Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Ce să înțelegem că protestele nu mai au loc? Domnilor sindicaliști inexistenți ar trebui să plecați acasă definitiv pentru ce realizări aveți până în momentul de față.

• Moderator
Publicat

frimiturile de bani de echipament se impoziteaza?

Nu, nu se impozitează.

Publicat (modificat)

,,POLÍTICĂ,politici,s. f.I.1. Știința și arta de a guverna un stat; formă de organizare și conducere a comunităților umane, prin care se menține ordinea internă și se garantează securitatea externă a comunităților respective. ◊ Expr.A face politică = a lua parte în mod activ la discutarea și rezolvarea treburilor statului. ♦ Suprastructură a sistemului social, incluzând conștiința politică, relațiile politice, instituțiile și organizațiile politice. 2. Tactica, strategia, metodele și mijloacele folosite de organele puterii în vederea realizării obiectivelor fixate; ideologia care reflectă această activitate"

AndereiM ti-am dat un copy-paste din DEX , nu prea fac asta dar eu zic ca trebuie sa te lamuresc.

Nu stiu unde ai citit tu ca noi aici facem politica, dar daca nu ai inteles, noi astia de pe forum, care mai stim cate ceva , nu foarte multe, incercam sa-i ajutam cu sfaturi atat cat ne pricepem si cat ne duce capul pe alti colegi de-ai nostrii care se afla in diferite situatii de obicei neplacute pentru ei.Ca tu nu poti vedea padurea din cauza copacilor este alta treaba.

Dar iti spun ca unul care a facut politia la zi, nu la fara frecventa, ca am mai vazut cate ceva si pot impartasii din experientele mele de cele mai multe ori neplacute cu domnii astia comandanti care desi nu au voie sa faca politica sunt pusi in marea lor majoritate in functie de aceste criterii, politice!

Si la fel ca mine sunt multi politisti de pe acest forum carora caracterul le-a fost calit in suferinta!

Daca tu crezi ca politica nu are nicio legatura cu faptul ca de ani de zile se incearca si se reuseste cu succes subfinantarea Politiei Romane pentru ca astia despre care crezi tu ca fac politica, domnii politicieni, sa poata fura in liniste, te inseli amarnic.

Pentru ca chiar daca nu crezi, procentul de incredere al populatiei in politie este influentat in foarte mare masura de neajunsurile financiare din aceasta institutie.

Pe acest topic vorbim despre faptul ca cei care voteaza legi in somn prin Parlamentul Romaniei , domnii politicieni, nu respecta nici macar legea pe care ei au votat-o, dar in schimb ne cer noua sa respectam legea, sa avem o conduita ireprosabila atat in societate, in serviciu etc si daca s-ar putea sa avem o viata de familie ireprosabila macar pana iesim la pensie, pentru a nu afecta in vreun fel imaginea Politiei Romane. Ce ti-am tastat mai sus este in mare parte textul unei abateri disciplinare din OMAI 400.

Daca stiam cu siguranta ca pot sa fiu un ,,sfant" ma faceam popa sau ma calugaream!

Adica ei domnii politicieni ar trebui sa respecte legea votata de ei si pana in luna septembrie a fiecarui an sa ne dea restantele sau suma intreaga la norma de echipament.

Ca spun ei ca nu au bani de echipament este o minciuna, iar daca vreun politician spune ca mint sunt gata sa apar cu el la orice televiziune din tara sa-i demonstrez ca au bani dar nu vor sa ne achite restantele de echipament!

O sa-ti dau doua exemple.

Mai zilele trecute domnul inspector general Petre Toba ne-a anuntat ca bugetul pentru alegerile parlamentare este dublu ca valoare fata de cel care s-a alocat pentru alegerile locale.

Pentru ca am avut nenorocul sa lucram in Politia Romana cand un tembel sau mai multi tembeli care au condus aceasta tara au avut idea nastrusnica sa uneasca administratia, plina de hoti, cu internele, adica exact cu aia care trebuie sa-i prinda pe domnii primari ,consilieri, secretari etc cand fura , trebuie sa impartim bugetul alocat cu hotii.

Este un nonsens vei spune! Este adevarul in stare pura!

Plata salariilor de merit si de excelenta acelorasi politisti in marea lor majoritate ofiteri cu functii de conducere de aproape trei ani.

Poti singur sa faci calculul cam cat reprezinta 50% din salariul unui chestor.

Salariile chestorilor sunt publice la fel cum este si al tau.

Daca aduni diferenta de la bugetul despre care ti-am vorbit si banii pe care ii iau aproape ilegal comandantii nostrii DE TREI ANISORI iti poti da cu usurinta seama ca erau bani sa ne plateasca restantele pe anul 2012 si sa ne dea in avans banii pe echipament pentru anul 2013.

Ti-am arata pe scurt ca nu este vorba decat de rautate din partea celor care spui tu ca le facem campanie!

Iar daca tu crezi ca nu o sa-i mai criticam ......

Modificat de Elvis
  • Apreciez 1
Publicat

SNPPC-ul anunţă 200 de lei până la sfârşitul lunii, SNAP-ul 300 de lei până la sfârşitul anului. De ce o sumă atât de mică...........Ministerul de Finanţe răspunde.......pentru că suntem prea mulţi .

Publicat

Pai cu ce bani vreti sa se faca campanie electorala...? De aceea nu sunt bani! Banii s-au cheltuit cu referendumul si cu aceasta campanie care tocmai a debutat. Cum ne dau ei banutii, asa le vom da si noi voturile... Si nu suntem o cantitate neglijabila, daca socotim si membrii familiilor...

