Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Bataie de joc in stil mare. De la marele boss, pana la sefutii de sindicate, toti isi bat joc de noi, culmea, tocmai cu drepturile noastre...

• Apreciez 1
Publicat

Se va da ceva dar nu o suma atat de impresionanta :)) ..Cred ca vor da maxim 50 de lei in 4 transe :emo-yessir: ..

• Apreciez 3
  • Displace 7
  • Membru
Publicat

Sper sa primesti tu asa crocodilule!Tare esti tu hazliu...cred ca esti un jandar la ce gandire de 2 anisori ai! :slapb:

Publicat

Sedinta de guvern din 27.11.2012. 28. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind suplimentarea bugetului Ministerului Administraţiei şi Internelor pe anul 2012 din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2012;. Poate primim si noi ceva firimituri

• Apreciez 2
Publicat

Guvernul a adoptat prin Hotărâre suplimentarea bugetului Ministerului Administrației și Internelor cu suma de 200 mii lei, pentru a se asigura participarea cu tehnică și efective la parada militară națională din 1 decembrie din Municipiul București.

• Apreciez 1
Publicat

Domnilor, eu am facut pasul la protest, mi-am luat concediu medical pana dupa alegeri. Va sfatuiesc sa faceti la fel. Poate asa vom trage un semnal de alarma. Succes !

• Apreciez 2
Publicat

Banii vor fi alocaţi din

Fondul de rezervă

bugetară la dispoziţia

Guvernului. În urmă cu o

săptămână, Guvernul

a alocat 400.000 lei în

vederea asigurării

participării

Ministerului Apărării Naţionale, cu tehnică

şi efective, la parada

militară naţională.

Stimaţi colegi nu vă mai faceţi iluzii că o să primim ceva şi după alegeri, ori primim până pe data de 7 Dec ori la anul şi la mulţi ani.

• Apreciez 2
Publicat

Dupa alegeri o sa primim ce am primit si pana acum. Ca la milogi.

Daca nu ne dau banii pana la alegeri, dupa nu mai vedem nimic.

Publicat (modificat)

Sedinta de guvern din 27.11.2012. 28. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind suplimentarea bugetului Ministerului Administraţiei şi Internelor pe anul 2012 din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2012;. Poate primim si noi ceva firimituri

Gabitom ,eu iti impartasesc optimismul dar de prea multe ori ne-au ars cercopitecii numiti politicieni/guvernanti (1990-2012....deci partizanat=0) ca sa nu intelegem ca e "proiect..." si doar atat.....stii .... ceva de genul " imi propun sa..." dar "...fiindca ...nu am putut ..." "propunerea mea e nefezabila..."

Oricum ,ne asteapta zile grele....motivatie? Oare de ce guvernul proclama 24.12 si 31.12 zile libere???? Pentru ca s-or gatat banii...d-aia...zi libera=0,X lei efort bugetar...Think! :hmmmt: ...

... suma de 200 mii lei, pentru a se asigura participarea cu tehnică și efective la parada militară națională din 1 decembrie ...

Mama!!!! Ce prioritati avem!!!!...Da' banii de haine cat sunt? ...cat sunt?cat sunt ?...dincolo era ma ieftin !!! Vai de ass-ul nostru!!!!

Domnilor, eu am facut pasul la protest, mi-am luat concediu medical pana dupa alegeri...

Ai repectul meu!!! Si...si... evident un + :emo-yessir::beer:

atata injumatatesc si impart suma asta de bani ca nu te mai alegi cu nimic din ei ...la un moment dat esti in aer cand te intrebi pe ce s-au dus...

Murphy said (not Simon! :doh: ) :Daca nu poti sa-i convingi ,zapaceste-i !!! . Sa mai zica cineva ca nu-s filoamericani! :good:

Modificat de axle15
  • Membru
Publicat (modificat)

Azi seful sectiei a venit de la sedinta de comanda si ne-a spus ca pana la sfarsitul saptamanii primim cei 200 lei!La CJ!

Modificat de cipri83
Publicat (modificat)

Azi seful sectiei a venit de la sedinta de comanda si ne-a spus ca pana la sfarsitul saptamanii primim cei 200 lei!La CJ!

