Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Platiti si rasplatiti in acelasi timp?

Oau, domnule Ponta va curge in sfarsit lapte si miere pentru politisti!

• Apreciez 2
Publicat

Să ne luăm gândul de la bani şi pt luna ianuarie.

Bugetul o să fie gata la jumătatea lumii iar la sfârşitul ei o să fie supus aprobării în parlament.

Publicat

Guvernantii si-au facut un obicei sa amane platile catre noi cat mai mult posibil si in acelasi timp sa faramiteze sumele, astfel incat sa nu mai simtim ca am luat si noi niste banuti. Rusine, domnilor guvernanti, rusine...!

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Ce-i aia ruşine? Politicienii nu cunosc termenul. Dacă ministrul se schimbă din 2 în 2 luni..... Care vine promite marea cu sarea de parcă îi mai crede cineva. De vorbe suntem sătui.

Şi apropo promisiunile nu ţin de foame şi nici de cald.

• Apreciez 1
Publicat

Nu-i intereseaza pe acesti "doni" politicieni care au salarii "boboase" de noi, astia care pe "te miri ce" iti risti viata la fiecare pas si cand pleci de acasa nu stii daca te mai intorci! Promisiuni au facut toti, insa fapte... " la Anul Asteapta" . Suntem cei mai "privilegiati" de sarbatori = patrule, actiuni, etc. pe cand altii de pe la primarii si alte institutii isi primesc cadouri, prime, etc. "STIMA" pentru "SEFII NOSTRII CEI MAI COMPETENTI"

• Apreciez 3
Publicat

Vorba unuia: " Daca nu vine sfarsitul lumii, am cam belit-o. Trebuie sa dau banii inapoi la banca" :)) Noi sa fim sanatosi, ca belelele curg.

• Apreciez 3
Publicat

Buna seara!

Asta seara invitat la emisiunea lui Victor Ciutacu este domnul ministru Radu Stroe.

Numai bine!

• Moderator
Publicat

A declarat domnul ministru acum la televizor că vom primi ceva din restanţă în luna martie 2013.

Fiind întrebat dacă are guvernul aceşti bani, a răspuns ceva de genul: "va fi obligatoriu să-i aibă, trebuie neapărat să-i găsească"

• Membru
Publicat

Da, multe limbi date lui Ciutacu, multumiri postului Antena3 pt.victoria din alegeri si ca in martie vor plati restantele pe haine.Despre norma de hrana nimic, imbunatatirea legislatiei=nimic, protectia politistilor=nimic.A, da, se pare ca nu mai au bani pentru scolarizarea viitoarelor promotii de ofiteri si ca ii vor safteli pe sefii jandarmilor care au intervenit in Piata Universitatii acum un.Neinteresant.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

...in martie vor plati restantele pe haine...

Tot e bine si atunci...

imbunatatirea legislatiei=nimic

Aici trebuie intrebat dl. Becali, din Comisia Juridica :))

Publicat (modificat)

bibicu,vrei ca domnii nostri deputati si senatori sa ramana fara bani de chirie? Saracii...au zeci de milioane salariu si se plang ca nu le mai ofera statul loc de cazare si se plang ca nu o sa gaseasca chirie sau ca nu o sa se descurce,ca au salarii prea mici! :))

De ce astia de la putere nu taie din salariile celor de la Hidroelectrica sau nu stiu mai ce institutie cu directori ce au 20.000 lei pe luna sau cat or avea? Nu e mai bine sa economisesti din drepturile politistilor? Ca deah,o duc al naibii de bine...

In DEX ar trebui definitia asta pentru politica:

politica=Știința și arta de a fura un stat; formă de dezorganizare și propagandă a comunităților umane, prin care se menține dezordinea internă și se garantează trădarea externă a comunităților respective.

Modificat de DanaMatei
  • Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Ai dreptate axle. Sserviciile amintite de tine nu au nicio treaba cu munca specifica politiei. Sa nu mai zic de avansarile inainte de termen ("la exceptional" !!!!). Ce dracu fac ei exceptional, nu stiu! Mai sunt si o gramada de ofiteri. Pentru ce?!?! :angry:

