Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Stelian, nu ne da speranţe degeaba, tu ai văzut ce s-a hotărât/discutat azi în ultimă şedinţă la guvern?

Ai văzut pt când e preconizat bugetul pe 2013?

Eu zic că ultima speranţă ar fi cea de la fmi, să le impună ei în ianuarie când vin să aibă restantele achitate până la omul buget, doar aşa mai pupăm şi noi vreun leu că altfel nu cred.

Iar faza asta cu mâine, poimâine nu prea ţine, ştatele de plată se ştiu deja, nu am auzit să fie ceva în plus.

• Membru
Publicat

Gata, propun sa inchideti topicul asta si sa-l redeschideti cu 6 luni inainte de alegerile prezidentiale.Regula de baza a manipularii:spune-le oamenilor ceea ce vor sa auda.Poporul asta oricat de mult ar fi pacalit tot ar mai incasa inc-o teapa.Politistii fac si ei parte din acest popor.

• Apreciez 3
Publicat

felicitari ai pus punctul pe i eu mereu am spus sindicatul nu este liderul ci membri care sint activi si care

il pun pe acesta la teaba si ii aduc constant la cunostinta problemele, si care il sustin pe acesta cind i-a

atitudine in fata sefilor care din aceasta cauza nu baga in sema sindicatul pentru atunci cind este cazul ramine un singur

om care isi pune viata la bataie restul se ascund ca testoasa in carapace,asta este instinctul de supravietuire.

Publicat

Acum cateva minute am vorbit cu domnul contabil sef.

Contul de la trezorerie la articolul echipament este 0 (zero).

Publicat

daca-l pun iar pe dan nica la interne sigur vom vedea.... nici un leu. daca-mi aduc bine aminte cand a fost el ministru atunci internele au avut buget de austeritate. de cand a fost asta la noi de atunci nu ni s-au mai dat banii de haine in luna august, cum se dadeau odinioara. :emo-yessir:

Publicat (modificat)

Orice ministru vine nu mai pupam nimc. Asa cum spuneam s-au vazut cu sacii in caruta noi nu mai existam.

Modificat de bibicu
Publicat

Asa e bibicule. Astazi (dupa alegeri ! ), a venit Curtea de Conturi la Primarie si ne-a actualizat chiria la ANL dupa inflatie, din 2010-2012. Oare de ce n-au venit pana la alegeri? Si astia sunt la fel! Nesimtitii!

Publicat

....Oare de ce n-au venit pana la alegeri? Si astia sunt la fel! Nesimtitii!

Prin mila si gratia divina a clasei politice pe care ....limea (ce? doara nu credeati ca suntem altceva pentru ei?) se-ncapataneaza s-o tot trimita-n parlament in loc sa-i mute hemoroizii-n amigdale c-un sut bine tintit iata ca subiectul topicului si implicit topicul sunt pe cale sa devina caduce: de la 01.01.2013 se da liber la marit cu pana la 35 % taxe+impozite locale (ar fi culmea sa n-o faca autoritatile locale...doar sunt rosii ca si guvernantii ...lii),de ieri s-a betonat hotararea nestramutata a marilor barbati de stat din haita lu' Plagiat din Pont :emo-box: ,de a ingheta salarile bugetarilor ,de a scoate tichetele de masa (aia care au...) ,de a limita la 3 nr. de bilete CFR pentru amaratii de pensionari ,de a ingheta alte cheltuieli din sectoul bugeta ,de a ingheta angajarile...urmeaza probabil diminuarile salariale (pe surse documentate relativ bine) cu care ne-a obisnuit preventiv don Chiorello Corleone :emo-box: ...Banii de haine?Un moft de care nu se-npiedica gunoaiele!

Si o mostra de cinism si mitomanie patologica:"Trebuie să dovedim mai multă înţelegere, mai multă compasiune, pentru cei loviţi de criză şi, în acelaşi timp, mai multă corectitudine faţă de zona privată - firme şi companii - care creează locuri de muncă, care creează creştere economică în România. Ne propunem o schimbare radicală a modului de guvernare, o schimbare de atitudine, de priorităţi, de direcţie şi de oameni, acolo unde este cazul." sursa este http://www.gov.ro iar fragmentul citat este o scurta alocutiune ,de-a lu' copilu' minune :emo-box: a lu' madam naum cornelia ,postata pe prima pagina a guvernului Romaniei....sadic ,nu?

Bani de haine? Ad graecas calendae!

• Apreciez 2
Publicat

Daca ma uit in trecutul recent, inclin sa cred ca daca aveau de gand sa dea 200 ron din bani de haine au amanat pana la numirea noului ministru! Daca va uitati veti vedea ca la fiecare investitura,in ultimile 3 dati,fiecare nou ministru,a aruncat cateva frimituri..............

Publicat

A intrat salariul, dara fara nimic in plus (in afara de marirea la norma de hrana).

Nu dati cu pietre, dar conform zvonisticii e posibil ca sa nu mai vedem niciun banut din norma asta, cel putin pentru 2 ani, deoarece: in 2013 se schimba uniforma (identica la politie, ISU, jandarmerie - va fi doar un ecuson specific fiecarei arme si va fi in genul celei de camuflaj), vor fi 4 randuri de tinuta (2vara, 2iarna), va fi obligatorie si surpriza, va costa mult peste 2200 lei. Deci se vor cumula banii pe 2012 si 2013 si in loc vom primi aceasta faimoasa uniforma (creeata de designerul regal Sucu). Asta am auzit, asta zic. Sanatate va urez!

• Apreciez 1
  • Displace 5
  • Moderator
Publicat

in 2013 se schimba uniforma (identica la politie, ISU, jandarmerie - va fi doar un ecuson specific fiecarei arme si va fi in genul celei de camuflaj

Tu ce ești, jandarm sau pompier?

