Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

bogtgv suma este de 2,70 sau 2,75...pe zi....si este marita norma de hrana din august.....am vb cu cineva din cadrum MAPN care a vazut ordinul

Modificat de domnisoara
Publicat

Domnilor. Astazi am vorbit si eu cu un amic de la MApN, de la care am aflat ca norma s-a marit cu 1 leu pe zi.

Dar nu asta este important, important este faptul ca nu avem curaj sa protestam.

Pentru " stelistman " . Sunt de acord cu tine, cu precizarea ca acel gunoi Coarna si-a batut joc de membrii de sindicat.

Din acest motiv, anul trecut em m-am retras din SNPPC, in plus m-am retras si din CNP, ambele organizatii mananca banii de pomana.

Dragi colegi..... Treziti-va, inca nu va-ti convins ca nimeni nu ne apara drepturile.

• Apreciez 3
Publicat

federatia sed lex - din surse sigure atât de la nivelul M.A.I. cât şi de la M. Finanţelor restul de bani rămân restanţă pentru trimestrul I din 2013. Deci până la finele anului 2012 nu se mai dă niciun sfanţ pentru norma de echipare.

Publicat (modificat)

asa am auzit si eu azi...ma duc sa-mi tiparesc cererea de iesire din SNPPC, CNP-ul l-am parasit deja de 2 luni...apropo, de norma de hrana se aude ceva, primim restanta anul acesta?

Modificat de Ignashov
  • Apreciez 4
Publicat (modificat)

Te urmez, incepand cu data de 01.01.2013 ma voi retrage din SNPPC! (astept sa imi dea "mila" de 10-15 lei in cadouri pentru copil). Din CNP m-am retras de 1 an.

Modificat de pernutealex
  • Apreciez 1
Publicat

Felicitari domnilor.

Vad ca incet, incet intelegeti ca nimeni nu ne apara drepturile.

Sunt convins ca "sindicatul cu peste 55.000 de membrii ", va avea o surpriza.

Insa va mai trece mult timp ca sa intealeaga toti politistii ca platesc cotizatiile de pomana.

Pe ei, pe mama lor !

Publicat

Cred ca au inteles deja ca acea clica din fruntea SNPPC nu-i mai reprezinta;din pacate nu vad nimic altceva de facut decat sa ne retragem,in grup, daca se poate in acelasi timp, sa ne reorganizam si sa incercam sa emitem pretentii asupra patrimoniului SNPPC.

Publicat (modificat)

Patrimoniu ? Ma faci sa rad..Ce patrimoniu sa ceri cand astora de la SNPPC nu le mai ajunge malaiul strans anual din cotizatii[aproximativ 1 milion de euro anual si asta fara sponsorizari ] de la cei cu par pe neuron de au ajuns sa se bata intre ei care sa apuce halci mai mari [ lupta cu ajutor politic] .Numai zic ca au ajuns sa praduiasca in salarii si deplasari prin statiuni si hoteluri de lux si fondurile europene.Prietenii stiu cine si de ce.Mai nou am auzit ca se lauda ca pot controla si voturi la alegeri .Probabil ca sunt siguri de ei datorita lasitatii inascute a multora dintre noi care doar latra dar nu musca niciodata.

Modificat de aligatorul
  • Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Numai retragerea din sindicat a unui număr important de membri îi va trezi din anestezie. Vă aduceţi aminte de scandalul din CNP după ce fostul preşedinte a afirmat într-o şedinţă că agenţii de poliţie primesc nişte salarii nemeritate? După această afirmaţie, un număr important de poliţişti s-au retras în masă de la CNP. Iar când a fost debarcat de la conducere, această afirmaţie a fost una dintre principalele lucruri ce i s-au imputat. Găsiţi aici pe forum postat procesul verbal al şedinţei dintre şefii CNP-ului de la aceea vreme. Aşa că numai retragerea din sindicat îi va trezi din hibernare, tocmai pentru că îi loviţi acolo unde-i doare cel mai rău, la finanţare.

Publicat

Ţin să aduc astăzi mii de mulţumiri, sindicatelor, ministerului şi guvernului...

Datorită lor mi-am putut bucura COPIII cu cadouri de Sf Nicolae în valoare de 100 RON.