Modificat de melin
  • Apreciez 1
Publicat

stimati domni , cred ca ar trbui sa ne dam toti demisia din sindicate . ele nunne mai reprezinta de mult . nu pentru noi exista ci pt a legitima actiunile clasei politice . desii avem atatea sindicate in cadrul mai suntem bnataia de joc a politicienilor . scopul principal al unui sindicat este salvarea locurilor de munca . nu s-a reusit acest lucru . conducerea sindicatelor nu si-au asumat aceasta nerealizare . trebuia schimbata intreaga conducere . cat timp le vom plati cotizatii nimic nu se va schimba . suntem exact precum in ferma animalelor . ce autoritate sa mai ai in fata cetatenilor cand politicieni te trateaza ca pe o ruda de a 7 mana . exista atata manipulare in sindicate incat existenta lor face mai mult rau decat bine . dati-va demisia din sindicat . nu ne mai reprezinta

• Apreciez 3
  • Displace 5
Publicat

Dumi si tu esti clona cuiva, prima postare : sa ne dam demisia din sindicate! Aici se vorbea de banii pe echipament. Nu inteleg, te obliga cineva sa ramai intrun sindicat? Or fi vinovate si sindicatele,dar nu numai din cauza lor nu am primit noi banii pe echipament. Cate inspectorate cu sefii in frunte s-au plans ministrului de problemele politistilor ? Cate inspectorate au invitat la un bilant reprezentantii MAI sa dezbata astfel de probleme? Daca vin acesti reprezentanti, cati dintre voi aveti curajul sa ridicati astfel de probleme? Imagineaza-ti o sala plina cu 300-400 de politisti si cand intreaba cineva ce probleme aveti, toti sunt indreptati cu capul in jos, sau in spate sa vada unde este liderul sindical ori unul cunoscut ca are tupeu. Dupa plecarea sefilor, care mai de care mai viteaz : noroc ca au plecat repede ca ma luam eu de ei............ Suntem niste lasi.

• Apreciez 4
Publicat

Concluzia...? Vom primi restantele tot "cand vrea muschiu' lor si cat vrea muschiu' lor..." . Dupa alegeri au iesit toti in fata , in frunte cu ponta sa multumeasca politistilor ca alegerile au "decurs fara incidente..." , nestiind, de buna seama, ca fiecare dintre noi avem podul casei plin de multumiri si noi avem nevoie stringenta de bani si nu de multumiri. Copiii nostrii nu mananca multumiri! Si nu cerem mai mult decat ni se cuvine, mai mult decat drepturile noastre banesti...

Publicat

Dragos, foarte mare dreptate ai. Referitor la banii de echipament, degeaba venim cu fel de fel de ipoteze, se va sti mai exact dupa votarea bugetului, care am inteles ca au urgentat-o pe 7 ianuarie.

Stiu, sunt un optimist incurabil....

Publicat

Sigur mii de multumiri. Ne-am saturat de toti astia care promit si dupa ce se vad cu sacii in caruta li se spala memoria. Nu mai cred nimic.

Publicat

Firmituri. Atat mai vedem de la flacaii astia. Ce le scapa lor printre degete.Ne-au alimentat cu zvonuri numai cat sa treaca alegerile.

Publicat

pt drAGO5 stimate domn nu sunt clona nimanui , nu vreau sa fac jocurile cuiva , sunt la baza politiei si eu ca si multi alti colegi simt cel mai bine neajunsurile . cand guvernul a anuntat ca vom primi 200 de lei snppc-ul a anuntat proteste pe care le-a anulat apoi la promisiunea ca vom mai primi ceva .eu cred ca sindicatul pe care noi ar trebui sa-l sustinem pana la capat este cel care ar trebui sa forteze nota insa din pacate conducerea duce o politica duplicitara . conducerea inspectoratelor este numita politic si pt a-si mentine postul nu vor raporta nimic . eu mi-am dat demisia din sindicat dar numai o demisie in masa iar pune pe ganduri pe conducatori . nu vom obtine nimic fara presiuni . din septembrie suntem dusi cu zaharelu iar acum suntem aruncati in luna martie cand va incepe un nou sir de amanari . sunt perfect de acord cu tine , nu sindicatul are banii dar sindicatul nu pune piciorul in prag si fara asta nu vom primi nimic .

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Dumi67 tu nu intelegi ca aici se discuta de banii de haine si nu despre sindicate.Stim si noi ca sindicatele nu ne sustin, stim si noi ca ar fi indicat sa existe o demisie in masa in acest sens insa sunt destui care se bat cu pumnul in piept ca ei fac si fac... , iar cand este momentul de facut se dau in spate!

Asa ca respecta subiectul topicului si nu mai fa pe revolutionarul!

• Apreciez 3
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.