• Apreciez 3
Publicat

A apărut pe site-ul SNPPC-ului un comunicat în care se vorbeşte despre o întâlnire a ministrului de interne cu reprezentanţii sindicatelor, iar acolo se face vorbire şi despre subiectul restanţelor.

Citez de pe site-ul snppc:

Referitor la drepturile restante, ministrul RADU STROE a afirmat că acestea vor fi acordatate cel mai târziu în luna martie a.c., în funcţie de aprobarea bugetului de către Parlamentul României. De asemenea, ministrul a afirmat că drepturile de echipament pentru anul 2013, vor fi incluse în bugetul pe anul în curs şi speră, ca acestea, să fie acordate până la sfârşitul lunii septembrie 2013.

Pe acest subiect , SNPPC a reamintit conducerii ministerului faptul ca nu este prima data cand se emite o data pentru achitarea restantelor, lucru ce a dus la o neincredere in clasa politica actuala. Ministrul Radu STROE a punctat inca o data data de martie 2013 , pentru achitarea restantelor la echipament, declarand ca situatia nu se va mai repeta.

sursa: snppc

Promisiuni şi iar promisiuni, nimic concret ... :(

Publicat

GRESIT!Radu Stroe a afirmat ca in martie 2013 vom primi din restanta de la norma de echipament, iar cand a fost intrebat de ciutacu daca vom primi toata restanta a schimbat discutia, nu a raspuns. ce mai dezinformeaza astia de la SNPPC. bine ca nu mai sunt membru

se pare ca am avut dreptate pe la inceputul lunii decembrie cand am scris ca eu cred ca vom primi ceva firimituri prin martie de ziua politiei. :emo-yessir:

Publicat

Stimaţi colegi,

astăzi, 3 IANUARIE 2012, la solicitarea organizaţiilor sindicale şi CNP, ministrul Afacerilor Interne, RADU STROE, a avut o întâlnire cu preşedinţii organizaţiilor sindicale. Întrevederea a avut ca scop cunoaşterea partenerilor de dialog şi găsirea unor soluţii urgente pentru rezolvarea problemelor poliţiştilor, rămase nerezolvate din anul 2012.

Principalele subiecte în discuţie au fost drepturile restante, pe care M.A.I. le are către angajaţi şi modificarea Legii nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului.

1. Referitor la drepturile restante, ministrul RADU STROE a afirmat că acestea vor fi acordatate cel mai târziu în luna martie a.c., în funcţie de aprobarea bugetului de către Parlamentul României. De asemenea, ministrul a afirmat că drepturile de echipament pentru anul 2013, vor fi incluse în bugetul pe anul în curs şi speră, ca acestea, să fie acordate până la sfârşitul lunii septembrie 2013.

Pe acest subiect , SNPPC a reamintit conducerii ministerului faptul ca nu este prima data cand se emite o data pentru achitarea restantelor, lucru ce a dus la o neincredere in clasa politica actuala. Ministrul Radu STROE a punctat inca o data data de martie 2013 , pentru achitarea restantelor la echipament, declarand ca situatia nu se va mai repeta.

2. Cu privire la modificarea Statutului poliţistului, ministrul RADU STROE a cerut organizaţiilor sindicale să vină cu un proiect, care să fie discutat la nivelul M.A.I. În acest sens a stabilit ca în data de 8 ianuarie 2013, să aibă loc o întâlnire în acest sens, având în vedere că există încă din anul 2012 un nou proiect de Statut al poliţistului, însă acesta nu a fost promovat de către M.A.I.

Având în vedere faptul că Legea nr. 360/2002 este o lege organică, iar aceasta nu poate fi modificată într-un termen scurt, preşedintele S.N.P.P.C. a propus ca unele articole din prezenta lege, care afectează drepturi ale poliţiştilor (ex. dreptul de chirie), să fie modificate printr-o ordonanţă de urgenţă a Guvernului.

Ministrul RADU STROE a fost de acord cu această propunere, solicitând până la data de 8 ianuarie, să venim cu propuneri pentru articolele care ar trebui modificate prin O.U.G., argumentate şi motivate, fără a se depăsi bugetul alocat în prezent pentru aceste drepturi.

