Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

nici nu stii ce sa mai crezi.....adevarul este ca pana nu te vezi cu banul in mana restul e can-can...cred ca fiecare si-ar dori cate putin din fiecare dar sa plingu dupa dreptul tau este de-a dreptul dramatic

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Si la Cluj liderul Snap a spus ca nu se da nimic...la fel si de la Bucuresti de la un prieten din acelasi sindicat mi-a fost spus acelasi lucru!Ei dau vina pe SNPPC care au dat inapoi cu mitingul,iar atunci imparatia vazand ca suntem dezbinati au venit si au spus ca nu mai sunt bani din rezerva guvernului pt noi!Ce draq sa mai facem?Ca si daca ar fi sa ne intelegem mai multi sa nu mergem la alageri,tot s-ar gasi unul sau doi sa faca altcumva!Sunt niste gunoaie si USL-istii la fel ca si ceilalti...singurul lucru care ii deosebeste este culoarea!

Modificat de cipri83
  • Apreciez 3
Publicat (modificat)

liderii de sindicat nu sunt struti.......nici unul nu baga capul in nisip.......stau la aceeasi masa cu jepatii astia de politicieni.......astia care ne arunca cate o coaja de paine......resturi de la masa bogatilor.....astia sunt liderii de sindicat....astia ne reprezinta "interesele"......sa vedeti ce le umfla acum de sarbatori conturile....ca a tinut "prostimea" sa nu iasa in strada....fara proteste.....ASTIA sunt liderii de sindicat....in nici un caz nu sunt struti.

Si as mai spune ceva.......sa nu mai vb de snppc, snap sau alte sindicate.....dau vina unii pe altii...dar sunt toate la fel.........

De ce si cei de la SNAP tac? De ce nu vb ei de proteste?....stiti cum e vorba aia.........."Hotii striga hotii!"

Si stiti ce o sa ma amuze cel mai mult.....parca vad...mesajele trimise de sarbatori......Un an nou fericit.......etc, etc. Ne meritam soarta....noi ne-am inscris in aceste sindicate, noi i-am votat mereu....

Modificat de dinamoo26
  • Apreciez 2
Publicat

dinamoo26 pai ce sa spuna sindicatele?tu nu vezi ca tac ca ...........crezi ca lor le este usor cu atatia bani inn buzunar?sa le fie rusine..daca ma uit in urma c-am aceleasi discutii le-am avut si anul trecut pe vremea asta cand asteptam ca niste "catei" o bucatica de paine sa ne fie aruncata si noua sa simtim si noi ca avem sarbatori....atunci le-am urat aceleasi ganduri bune ca si acum dar credeti voi ca le pasa?eu cred ca nu sunt lipsiti de orice elementare reguli de bun simt si umanitate dar ....asta este

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Domnisoara ,un coleg avea o expresie cu care caracteriza ....nicii de lideri sindicali si pe ..tii din aparatul central : "sowjetische schweine hunde" .....Ii dau dreptate totală.

Modificat de axle15
  • Apreciez 2
Publicat (modificat)

Mai pe limba noastra ,,Porci de caini rusesti " :hmmmt:

Mai grav ,sovietici :emo-box: ca saraci rusi nu-s mai pe roze decat noi cu mult.Oricum sintagma e manușă ptr lichelele enuntate.

:emo-yessir:

On topic : D F.C. cetire....nu au fost identificate resurse bugetare ptr.plata restantei la norma de echipare aferenta anului 2012 .

Observatie:la viitorul referendum de suspendare(asa se prefigureaza ,nu?)va fi : " am identificat resurse bugetare ptr referendum"

Modificat de axle15
Publicat

Dragi colegi !

Va sfatuiesc sa mergeti la doctor, solicitati concediu medical.

Este singura solutie.

Trebuie sa manifestam o forma de protest legala.

