Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Am citit 3 bancuri bune aici pe forum referitor la ce spui tu @bibicu:

1. O cioară stă pe o cracă cu o bucăţică de caşcaval în gură. Vine vulpea:

- Cioară, cioruţă, eşti tu, draga mea, destul de sofisticată în gândirea ta politică?

Cioara tace.

- Cioară, cioruţă, ai votat tu, fato, pe 29 iulie?

Cioara tace.

- Cioară, ciorişoară, ai votat DA sau NU?

Cioara ispitită şi călcată pe nervi, nu se poate abţine:

- Daaaa!

Cade caşcavalul şi vulpea fuge cu tot cu auriul trofeu. Cioara înţeleaptă şi tristă cugetă:

- Şi dacă aş fi spus NU… s-ar fi schimbat oare ceva?

2. "Când va fi totul bine în România?

... atunci când in România un poliţist poliglot va ajuta un ţigan ostenit de muncă să se urce într-un tren cu suspensie magnetică în care călătoresc funcţionari bugetari bogaţi şi antreprenori cinstiţi pentru a fi martori la un proces intentat unor politicieni corupţi"

3. Citat dintr-o scrisorica primita de la finante:

...."Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani".

Haz de necaz dar adevărat este!

Modificat de 3duard
  • Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat

Off topic :

pt. bibicu - de protestat vom protesta doar noi şi eu vă propun doar două variante .....1. retragerea din sindicate , eu am făcut asta deja şi 2. pe data de 9 decembrie prin vot.

Ai dreptate theodor. Pe 9 vom face diferenta.. Pleaca ai lor vin tot ai lor. Dar ai nostrii cand mama naibii o sa vina?

643985_485053174848596_326757101_n.png

• Apreciez 3
Publicat

Eduard, mare, mare dreptate... Astia ar trebui impuscati cu sare, sa-i usture...

Publicat

Dusa la RTV: se fac eforturi pentru a se achita o parte din restanta la echipament in acest an iar restul anul viitor....in functie de buget. Cata abureala! :faint:

Publicat

Dusa la RTV: se fac eforturi pentru a se achita o parte din restanta la echipament in acest an iar restul anul viitor....in functie de buget.....

O parte ???? Pai eu vin in blue-jeans si bustul gol la servici ,bai gunoiule ?...sau vin in pantofi M.I. ,curul gol si sacou de la s-h ?

In functie de buget ????? Pai da! F.M.I.-ul ,occidentul ,martienii si mai stie cine mama dracului nu ne permite s-avansam pe drumul societatii multilateral-dezvoltate...bai gunoaielor ,pana in '89 pingelescu ne spunea ca n-o ducem bine din cauza crizei profunde prin care trece "mizeria" de occident si acum voi o luati mintenas de la capat???Dusa??? Die ,please!!!!!!!!!!!!!!You & your ideological brothers !!!!!!!!!!!!

• Apreciez 4
Publicat

Hai sa venim si noi la munca echipati cu o parte din echipament. Restul la anu in functie de buget. Ce spuneti domnule ministru?

Publicat (modificat)

Modificat de Catalin
Te rog nu mai posta doar link-uri. Mulţumesc pt înţelegere.
  • Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Credeati voi ca sindicalistii preocupati si pasionati de politica stau degaba si nu se gandesc la voi?

Priviti aici un comunicat de presa de pe siteul snppc in care se lauda ca au reusit sa determine politicienii sa ne mai arunce niste firimituri din banii nostri, pe care ar fi trebuit sa-i avem deja in buzunar, daca in tara asta s-ar respecta legea.

Ce realizare mareata domnule!!! Inca 250 de lei pentru pleava, pana la sfarsitul lunii, ca sa mai taca din gura.

Va multumim din suflet si din inima pentru aceste eforturi extraordinare, domnilor sindicalisti impotenti!!

INTERVENŢIA S.N.P.P.C. ASUPRA GUVERNULUI, ÎNCEPE SĂ DEA ROADE!

Aşa cum v-am informat în data de 07 noiembrie, la solicitarea S.N.P.P.C., dl. ministru DUŞA s-a angajat să organizeze, săptămâna aceasta, o întrevedere trilaterală cu ministrul Finanţelor, dl. Florin Georgescu, pentru găsirea unor soluţii pentru restanţele pe care Statul le are faţă de poliţişti.

Presiunile publice şi protestele anunţate, începând cu data de 19 noiembrie, încep, iată, să dea roade.

Astăzi, 12 noiembrie 2012, a avut loc întâlnirea stabilită. Ea s-a desfăşurat între Prim-ministrul Guvernului României, dl. Victor PONTA, ministrul Administraţiei şi Internelor, dl. Mircea DUŞA şi reprezentanţii S.N.P.P.C.

Principalul subiect în discuţie a fost dreptul de echipament restant pentru anul 2012.

În urma întrevederii, prim-ministrul, Victor PONTA, s-a implicat, găsind unele resurse financiare, care să acopere încă o parte din aceste restanţe (aproximativ 250 lei/persoană, pe langa cei 200 lei deja anuntati).