In acest sens, pana la data stabilita , organizatiile sindicale se vor intalni pentru emiterea unui punct comun in fata M.A.I.

Biroul Executiv Central al SNPPC

• Displace 2
Publicat

istoricu2 , nu este vorba de emisiunile TV ci de intalnirea care a avut loc azi 03.01.2013 intre sindicate si ministrul de interne, cand a fost foarte precis :

"ministrul Radu Stroe a precizat că până la finele lunii Martie 2013 dacă polițiștii nu își vor primi integral, pentru anul 2012, drepturile de echipament restante, va pleca din fruntea ministerului."

Publicat

Din pacate ei au inca puterea legislativa si executiva. Speranta noastra ramane ca acestia sa stea stramb, insa sa judece drept si sa-si dea seama ca normalitatea si ordinea de drept intrun stat depind in primul rand de legile statului respectiv si in al doilea rand de autoritatea celor ce le aplica .

Publicat

Stimati colegi,aduceti-va aminte ca si ,,raposatul'' domn Igas a promis ca disponibilizarile nu se vor face din operativ si tot din operativ au taiat.Eu unul nu mai cred nimic............pana ce nu vad banii pe card......cand o fi ......numai Domnul stie... ca politicienii una zic si alta fac...asta-i cert....

Publicat

De la minutul 5,20 ministrul face promisiuni certe referitoare la restantele pentru echipament pe anii 2012 si 2013

Publicat

Atat de convingator pe sticla... Si totusi cardul meu urla gol pusca in portofel...

• Moderator
Publicat

Omul a promis, poti face altceva pana in martie? Nu de alta, da-i cam frig afara :D

• Apreciez 2
Publicat

Frig, frig, si cand bag cardul in bancomat e o doamna care imi arata degetul mijlociu...

Publicat

SNAP="Azi 03.01.2012, ora 10:00, la invitația ministrului Radu Stroe, președinții organizațiilor sindicale au participat la o primă întâlnire care a avut drept scop, în primul rând cunoașterea partenerilor de dialog social, iar în al doilea rând stabilirea unor obiective comune pe care conducerea Ministerului Afacerilor Interne să și le asume.

Având în vedere nenumăratele solicitări venite din partea polițiștilor, Iulian Surugiu- președintele S.N.A.P., i-a reamintit ministrului de restanțele pe care ministerul le are față de ei. În acest sens ministrul Radu Stroe a precizat că până la finele lunii Martie 2013 dacă polițiștii nu își vor primi integral, pentru anul 2012, drepturile de echipament restante, va pleca din fruntea ministerului."

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Ma lasa rece daca pleaca el sau nu...! Eu sa vad banutii pe card!

• Apreciez 2
Publicat

Lasa danpin, ca nici cand era cald nimeni nu se inghesuia la mitingurile de zeci de mii............promise de sindicatele noastre prea mult laudate.Vorba ceea,om trai si om vedea...

Au mai fost si altii ca Stroe.. tari la inceput si apoi s-au muiat ei incet sau au fost muiati de altii....

• Apreciez 1
Publicat

Deci sa inteleg ca de la sfarsitul luni martie avem un nou ministru?.............

• Apreciez 3
Publicat (modificat)

Banii de echipament sunt pa! Argument:

-dl. V.V.Ponta a facut o suma de declaratii care suprapuse peste obiceiurile barbatesti ale clasei politice de a uita seara ceea ce a promis dimineata ,de a fii mereu altii vinovati de impotenta lor mintala ,de a nu-i parea importante amanuntele ("Diavolul"chiar in ele sta!) ,etc.