Sumă recuperată [zilele acestea] din cei 500 ron cheltuiţi luna trecută pt echipament.

Copiii mei alături de întreaga familie vă doresc să nu fii avut parte de acelaşi tratament, şi să nu fiţi în situaţia mea dragi colegi.

Publicat

Stimati colegi !

Am ramas socat in urma auzului stirii cu un coleg al nostru care a furat doua pachete de branza topita dintr-un Supermarket.

Este strigator la cer, la ce se intampla in tara asta, iar noi stam cu mainile la c...

Nu suntem in stare sa reactionam la cate nedreptati 'ni se fac.

Apropo banii de haine se mai dau ?

Sau vom fi nevoiti sa mergem la furat :))

• Apreciez 3
  • Displace 5
Publicat

ne meritam soarta ! eu macar nu cotizez la niciun sindicat si nici nu o voi face;

Publicat (modificat)

Eu unul cred ca ii putem amenda pe politicieni mergand la vot si votand din start "ANULAT" Poate asa se invata minte sa dea banii la timp!

Modificat de Dorin17
  • Apreciez 1
Publicat

Nu rezolvam nimic, prin faptul ca mergem la vot si gresim intentionat buletinul de vot. Trebuie sa luam atitudine.

Cati dintre dumneavoastra sunt planificati sa pazeasca sectiile ? Sunt convins ca multi.

Aveti curajul sa nu mergeti ? Cred ca nu.

Asa trebuie reactionat.

• Displace 1
Publicat

Nu stimate coleg, eu am mai scris si zilele trecute, referitor la obtinerea unui concediu medical.

Va sfatuiesc sa faceti la fel.

• Displace 2
Publicat

Dragi colegi, nici nu pot sa-l condamn pe cel ce a furat cele doua pachete de branza topita... avand in vedere ca am terminat ultimii banuti din salariu pe data de 18 in conditiile in care am primit salariul pe 14. Iar banii nu au fost cheltuiti pe prostii ci pe necesitatile zilnice, rate si utilitati

Publicat

In aceeasi situatie suntem multi dintre noi, insa cred ca mai grav este pentru agentii de politie, ofiterii nu cred ca se plang. Toti avem rate si imediat dupa salar ramanem fara bani, unii dintre noi mai avem noroc cu parintii care ne ajuta ( sa le dea Dumnezeu sanatate ).

Inca nu am vazut un ofiter de politie sa se planga ca nu-i ajung banii.

Draga Dorin 17, iesi te rog de dupa perdea ca nu rezolvam nimic ascunzandu-ne.

Nu vezi ca politicienii si implicit sefii nostrii nu se ascund dupa perdea.

Pe toti ii doare in [cenzurat] de noi.

• Apreciez 1
  • Displace 3
  • Moderator
Publicat

ofiterii nu cred ca se plang.

Alo, domnu, vedeti ca scuipati in directia gresita!

Cati dintre dumneavoastra sunt planificati sa pazeasca sectiile ? Sunt convins ca multi.

Aveti curajul sa nu mergeti ? Cred ca nu.

Avand in vedere ca sunt la vreo 50 de km. de localitatea de domiciliu, nu merita efortul sa ma deplasez atat.

Daca as fi fost la domiciliu, as fi votat cu siguranta, si stiu si cu cine NU as fi votat :D

• Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat (modificat)

marianp sunt si ofiteri care se pling ca nu le ajung banii si ei sunt oameni si au rate,necesitati si copii mici sau mari ....si ei sunt oameni la fel ca ceilalti oricum nu exista padure fara uscaciuni

Modificat de domnisoara
  • Apreciez 3
Publicat

Dragi colegi, din cate imi amintesc eu, cred ca este prima oara cand, de sarbatori, nu primim nimic.

In cam toate guvernele nu au fost bani, dar niste restante mai substantiale tot am primit...

Asa ca... guvernantii de azi (daca ii putem numi asa) sunt primi care vor ramane in istoria cugetelor noastre pentru acest fapt...

Publicat

scuze de off-topic. Cine poate afla cat era stabilita norma de hrana pe zi conform Ordinului ministrului apărării naționale nr. 117/03.12.2008 cu aplicare din 01.01.2009? Marirea normei de hrana de la 01.01.2012 depinde de valoarea aia !!!

• Displace 5
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.