Premierul a cerut ministrului Mircea DUŞA să discute cu reprezentanţii ministerului Finanţelor Publice, pentru întocmirea documentelor necesare relocării.

Din discuţiile purtate cu ministrul Administraţiei şi Internelor, pe lângă suma de 200 lei/persoană, pusă în plată de M.A.I., se va mai achita încă o parte din restanţele financiare, cel mai probabil, până la sfâşitul lunii noiembrie.

Biroul Executiv Central

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Sindicaliști nu știu ce e rușinea și demnitatea!

Când primesc câte o funcție uita de unde au plecat și nu le mai pasă de nimeni și nimic, doar pentru aș păstra fotoliile călduțe.

Nesimțirea s-a născut în aceeași maternitate cu liderii sindicali, niște oameni care nu mai sunt capabili să fie demni.

• Apreciez 2
Publicat

Intai 200 lei acum vor sa ne dea 250 lei....tot asa pana de sarbatori poate primim toate drepturile restante ! (poate pana la anu' de sarbatori) Doamne! Suntem de rasu' lumii ! :doh:

Publicat

acum 200 lei si pana la sfarsitul lunii noiembrie 250.Restul de bani cica prin martie 2013.O intrebare ptr guvernanti.Ati prevazut in bugetul pe 2013 banii de echipare?

Publicat

noua ne-au dat azi 200 lei ( in mana), reprezentand prima transa bani de haine 2012.

• Membru
Publicat

sau mai bine zis am luat-o in mana....ce rusine din partea lor !!!

Publicat

Daca asa se pune problema e mai mult decat sigur ca e ultima oferta pe anul asta. Dupa alegeri o sa-i doara-n....de noi si o sa facem sarbatorile cu discutii pe masa in loc de porc si imbracati cu slipi de blana. RUSINEE!!! E mai mult decat execrabil!!! Oare cat mai dureaza bataia asta de joc. Astia sunt cu ceva mai breji decat ceilalti??? Pana acum NUUU si cred ca asa va fi....Grele zile am ajuns si cu durere imensa in suflet si buzunare spun ca asta nu e finalul....BATAIA DE JOC DE NOI CONTINUA!!!! Si sindicatele spun ca au realizari,... nu le-ar mai scapata multi inainte!!!

• Apreciez 2
Publicat
Ati prevazut in bugetul pe 2013 banii de echipare?

Care buget ,care "Legea bugetului 2013"?????...astia sunt mai aerieni decat Tarom-ul si Aeroflot-ul la un loc.....macar gunoaiele alea ordinare de culoare orange ,de dinaintea lor , taiau din bani cu-n spor sadic dar ,macar ,aveau deja pe 01-ian -> 15-ian Legea bugetului trimisa spre promulgare si apoi M.Of....astia ,daca-i ducea capu' planificau alegerile pana-n 20.11 pentru ca-n 01-15 ian sa termine cu proiectul Legii bugetului pe 2013 si sa fie-n maxim 20 ian 2013 Legea functionala (promulgata)....dar dl. dusa(sic!) ne-a dat o mostra de promisiuni facute la greu si calcate tot la greu...Muriti ,bah!!!!!...ca ne-ati omorat ultimele sperante...am crezut ca prin venirea voastra vom renaste...dar sunteti la fel.....

• Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat

200 lei jenant ...cu atat mai mult cu cat pe fisele de echipare pentru anul viitor ne-au c-am obligat sa ne luam tinuta ...bleah

Publicat

Am scris pe undeva ca sindicatele o sa iasa si o sa spuna ca firimiturile primite de membrii de sindicat sunt mari reusite ale lor, ale stradaniei si luptei lor neobosite in apararea drepturilor membrilor, si mi-ati data la minusuri de nu mai aveam unde sa le pun. Si am mai spus ca la noi sindicatele sunt o forma mascata a celor de la protectie interna, poate mai tari decat ei caci au posibilitatea de control mai larga si mai mare decat a lor, asta datorita crearii posibilitatii de exteriorizare a nevoilor si nemultumirii cadrelor intr-un cadru oarecum de incredere implicita. Dar nu uitati ca presedintii si cei din conducere sunt politisti cu vechi state in sistem, care intre timp s-au cizelat, s-au perfectionat, si-au imbunatatit metodele, si le-au modernizat, au laptopuri si telefoane tari, au dinti curati si zambetul mieros, stiu sau cred ca stiu sa faca diferenta intre persuasiune, asertivitate, manipulare, propaganda, obiedienta, etc, se imbraca bine si curat, miros de la distanta a proaspat si a firma, cand intri in biroul lor esti mic mic mic, se uita la tine din spatele biroului imens cat jumate de camera din spatele ochelarilor care dau un aer de profunda intelepciune intr-ale cunoasterii umane, te invita calduros sa iei loc pe fotoliu, sa te simti bine, sa te relaxezi si sa le expui problema, iti intaresc parerea ca nu i-ai deranjat si ca tocmai de asta se afla acolo etc etc etc...dar sunt tot politisti care au invatat sa prinda hoti si te trateaza ca pe cineva care doreste sa le insele vigilenta.

