Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Ieri a venit liderul zonal SNPPC si ne-a informat ca pana la sfarsitul lunii vor intra 250 ron de la haine. Adica inca o firimitura... Zicea ca pe tot ministerul, pentru treaba asta, sunt alocati 30 000 000 lei. Ce-ar fi sa-i votam si noi tot asa... 8%; 10% etc... Problema este ca daca nu se vireaza astazi banii, intervine inchiderea de luna si atunci ii vom lua luna viitoare.

Publicat

las ca ne luam haine de black friday:))

Pai cred ca ne incadram in cei 250 ron! :naughty:

Publicat

....liderul zonal SNPPC ne-a informat ca pana la sfarsitul lunii vor intra 250 ron de la haine....

La I.P.J.-HD tot asa am auzit o boare de zvon(credibil ,vis a vis de sursa) ...de 250 lei ,sa fie ac'lo de porc da' cica-n decembrie.

Off-topic

M-am retras din S.N.P.P.C. :good: datorita faptului ca ma simteam mai bine reprezentat ....decat o puteau face "prietenii" mei :doh: ,dar eu cred ca ar trebui mers pe principiul :250 lei mi-a obtinut sindicatul de la "patronat" ? E ,atunci dau si eu cotizatia(pe un an) cat ,procentual vorbind ,reprezinta 250 lei din 2400 lei.Nu?! :hmmmt:

• Apreciez 1
Publicat

Inseamna ca ii vor da inainte de alegeri, asa..., ca sa ne amintim ca avem de votat...! Nenorocitiii...!

Publicat

Pentru 250 de ron o sa vada ei vot....

Intre astia de acum si aia care au fost nu este chiar nici o diferenta. Asa ca vor primi ce ne-au dat. M..e.

Publicat

Absolut nimic nu se mai aude de banii de echipament, zici ca i-a inghitit pamantul... Si ce sa mai facem noi pe 9 decembrie, oricum rosul combinat cu galben da portocaliu... Aceeasi Marie cu alt fes in cap...

Publicat

de ce sa nu incercam si cu mov ca alta varianta vad ca nu avem..... sau daca este sa o auzim poate urmatorii care vin ne vor da drepturile la timp.... nu cred ca cerem prea mult......

Publicat

Off-topic

...Si ce sa mai facem noi pe 9 decembrie...

Sa ne anulam voturile (stampilăm toţi candidaţii) :good: .... macar e un protest mut ,chit ca nu vom schimba nimic dar cine va avea oleacă de minte(puţini ,ce-i drept :doh: ) va pricepe ca-i un semnal de alarma şi că norocul la prostire naţiei nu ţine o eternitate şi asta chit ca mama proştilor e gravidă permanent.

...poate urmatorii care vin ne vor da drepturile la timp.... nu cred ca cerem prea mult......

Următorii care vin ,dacă-s de alt colorit ,vor avea alte prioritaţi-buzunarele lor....şi-n plus să ne gândim ce s-ar alege de actuala clasă politică dac-am avea poliţie bine şi la timp plătită ,corp profesoral decent plătit ,asistaţi social reali ,societate civilă agresivă cu matrapazlâcurile clasei politice ,etc. ??? Răspunsul e simplu : praful şi pulberea !....şi-n plus vor trebui să se aştepte oricând să-l aibe şef de cameră pe Balint Vasile :good:

În mod normal trebuia data demisia-n corpore din sindicate(eu am fost mai rapid şi n-am aşteptat să văz tot boardul snppc cum mănîncă rahat de clasă politică ,cu polonicul ,la "negocieri") cu clauză "prezenta demisie intră in vigoare din data de 01.02.2013 dacă suma aferentă normei de echipare pe anul 2012 nu este plătită integral până la data de 31.01.2013"...să vezi atunci mobilizare:ori la convins cei slabi de înger ori la pus presiune pe jegurile de politicieni....dar despre sindicate ,pe alt topic...în amănunt...

Mea culpa pentru off-topicul ăsta

:emo-yessir:

• Apreciez 4
Publicat

Am si eu o postare off topic, insa tot pe fondul sumelor restante care nu ni se mai dau odata... : Daca in toate colegiile electorale ar candida pentru parlament numai independenti si lumea i-ar vota NUMAI pe ei, oare ce s-ar intampla cu actuala clasa politica? Poate ca aceia vor da sumele restante obligand guvernul sa o faca!

• Apreciez 3
  • Membru
Publicat

Poate daca ati incerca sa evitati discutiile cu tenta politica, nu ar fi mai bine? Reveniti la subiectul discutiilor, daca mai vad ceva politica voi inchide acest topic fara drept de apel!

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

de ce să nu avem discuţii şi cu tentă politică , doar din cauza lor am ajuns aşa. chiar dacă închideţi acest topic oamenii îşi vor posta suparările în alte topicuri.

• Apreciez 3
  • Displace 8
  • Moderator
Publicat

theodor

Postările cu caracter politic (cele care fac referire explicită la politicieni sau partide politice) pot fi interpretate foarte ușor și există riscul să apară acuzați că discuțiile respective intră sub incidența Codului Deontologic și a Statutului Polițistului.

Nu cred că e nevoie să intrăm în detalii pe acest subiect, e mai bine să ne ferim, pentru că avem mulți dușmani și pentru că exact cum spune vorba aia: ”În oala acoperită nu cad gunoaie”. :clip:

• Apreciez 4
  • Displace 1
Publicat

In data de 17 august 2012 s-a deschis acest subiect. Va rog cititi prima postare, si poate cineva ne lamureste cum e cu acel acord. Preamaritele sindicate au mai aruncat un cub de zahar la fraierici pentru a-i mai tine ca si cotizanti. Rezultaul? Se vede in 29 de pagini de comentarii...

• Apreciez 1
Publicat

Au aparut niste informatii ca se concretizeaza ceva banuti pana in alegeri, ceva mai mult decat s a promis

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Au aparut niste informatii ca se concretizeaza ceva banuti pana in alegeri, ceva mai mult decat s a promis

asa am auzit si eu ca pana joi primim ceva ,400 ron ,iar dupa alegeri s-ar da restul de bani!

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

am gasit un articol dar baza ramane ce s a discutat la videoconferinte:Pro lex: Referitor la norma de echipament pentru 2012, dl. ministru a precizat ca se va mai acorda o parte din restanta pana la sfarsitul anului si ca nu vor ramane doar cei 200 lei cum s-a comunicat initial. Nu a precizat insa cat va fi suma si cand se va acorda efectiv

Modificat de stefanBr
Publicat

atata injumatatesc si impart suma asta de bani ca nu te mai alegi cu nimic din ei ...la un moment dat esti in aer cand te intrebi pe ce s-au dus

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

@stefanBr, esti jandar?

Modificat de eti
Publicat

Azi am discutat cu contabilul sef vis-a-vis de norma de echipament pentru anul 2012, adica uimitoarea suma de 250 de lei .

Va citez ce i-au spus cei de la Bucuresti ,, sa speram ca ii vom da"................pe cei 250 de lei ......

Publicat (modificat)

Eu am auzit ca primim 250 lei pana la sfirsitul lunii si pana de Craciun mai primim ceva dar mai "umbla" un zvon de 400 lei pana la sf lunii :) Off topic:M-am retras din sindicat :)

Modificat de selen
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.