Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Chiar o să postezi în toate topicurile ce îţi ies în cale?

Dacă ai postat într-unul te asigur că este suficient, iar dacă sunt colegi care te pot lămuri, atunci o vor face. Nu trebuie decât să ai puţină răbdare.

• Displace 1
Publicat (modificat)

Daemon13 nici anul trecut nu s-a dat nimic si nici acum 2 ani parca.....deci nu e chiar prima data ......

fakericka...s-a mai scris ca s-a marit norma din luna august din cate stiu eu cu 2,70 sau 2,75 lei .....gresesc?

Modificat de domnisoara
  • Apreciez 1
Publicat

Daemon13 nici anul trecut nu s-a dat nimic si nici acum 2 ani parca.....deci nu e chiar prima data ......

Din cate stiu, anul trecut am primit cam 600 lei prin decembrie.... si acum 2 ani am primit ceva.

• Displace 3
Publicat

600 ?????????poate ai primit tu anul trecut dar daca te uiti pe forum si citesti am asteptat ca si acum o firimitura si nu s-a dat nimic......

Publicat

600 ?????????poate ai primit tu anul trecut dar daca te uiti pe forum si citesti am asteptat ca si acum o firimitura si nu s-a dat nimic......

corect.... rectific

am primit pe 2010, nu pe 2011

Publicat

ce le-am cerurt eu: off topic:

POLIŢIA MUNICIPIULUI

Operator de date cu caracter personal înregistrat cu nr.

R A P O R T

din data de

Raportez următoarele:

Sunt absolvent al scolii de politie Vasile Lascar Campina promotia

La data de 01.09.2012 am fost mutat in interesul serviciului de la Sectia nr Politie Rurala compartimentul de investigatii criminale, in functia de imputernicit sef post

Avand in vedere prevederile art 18 alin 1 lit ‚a’ din Ordonanta Guvernului 38 din 30 ianuarie 2003 publicata in Monitorul Oficial 65 din 2 februarie 2003 rog sa binevoiti a-mi acorda indemnizatia de mutare.

Faţă de cele raportate rog dispuneţi:

Întocmit,

Agent sef

ar fi fost foarte interesant sa ne spui si noua ce raspuns ai primit la respectivul raport. probabil au cerut sa faci dovada ca ti-ai schimbat domiciliul in localitatea in care ai fost mutat in interes de serviciu.

Publicat

raspunsul la raport a fost ca pentru a primi acea indemnizatie trebuie sa-mi fac domiciliul stabil in acea localitate

Publicat

sa va dau un sfat... eu am facut cererile de retragere la toate sindicatele si timp de inca 2 luni mi-au fost opriti banii... dupa un scandal monstru, am facut un raport catre financiar si de atunci au stopat orice oprire

Publicat (modificat)

• Da, chiar...apropo!! Sa va dau si eu un sfat!! Nu mai postati mesaje care nu au legatura cu topic-ul, pentru ca veti fi sanctionati! Va spun din proprie experienta! Exact pe acest topic am postat si la data de 12.10.2012 am fost sanctionata cu 2 puncte penalizare! Acuma..na...nu stiu nici eu sigur daca regulile jocului sunt valabile pentru toata lumea sau doar pentru unii!, zic si eu!! Numai bine va doresc!!!

Modificat de allyyys25
  • Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

Felicitari dragi colegi pentru decizia de a va retrage din sindicate si alte organizatii de tip CNP, care nu fac nimic pentru noi, in afara de faptul ca ne cheltuiesc banii din cotizatii.

Dar sa revenim la subiect: Despre banii de haine nu se aude nimic ?, v-am spus eu, daca vrem sa intre, trebuie sa stam aplecati :))

• Apreciez 2
  • Displace 11
  • Membru
Publicat

Stai tu aplecat, daca iti place. Prefer sa imi pastrez demnitatea si sa renunt la banii astia, decat sa fiu calcat in picioare ca ultimii oameni.

• Apreciez 5
  • Displace 1
Publicat

Nu se mai aude nimic de banii de echipament, nici macar un zvon aruncat...

Publicat

Pe lângă faptul că nu ne dau nici un leu anul acesta pentru echipamentul pe care mulți dintre noi l-am cumpărat din salariul ăsta mizer care prin UE reprezintă doar o chenzină, ăștia ne mai pregătesc o surpriză și anume, în luna decembrie se mărește norma de hrană cu 7,4% dar nu va depăși valoarea din iunie 2010. Adică vom lua cam 20 și ceva mărunțiș în plus. Halal țară. Vai de noi!

Publicat

Guvernanţii maro și aromaţi ne-au dat-o elegant ....deja sunt cu sacii in caruţă așa cã s-a terminat epopeea tragica a banilor nostri ,e gata...nu mai vedem nimic.S-a terminat ,mirosi-le-ar gura a flori de guvernanti si lideri de sindicat!!! Sa nu uitam ca la 000 in 01ianuarie 2013 toate accizele se vor calcula la cursul € din 25 oct. 2012.....adica de la carburanti la hartie igienica totul o ia la vale.....

• Apreciez 2
Publicat

Guvernanţii maro și aromaţi ne-au dat-o elegant .....

Aici gresiti domnule axle15. Imi pare rau sa spun asta dar nu ei ne-au dat-o ci noi singuri ne-am facut-o cu mana noastra. Si prin asta vreau sa spun ca actuala situatie in care ne aflam este rezultatul faptului ca suntem atat de uniti incat printre noi poate face slalom si un tren. Stiu, nu este o comparatie tocmai exemplara dar din pacate este purul adevar. Am inceput cu stangul inca de cand am avut incredere in sindicate, sindicate care au fost, sunt si vor fi mana in mana cu cei ce se afla la conducere. Haideti oameni buni sa ne unim intr-un fel sau altul si sa facem ceva. Printre noi sunt cu siguranta si altii cu mintile mai stralucite care ne pot indemna la ceva ce ne-ar putea ajuta. Imi cer scuze voua tuturor pentru ca am fost total pe langa subiectul topicului dar am simtit nevoia sa spun asta. Si ca incheiere, pentru a fi pe subiect, NU VOM PRIMI NIMIC ANUL ACESTA din drepturile ce ni se cuvin. O noapte usoara va doresc tuturor si daca am gresit cu ceva, imi cer scuze .

• Apreciez 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.