<<V.P. s-a referit vineri, în şedinţa de guvern, doar la schimbarea conducerii INS, arătând însă că şi Comisia Naţională de Prognoză a greşit."Ne-am trezit acum, la început de an, că Institutul Naţional de Statistică, Comisia Naţională de Prognoză au greşit şi după ce în 2003, 2004 până în 2010 au greşit de fiecare dată pe plus, adică calculau un PIB şi după aia era un pic mai mare, în 2011 l-au greşit pe minus. Nu am probe să cred că este vorba de o intenţie, dar e o greşeală gravă. Anul ăsta, ca să ne înscriem în ţinta de deficit, mai trebuie să tăiem un miliard lei, dintr-o greşeală de calculat. De unde, de la sănătate, educaţie, armată, poliţie ? Cred că genul acesta de birocraţie şi de greşeli dacă acum, când suntem un guvern nou cu legitimitatea dată de vot, nu le îndreptăm, nu o să le îndreptăm niciodată. Am cerut secretarului general, o să înlocuiesc conducerea Institutului Naţional de Statistică, vreau să fie acolo nişte oameni pe care să ne putem baza când spun ceva", a spus Ponta, citat de Mediafax.Premierul a precizat că doreşte ca la INS să fie oameni pe care să se poată baza fie când anunţă date despre PIB, fie când este vorba de "câţi cetăţeni sunt în această ţară".Institutul Naţional de Statistică este condus de către secretarul de stat Vergil Voineagu, numit în primăvara anului 2005 de premierul Tăriceanu. sursa http://www.rtv.net/c...l#ixzz2HBfHtDpg

Btw:"Vergil Voineagu supravieţuieşte la conducerea INS din iulie 2005, când a fost numit aici prin decizie a premierului liberal Tăriceanu(!). Potrivit propriului CV, Voineagu a lucrat, după ce a absolvit, în 1976, Facultatea de Cibernetică, la o întreprindere de comerţ exterior(!). Din 1979 a rămas însă doar cu postul de profesor de statistică la ASE."sursa evz. .....daca dl.V.V.P. e mai priceput si decat dl.Voineag restul de comentarii sunt inutile....mai ales ca d-lui Tariceanu i se pot imputa multe(ca oricarui om!) dar faptul ca nu s-a priceput la oameni ,la economie sau la politica economica ba!

Nu mai reiau si restul de articole din media online care spun acelasi lucru caci e inutil;cert este ca visele noastre de "mai bine" s-au dovedit (oare a cata oara?) o nenorocita de Fata Morgana.Important e ca dl dr.V.V.P. a gasit vinovatul vinovatilor ptr.banii de haine....urmeaza extraterestrii ,martienii ,"agenturilii" si cu voia dvs.ultima pe lista Politia Romana

Domnu' Stroe?Cum doriti demisia?Pe hartie roz,cu chenar ,scrisa cu cerneala simpatica?Dvs.spuneti si noi v-o scriem pe hartie cumparata din banii de haine.

Amin!

A propos:cele mai interesante declaratii s-au facut/dat pe fondul faptului ce populatia era mai preocupata/amortita/abulica de sarbatori nicidecum de sesizat ce contin ,cu adevarat ,declaratiile care se fac/dau cu privire la ce va urma...buni psihologi!Luati tot ce a declarat clasa politica in intevalul 23.12-06.01 si o sa realizati grozavia in ceea ce ne priveste...si mai ales sa fim cu mintea la rece cand citim....btw:realistul este un pesimist bine informat.

Modificat de axle15
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Are dreptate Axle15 . Este un prost obicei ca atunci sand se intampla ceva rau in MAI primul-ministru sa arunce vina pe ministrul de interne,acesta la randul sau da vina pe ceilalti subordonati din MAI,s.a.m.d.Pana cand, nu stim. Aproape cert e ca ministrul de interne va fi schimbat sau isi va da demisia(asta conteaza mai putin pentru noi).Ce conteaza e ca a nu stiu cata oara CINEVA SI-A BATUT JOC DE NOI TOTI !!! Si cred ca este abia inceputul.

In situatia in care Ministrul de interne NU SE TINE DE CUVANT,primul ministru V.PONTA ar trebui ca , pe langa demiterea MINISTRULUI DE INTERNE, sa repare greseala facuta de Stroe si sa gaseasca banii necesari pentru a plati datoriile pe care M.A.I. le are la angajatii sai....Daca nu,sa-si dea si el demisia si sa lase locul la cineva mai competent.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.