Daca sindicatul ( ma repet,nu mai sunt membru al celor cu "55.000 de membri" < ???>....da' nici a altora....simpatiile nu se pun!!! ) ar fi tinut-o morţiş cu 19.11.2012 ca şi data de manifestari anti clasa politica 1) (fara partizanat pagubos pro/contra...o sa si explic intr-o postare ,pe alt topic ,daca nu iau "banned" ,evident) atunci postarea lui Cipri83 ar fi fost : "Azi ,seful sectiei a venit de la sedinta de comanda si ne-a spus ca pana la sfarsitul saptamanii primim cei 2180 lei!La CJ!"...dar trocul mizerabil (daaa! a fost un troc!!! ....cică una din propuneri ptr.24.12 si 31.12 libere ar fi fost aici:http://www.snppc.ro/stire.php?id=199 2) ) al board-ului S.N.P.P.C. a pus crucea si bomboana pe coliva drepturilor noastre . :doh:

1) Dacă era de miting/manifestaţie ,clar imi luam liber (la recuperare) ptr. a fi prezent ,în uniformă (!) la un miting/manifestaţie al/a poliţiştilor (poliţiştii sunt poliţişti indiferent de cei "55.000" sau te miri ce altă caracterizare fac liderii lor....sunt carnea de tun a guvernanţilor ,din '90 incoace.....dar ce uitam noi e ca suntem o fratie reala, chiar daca ne-au adormit fortat...)

2) Să fim serioşi ,dar asta-i revendicare sindicală ??? Păi dacă aşa uşor o mers pe ideea "noi am cerut 24,31 şi voi ,guvernantii ,aţi şi fost de acord in secunda 2 " nu mai bine cereau restul integral al normei de echipare că eu sincer nu-s încălzit de acel 24 şi 31(n-au bani dar...)....realitatea e de fapt ca sindicalismul "liderilor"e "blowing in the wind"

:emo-yessir: :emo-yessir: :emo-yessir:

Modificat de axle15
  • Apreciez 2
Publicat

cipri...pana la sf saptamanii ...care saptamana ca joi e ultima zi...nu prea cred ca o sa mai dea ceva .....nu au de unde...mama lor de mincinosi

Publicat (modificat)

La HD nu exista nimic ca si stire pozitiva care sa confirme caderea unor firimituri sau macar sa infirme1). La intrebarea daca s-asteapta ceva firimituri am primit un raspuns edificator " Crezi ca noi nu asteptam sa mai vina ceva pomana? "....si chiar e o persoana "fair".

____

1) Unii ( psihosociologi ,cica...) sustin ca-n conditii ,induse ,de incertitudine totala masele mari de oameni pot fi duse in toate directiile dupa cum doreste cel/cei care induce/induc starea....este fenomenal cum acesti bani (firimituri de facto) au efectul combinat al barbituricelor si soporificelor asupra noastra ca masa de oameni.Think :hmmmt:

Modificat de axle15
Publicat

Sigur e meritul sindicatelor cu zilele de 24 si 31!... Uite dom'le cum se lupta ei si castiga astfel TOTI bugetarii (si nu numai) din TOATE ministerele... Cat despre bani: ZERO. Revin: mai stie cineva despre protocolul relatat in prima postare a acestui topic?

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

.... mai stie cineva despre protocolul relatat in prima postare a acestui topic?

Da! Protocol pentru creduli/naivi/... .Vazutul sacilor in caruta da amnezie ,jigodism si ingrosari rapide ale tegumentelor faciale cunoscute in popor si sub numele de "șoric" sau obraz (la oamenii cu sapte ani facuti acasa-evident nu e cazul diversilor lideri ). Modificat de axle15
Publicat

tot prin jandarmii astia vad ca lanseaza zvonurile...la noi nu apare nicio amarata de informatie pt ca este mai usor de verificat, iar la ei deja se vorbeste f serios ca vineri primesc fabuloasa suma de 250 de lei :))))

Publicat

se pot primi si vineri nu e o regula , mai am colegi care dupa 6 ani de zile inca mai cred ca banca nu face tranzactii luni:) si mor de nervi ca am primit de atatea ori luni salariu. axle 15- cred ca ai putea aspira mai sus decat in acest minister, ai talent la scris,poate un viitor mihai eminescu, redactor etc: :hmmmt:

• Apreciez 2
  • Displace 6
Publicat

stefanBr nu fac pe desteapta dar daca vineri este zi libera m-as mira ca trezo si bancile sa lucreze pentru noi...am fi prea de tot

• Apreciez 2
Publicat

axle 15- cred ca ai putea aspira mai sus decat in acest minister, ai talent la scris,poate un viitor mihai eminescu, redactor etc: :hmmmt:

Te rog mult sa nu exageram si sa nu hiperbolizam. :emo-yessir:

A propos : banii daca nu se vor da pana-n 07.12 ,vor deveni istorie ... cat despre vineri...hm! vineri ,asa cum spunea si distinsa colega de mai sus n-au cum sa fie dati: 30.11 e zi libera si asta inseamna ca se sta acasa in frunte cu seful de Serviciu Omerta asa ca ...pauza bani ! Lua-si-ar coroane ,lumanari si coliva toti artizanii :emo-box: acestei magarii de toti banii pe care nu ni-i dau !!!....

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

oare mai exista vreo regula in toata mizeria asta???? totul se intampla complet ilogic....

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.