Nu vedeti ca Sindicatele - "DORM"

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Nu dorm prietene marianp.L-am vazut azi la Antena3 pe Coarna.Invartea o politica.....mama mama.Mai ceva ca porcul bostanul.Omu` discuta despre alegeri, electorat, bla bla.Nimic despre bani.

Publicat

Niste "gaozari" (citez un clasic in viata, D-zeu sa-l ierte ca traieste)... Anii trecuti mai mascau restantele in bani de porc, de miel, acum s-au gandit poate ca am trecut pe legume... Anchiesez la ideea lui marianp, sa lucreze ei...

Publicat

Retragerea in masa din sindicate ......fiindca in loc sa isi vada de menirea lor au devenit un mijloc de control si de manipulare a unei intregi categorii profesionale. M-am saturat de acesti pseudolideri.....si cred ca ne-ar fi mai bine daca nu ar mai presta pentru noi sau in numele nostru....

Publicat (modificat)

de cand tot ziceti ca va retrageti din sindicate...... tot nu v-ati retras. anu trecut in decembrie m-am retras din snppc. in luna asta ma retrag din CNP. nu are rost sa platesc(platim) cate 10 lei pe luna pentru o agenda ca sa poata avea MARII LIDERI SINDICALI fonduri sa se duca pe unde vor din banii mei(ai nostri).Parca pe la inceputurile lor mai solicitau cate o intalnire cu guvernul, presedintele, se mai luptau pentru drepturile noastre(chiar daca acestea erau de ochii lumii, sa vada membrii ca fac si ei ceva, nu doar cheltuie fondurile stranse de la noi), dar acum ioc. ACUM SUNT MARI ANALISTI POLITICI. Nu ii mai intereseaza drepturile noastre. EI FAC POLITICA. :emo-yessir:

Modificat de istoricu2
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

Sunt multi politisti lasi si fricosi care dau din gura ca sunt nemultumiti dar sunt in continoare in sindicatele astea pupincuriste.Cei care dau bani sindicatelor care isi bat joc de noi merita tot ce li se intampla.Si ar trebuii sa le plesneasca obrazul de rusine celor care posteaza aici si platesc ''taxa de smecheri'' la vreun asa zis '' sindicat''.[format de fapt tot din politicieni corupti dar cu legitimatie MAI]

Modificat de aligatorul
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

de cand tot ziceti ca va retrageti din sindicate...... ACUM SUNT MARI ANALISTI POLITICI. Nu ii mai intereseaza drepturile noastre. EI FAC POLITICA. :emo-yessir:

Punctat ucigator de corect...asa se compromite miscarea sindicala....la noi in judet saracele sindicate-s vai de mamitzica lor....vorbeam cu colegii de la "cel mai mare sindicat" si in afara de sila nu simt ni'ca...oricum ce-a mai tare faza o fost cand ,povestea un membru al celor "mai multi" cum la ultima "tresarire " a famigliei lu' "coarna ,gruia & co.inc." cum un oaresce lideruţ s-a lăudat că ,vezi Doamne! ,el a facut greva foamei.....ţineţi-vă bine!!! 4 ore ( !!!)....păi cand mă gandesc că eu zilnic fac greva foamei....că manânc tnumai când ajung acasă ,pe la 1610 - 1620......vă daţi seama? 8 ore fac greva foamei!!!....păi caricaturile astea se bat pentru bani?

Si acum ....on topic:

