Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

la armata este sistemul diferit..am rude multe acolo si mi au spus ca se dau drepturile in functie de vechime..cei cu vechime mai mere primesc banii mai repede.deasemenea difera si de la o unitate la alta.spre ex la bucuresti am pe cineva care a primit drepturile pe echipament toata suma pe anul in curs.

• Apreciez 1
  • Displace 2
Publicat

Asta este o prostie mai mare ca si Rusia.Banii se aloca,sau nu.Nu se dau in functie de vechime.De unde naiba le scoateti,ca parca sunteti la OTV !!??

• Apreciez 1
Publicat

Nu sunt ,,anonim'', dar are dreptate. Am lucrat in armata si regula era sa se dea in functie de cum hotara comandantul unitatii sau ordonatorul de credite.

Publicat

Domnu Arcan nu mi place OTV.o alta comparatie poate o intelegeam mai bine.sau ne poti spune la ce episod s a ajuns cu Elodia.ce am stiut sigur, am spus si eu.

• Displace 1
Publicat

am inteles din unele surse cum ca in data de 27-28 12 2012 ar urma sa primim suma de 400 lei din norma de echipament.va rog pana la acea data sa nu ma injurati.e cit de cat sigur.totusi ce am face fara speranta? sa dea domnu sa fie adevarat.

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Domnu Stelian77 esti lider de sindicat?Pt ca am discutat cu mai multi lideri de sindicat,inclusiv de la Bucuresti care au spus ca anul acesta nu primim nimic!Asta nu inseamna ca imi doresc sa fie asa!Sa dea domnu sa greseasca ei si sa ai tu dreptate!

Modificat de cipri83
Publicat (modificat)

ce nu au fost in stare sa dea in 2 luni sa dea in 2 zile ....m-as mira sa fie asa operativi dintr-o data dar na nua duce anul ce aduce ceasul...doamne ajuta sa fie ca nu cred ca exista cineva de pe acest forum care sa nu isi doreasca sa primeasca ceea ce i se cuvine

Modificat de domnisoara
Publicat

Cipri83 ti-au spus si care este motivul pentru care nu-si fac treaba? Referitor la obtinerea de bani pentru restante. Si de ce au anulat mult trambitatele proteste?

• Membru
Publicat

Asteptam banii de echipament dar uitati ce se poate pentru altii:

Justiţie de tot rasul în Vrancea. Potrivit unui dosar soluţionat imediat după Moş Nicolae, în acest an, Primăria şi Consiliul Local Campuri sunt obligate să plătească unei reclamante, Liliana Vlăsceanu, anumite drepturi băneşti pentru perioada în care a funcţionat Biroul Electoral Comunal la alegerile locale din vara acestui an.

Nemulţumită de tratamentul indiferent cu care a fost… servită, doamna reclamantă a vrut să pedepsească forurile conducătoare din comuna lui Moş Ion Roată. Şi s-a adresat justiţiei pentru a i se face dreptate.

Reclamanta a cerut ca Primăria şi Consiliul Local Campuri să îşi plătească datoriile de la alegeri. Astfel, potrivit soluţiei postate pe portalul de justiţie, aflăm un lucru incredibil.“Obligă parătele (n.r. Primăria şi Consiliul Local Campuri) la plata drepturilor băneşti cuvenite, respectiv la plata sumei de 1.156 lei reprezentand drepturi băneşti, respectiv 806 lei indemnizaţie de delegare, 350 lei reprezentand indemnizaţia pentru băuturi răcoritoare, cafea pentru activităţile desfăşurate în perioada 11.04-11.06, în calitate de preşedinte al BEC 17 Campuri, obligă paratele la 543 lei reprezentand cheltuieli de judecată către reclamantă”, după cum se arată în dispoziţia justiţiei vrancene. Procesul fostului preşedinte de Biroul Electoral Comunal pentru “indemnizaţia de cafea” nu este încheiat, Primăria şi CL Campuri putand face recurs dacă nu sunt de acord să plătească sucurile şi cafeluţa pentru doamna reclamantă.

sursa http://www.ziaruldev...e-de-cafea.html

Publicat (modificat)

Domnul ministru spunea in urma cu aprox. 15 minute la Antena 3 ca multumeste politistilor pentru modul cum si-au facut datoria atat la alegeri cat si in judetele afectate de viscol si ca va incerca la aprobarea bugetului pe 2013 sa rezolve problema cu restantele politistilor. Asa ca sa ne luam gandul. La noi sarbatorile vin in martie anul viitor dupa logica acestui domn.

Modificat de bibicu
Publicat

Pentru runda aceasta de alegeri care tocmai s-a încheiat Prefecturile au cheltuit cel puțin 16 mil. lei.

Dacă împărțim suma asta la cei 130 000 de angajați ai MAI care au de primit restanțe la norma de echipare și înmulțim cu cele 41 de județe, fără să mai socotim și Bucureștiul, rezultă o sumă de peste 5000 lei de fiecare lucrător.

Despre ce vorbim noi pe aici?

Concluzia e că a noastră clasă politică a făcut un studiu de impact din care a rezultat că noi lucrătorii fideli vom sta cuminți la casa noastră și vom munci sârguincioși chiar dacă nu ne vor da drepturile.

Asta e părerea mea.

• Apreciez 2
Publicat

La alegeri, intreaga comisie formata din 7 membrii reprezentanti plus vicele si presedintele sectiei de votare, au luat aproximativ 1.700 lei iar amaratul de politist 10 lei. :hmmmt:

Publicat

Cum spuneam toti mint. Si astia au uitat ce au promis. Dupa domnu Dusa noi ar trebui sa le spunem copiilor ca sarbatorile vin cand o sa vrea ei sa aprobe bugetul. Sa-si cumpere lumanari de ei.

• Apreciez 4
Publicat (modificat)

Sa ne luam adio de la bani:

post-1141-0-69993500-1355826642_thumb.pn

post-1141-0-75953800-1355826629_thumb.pn

Adica la anul si la multi ani.

Modificat de bibicu
  • Apreciez 2
Publicat

Era sa vomit pe tastatura dupa ce am citit asta... Nu le-ar mai muri multi inainte...

Publicat (modificat)

Ar trebui desfiintate sindicatele care papa banii fraierilor degeaba. Au uitat ce au promis. De ce au anulat protestele? Putem sa stim si noi? Ca sa primim praful de pe toba?

Modificat de bibicu
Publicat

nici nu mai am cuvinte!mi-e scarba de tot si de toate!va urez de pe acum Sarbatori Fericite tuturor!

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.