Publicat

"...se pare ca societatea romaneasca este extrem, extrem de retrograda si...." este un fragment din declaratia facuta astazi de premier in subiectul tipei de 27 de ani de la SGG. Se gaseste in inregistrarea emisiunii "La ordinea zilei" de la antena3, timpul 01:08:34. Se pare ca sigur vom primi si diferenta de bani ramasa.

Publicat

. Se pare ca sigur vom primi si diferenta de bani ramasa.

Daca nu ii dau pana la alegeri, ne putem lua adio...!

Publicat

Se pare ca sigur vom primi si diferenta de bani ramasa.

Sigur o vom primi...dar nu a spus nimeni in ce an.

Publicat

Dacă mai aveați îndoieli că există destui bani la buget pentru banii de echipament și suntem mințiți cu nerușinare că nu există bani, iar acest timp sindicatele se bucură de câte un os aruncat în scârbă vă supun atenției domnilor, situații mai mult decât edificatoare. Astfel la mai multe companii de stat se acordă PRIME DE SĂRBĂTORI !! Da ați citit bine prime de sărbători. Astfel la CNADR se vor acorda câte 250 de lei fiecărui angajat, cei de la CONPET (transporturi petroliere) câte 700 lei fiecărui angajat, COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA după ce a acordat în toamnă 725 lei primă de murături !? acum vor acorda o altă primă de 600 lei, în total 1325 lei. Poate par off topic, dar judecați și voi dragi colegi dacă acordarea sumei de 200 lei (DREPTURI LEGALE) nu prime sau altceva nu reprezintă bătaia de joc supremă. Este pentru prima dată când primim o sumă atât de mică, iar sindicatele se fac că dorm postând pe facebook ”măreața” realizare, respectiv de acordare a 200 lei. Ar trebui să mergem să dormim pe covoarele de la minister și să facem greva foamei pentru nu se mai poate. Dacă până acum eram mințiți de politicieni acum a devenit sport național să fim mințiți și de șefuții de prin sindicatele ”cele mai reprezentative”, ale agenților, ale ofițerilor și câte Dumnezeu se vor mai inventa.

Publicat

Daca sindicatele se vor confrunta cu plecari in masa si vor vedea cum scad incasarile din cotizatii, poate se vor trezi si vor actiona in vreun fel. E una din cele mai simple actiuni pe care le putem intreprinde. Eu m-am retras demult...

• Apreciez 3
Publicat

Ai dreptate Nimeni... Cand vor ramane fara membri, isi vor da seama ca trebuiau sa faca altceva. Scuze de off topic!

• Apreciez 1
Publicat

Dane, am auzit si eu faza cu 700 lei pentru muraturi, si restul stirii bineinteles, si m-a pufnit rasul iar imediat mi-au venit in minte intrebari de genul "- Cate kilograme de varza, gogonele, castraveti, conopida poti cumpara cu aceasta suma?". Au primit aceste prime caci sunt companii de stat, noi nu suntem companie ci functionari civili cu statut special, de aceea si tratamentul este special pentru a fi inteles doar de noi. Dar vom trece si peste asta caci facem parte dintr-o societate care "... se pare ca este extrem, extrem de retrograda...". Unii ne fac betivi, altii idioti scosi de sistemul de invatamant, mai nou se pare ca am ajuns si retrograzi...sunt curios ce mai urmeaza. Trebuie sa iau DSM-IV din nou la "ros" caci sigur mi-a scapat ceva.

Publicat (modificat)

muncesc in acest minister de 20 de ani,timp in care am dedus urmatorul fapt, dupa care cred ca se ghideaza si ei,asta referitor la banii pe care conform normelor si legilor facute de unii avem dreptul sa-i incasam ,; ,,DECAT SA LE DUC GRIJA MAI BINE LE DUC DORUL" :good:

asta sa ne mai inveselim nitel,caci vin sarbatorile curand iar noi tot pe strada vom fi ,iar ei pe scaun la caldurica...

Modificat de Fritz
Publicat

Ultimul zvon este ca se mai dau 250 lei pana la sfarsitul lunii,in conditiile in care armata ,SRI-ul si SPP-ul au luat deja banii pe echipament..rusine sa le fie :angry:

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Intr-adevar, SPP-ul, SRI-ul si alte servicii "vitale" au primit norma de echipare de mult. In schimb, din surse sigure (am in familie ofiter MApN), va spun ca armata (cel putin ofiterii) nu a primit banii de haine nici macar pe 2011. Iar la celelalte servicii speciale norma de echipare este defalcata si este inclusa in salariu in fiecare luna. Ceea ce este mai bine decat la noi... Macar stii ca iei ceva in fiecare luna. Nu la Sfantul Asteapta!

Publicat

Am ajuns sa ne hranim cu zvonuri, sa traim cu ele, iar astora de la putere putin le pasa... Rusine sa le fie!

Publicat

Peferistu are dreptate. Cumnatul meu este angajat al M.Ap.N., subofiter. Nu au luat banii pe echipament nici pentru anul 2011.

Eduardpsih: ori "se pare" ori "sigur"? :doh:

Publicat

la mapn se da diferentiat ,pe arme sau vechime,o parte la marina sunt la 75% pe echiparea 2012

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Se pare...asa cum toate se par a fi in mintea politicienilor nostrii supercalificati. Bine ca avem de primit.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.