Banii alocati suplimentar M.I. au fost pentru organizarea alegerii celor din "tribu' lu' Mafoamea"pentru a-i trimite la somn de frumusete ,pe 4 ani ,la Casa "Poporului"(ce denumire ....umor negru garla!.....să vedeţi cum se vaduce restanţa noastră la norma de echipare 2012 pe apa referundumului ,anul viitor că de! "....sunt parale" vezi C-tin Tănase iară referendumul e prioritate de prioritate!...dar nu pt noi!) .S-a marit norma de hrana cu 2.70 lei/zi din 01. august...deci inca o restanta pana in prezent ...luna asta vom lua aceasta norma marita cu 140 (asa mi-a fost zis) conform normei de hrana marita başca marirea cu 7,4% care la nivel de normade hrana opereaza de acum....in rest : " ..... luaţi-vă gandul de la norma de echipare.Se lucrează ,de zor la un OUG (d-alea de promitea p.m. p.v.v. că nu va abuza de ele) care să consfinţească ori haine ori 0 lei la cei care au tinuta de serviciu ....dacă aţi stii că suntem la pământ cu banii aţi face zilnic miting" am citat cu ghilimele ca sa nu ajung prim ministru.

Modificat de axle15
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

Nu-s bani???? Chiar ca 'nu-s" conform a ceea ce se va face de catre "cel mai cinstit guvern din istoria Romaniei" (doar am citat din numitul "dr." P.-M. Ponta Viorel Victor ,respectand "regulile citarii academice de pana in 2001"):se vor da bani "revolutionarilor" ca de! la 112 raspund revolutionarii ,tot ei merg la interventii ,etc....de treaba guvernantii astia!!!...in atasamente aveti lamuririle necesare-sunt capturi de ecran urmand link-ul http://www.cnpas.org/

Nota bene : e vorba de 28909 RON / "revolutionar" sau 289.090.000 lei vechi / revolutionar.....nici dl.Toba n-are atat....ia impartiti suma la nr. nostru (politisti ,frontieristi,jandarmi).....sa nu aveti un soc!.... 159.000.000 lei împărţit la 80497de restante de echipare cat va da mai guvernanti de ...at????? Mizerii cu faţă umană!!!!!

post-1650-0-17704800-1354706673_thumb.jp

post-1650-0-28740600-1354706687_thumb.jp

Modificat de axle15
Publicat

au inceput cu al 13 lea, banii de chirie, cu banii de vacanta, norma de echipament usor usor norma de hrana, pana cand ramane cate un serif pe tot orasu ca in vestul salbatic

Publicat

au inceput cu al 13 lea, banii de chirie, cu banii de vacanta, norma de echipament usor usor norma de hrana, pana cand ramane cate un serif pe tot orasu ca in vestul salbatic

E doar inceputul ,parol !

Publicat

azi am fost la instruire pentru paza privind alegerile si au venit doi membrii de sindicat care ne-au spus ca anul acesta nu vom vedea nici un ban din norma de echipare ba chiar mai avem 300 lei restanta din norma de hrana din urma ca nu vor sa-i dea ministerul finantelor pentru ca incalca acordul cu fmi si ca s-a marit norma de hrana cu 2 lei zi din noiembrie asta insemnand 60 lei pe luna si trebuia sa ii primim de luna trecuta si ca ii vom primi luna acesta........eu unul nu mai cred nimic

• Membru
Publicat

Mda...dar liderii de sindicat nu i-au intrebat pe cei de la guvernare cum de parlamentarii isi primesc toate drepturile?Pentru ei FMI-ul nu are nimic de spus...numai pentru fraieri merge treaba asta!Niste gunoaie de oameni...oricum poate domnii de la finante care se ascund in spatele FMI o sa-si cumpere medicamente de toti banii!Sarbatori fericite si lor!

Publicat

Dubioasa tare magaria cu revolutionarii.Mai ales ca cunosc destui '' revolutionari'' cu patalama care aveau 4 ani la ''revolutie'' si foarte multi care nu au iesit din casa de frica pana pe 25-12-89.Ba cativa [C-ta] mi-au spus sfidator ca au fost cei mai bine 5000 de euro '' investiti '' [pentru certificat] din viata lor..

Publicat

O sa ne i-a dracu' pe toti. M-am saurat!!!! Cersim ca ultimii milogi. Pe oricine am alege,nu vor decat binele lor. Sa le fie lor bine. Prostimea,la dracu cu ea.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.