Publicat

in 2013 se schimba uniforma (identica la politie, ISU, jandarmerie - va fi doar un ecuson specific fiecarei arme si va fi in genul celei de camuflaj

Pe cuvantul tau nimeni?

Asa iti doresti sau acum te-ai trezit din vis si era dimineata.

Vezi ca afara a nins si este posibil sa-ti bata pinguinii in geam.

Tu sti despre ce vorbesti sau ti-a spus cineva?

Tinuta de camuflaj, jandarule, este tinuta de protectie iar noi politistti nu o primim din banii pe echipament.

E cam cum sta treaba cu casca de protectie pe santier.

Asa ca noua chiar daca ne plac povestile cu Mos Craciun nu suntem invatati cu SF-urile.

De, suntem mai batrani, mai stim cate ceva.

Publicat (modificat)

@Elvis, lasa-l sa viseze, dupa ce au copiat tot ce este specific trupelor de interventie, acum cand au schimbat tinuta, isi doresc si ei acelasi lucru !

Jandarmi in tinuta de camuflaj ! :D

Modificat de Eduard
Publicat (modificat)

Oameni buni, am spus de vreo 2 ori ca asta am auzit eu. scuze daca nu e tocmai ceea ce doriti voi sa auziti (sau sa cititi). ma intreb insa cat de dobitoc poti fi sa jignesti pe cineva care impartaseste un zvon, probabil o fumigena. si da, sunt politist intr-o oarecare Directie destul de mare... La unii dintre voi inteligenta e invers proportionala cu puterea si placerea de a jigni in mod gratuit... Oricum, daca totusi e adevarat zvonul respectiv as vrea sa va vad in uniforma respectiva... O seara

buna tuturor colegilor inteligenti!

Modificat de nimeni
  • Apreciez 3
  • Displace 16
  • Membru
Publicat

Nu ne innebuni... acum am certitudinea ca esti jandar, din doua motive :

1. Faultezi orice regula de ortografie si sintaxa.

2. Pozezi intr-un politist ca toti impostorii asemenea tie care se numesc jandari.

Mai baiatule, daca ai fantezii, tine-le pentru tine. S-ar putea sa te trezesti si sa iti dai seama ca s-a facut dimineata si trebuie sa pleci la inviorare. Pe loc repaus!

• Apreciez 2
  • Displace 2
  • Membru
Publicat

nimeni >"ma intreb insa cat de dobitoc poti fi sa jignesti pe cineva care impartaseste un zvon, probabil o fumigena" ??????

nimeni, ii jignim pe cei care imprastie fumigene (mai ales d'aleea urat mirositoare de jandar sau cocalar)!!!!

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

si da, sunt politist intr-o oarecare Directie destul de mare...

Daca e asa, unde iti este plusul ala mare si rosu? Daca tot zici ca e "Directia" destul de mare?

Publicat (modificat)

Nimeni te simti jignit ca te-am facut jandar?

Ia jigneste-ma si tu si spune-mi ca sunt politist......

Te asteptai ca in cazul politistilor marimea muschilor sa fie invers proportionala cu a creierului?

Te-ai inselat, ca mai toti infractorii ,,intelijenti" de prin puscariile patriei.

,,O oarecare directie destul de mare" . Cam cat de mare? Directia 5?

Vezi ca ai gresit topicul, aici se vorbeste despre banii pe haine nu suntem la ,,Bursa zvonurilor".

Poti folosi cu incredere functia ,,cautare".......pe ,,Goagal"!

Fumigenele sau petardele de consternare aruncate de securistii care iti sunt comandanti ,,prind" pe la tine prin unitate.

Aici vorbim lucruri serioase. Iar politistilor care intra pe acest topic, fiind interesati daca cineva stie ceva concret despre banii de echipament, nu le plac mincinosii.

Si chiar daca nu iti vine sa crezi, iar asta ar trebui sa sti daca esti politist, cu toate ca am mari dubii, la noi tinuta de camuflaj este pentru interventie........de mai mult timp.

Daca vrei sa ne vezi imbracati in ea putem face un efort sa ti-o prezentam

Sti ceva concret in referire la acest subiect, te ascultam , daca nu, te rog frumos, nu ne subestima inteligenta!

Modificat de Elvis
Publicat (modificat)

toti suntem curiosi de bani etc putina politete nu strica nimanui .datorita sindicatelor informatiile apar mai repede pe acest forum . la politie prima data dupa la jandarmi , pompieri etc

Modificat de danpin
postare dubla
  • Apreciez 2
  • Displace 4
Publicat

lasati copilul in pace,cine stie cine i-a aruncat-o si lui si saracul a inghitit-o

iar zvonul asta cu schimbarea tinutei e mai demult dar,doar politia si politia de frontiera vor avea aceeasi

tinuta diferentiata de embleme,dar hai sa vb de banii de haine ....mai stie cineva ceva??

ca eu am dat arvuna la porc ,cu speranta in banii pe haine hahahah

Publicat

Nu am verificat sursa, dar sotia unui ofiter de la armata a spus ca la ei a venit "Mos Craciun" cu suma de 600 lei restanta la echipament, bani care au intrat odata cu salariul.Probabil noi suntem mai multi si fondurile s-au terminat.

Publicat

Cei de la armata nu si-au luat toti banii pe anul 2011.

Cel putin la Craiova asa este.

• Apreciez 1
Publicat

nici la HD nu a luat nimeni nimic......fratele colegului meu lucreaza la UM...si a spus ca nu au luat nimic deci zvonuri si iar zvonuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.