Dar sa dam cezarurui ce-i al cezarului: daca nu purtau ei un dialog social presant cu ministrul si nu amenintau guvernul cu proteste si actiuni, nu mai vedeau membrii nici firimiturile care le-au primit sau urmeaza sa le primeasca.

Merita din plin toata cotizatia, chiar ar trebui sa o mai cresca cu un procent, poate doua.

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

Eduardpsih tu ca un psiholog ar trebui sa stii ca generalizarile nu sunt bune.

Judeci multi oameni pe care nici macar nu-i cunosti bagandu-i pe toti in aceiasi oala.

Ar fi bine sa dai exemple cu nume si prenume , nu de alta dar poate ti-ai ajuta colegii sa se fereasca de acesti lucratori la 2 si 15 minute.

Publicat

Elvis, stiu ca nu sunt bune dar uneori sunt utile. Iar cei care se simt cu musca pe caciula vor lua aminte. Asculta si tu discutiile politice unde generalizarea este un fenomen normal si aproape natural. :hmmmt:

Ceea ce fac reprezentantii sindicali este tot o forma de politica.

• Apreciez 1
  • Displace 2
Publicat

Exemple nu-ti pot da, dar fiecare acolo unde se afla poate folosi observatia directa si poate analiza singur.

Publicat (modificat)

Eduardpsih oamenii se pot baza pe anumite analize cand au informatii despre un anumit subiect.

Iar noi ca politisti ne bazam pe ce putem sa dovedim nu pe ce vorbeste tata Floarea in targ.

Eu nu spun ca lucrurile din punct de vedere sindical sunt asa cum trebuie in politie, dar daca toti politistii ar gandi ca tine lucrurile ar fi si mai grave pentru cei care muncesc in intreprinderea noastra.

Asocierea asta sindicala este sigura solutie care ne permite sa luptam cu cei care isi bat zi de zi joc de noi.

Problema este ca multi care isi dau cu parerea nu inteleg ca trebuie sa fie membrii activi ai unui sindicat , nu decat cotizanti, iar un sindicat este format din totalitatea membrilor sai. Sindicatele trebuie sa apere drepturile membrilor din aceasta cauza sunt constituite iar daca reprezentantii sindicali nu-si fac treaba trebuie schimbati.

Negocierile se fac fata in fata, din picioare, nu din genunchi!

La negocierile pe care le-au purtat cu reprezentantii Guvernului domnii de la SNPPC ar fi trebuit sa intrebe membrii in ce conditii renunta la mitingul anuntat, nu sa se multumeasca cu putin, 250 de ,,supte"!

Nu toti oamenii sunt la fel Eduard, iar membrii de sindicat ar trebuii sa-i caute pe cei in care au incredere iar daca nu-si fac treaba sa-i schimbe.Dar din practica iti spun ca politistilor le este greu sa participe la una -doua sedinte pe an sau la unu sau doua mitingiuri organizate.Cand vor constientiza ca 1+=1=2 si 2+1=3 vor intelege ca fiecare dintre ei este important.

Ar fi fost un moment foarte bun sa se organizeze un miting in Bucuresti pentru ca majoritatea politistilor sunt nemultumiti insa Gruia si Paraschiv au preferat inca o data sa puna batista pe tambal.

Daca se trezeau cu 20.000 de politisti in fata la Guvern iti pot garanta ca gaseau toti banii de echipament ba si ceva in plus.

Noi nu avem atributiuni in fisa postului privind paza , transportul etc al urnelor, ne este interzis prin lege sa facem politica, ce ne impiedica ca macar o data sa nu le mai facem jocurile?

Modificat de Elvis
  • Apreciez 3
Publicat (modificat)

Sa incercam totusi sa ramanem la topic......, sa nu facem campanie politica fara sa ne dam seama :good::emo-yessir:

Modificat de AndreiM
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

AndreiM@, unde vezi tu politica in acest topic ca eu cel putin nu vad nimic , decat ca, discutam aici despre nemultumirile noastre cu privire la drepturile noastre legale ! Aaa, vrei sa spui ca nu este bine sa mai discutam pe aceasta tema , ca facem politica ? Nu stiu cum sa iti spun dar, nu noi suntem cei care am solicitat un ministrel numit politic la comanda institutiei , nu noi, suntem cei care solicitam sa fim luati drept prosti , obligati fiind cica sa mergem sa stam de sase pe la sectiile de votare , chit ca ne aflam in acea perioada multi dintre noi in timpul liber si multi dintre noi poate au o problema de familie importanta de rezolvat. Mai vreau Andrei sa te intreb daca, sursele tale iti dau informatii in mod gratuit, ei bine ale mele NU si mai sunt si al drcului de scumpe ! Am intrebat, deoarece vreau sa iti explic ca in aceste timpuri nimic nu este pe gratis, asa ca, sa faca bine cei de sus sa ma plateasca daca vor sa prestez un anumit serviciu/misiune in afara orelor de program si asa atat de putine !!! Daca sefii ne cer sa executam o anumita misiune care nu se afla la atributii in fisa postului si eu o execut fara sa cracnesc, la ce sa ne mai asteptam atunci fratilor din partea sefilor, ajung astia sa imi faca... si program sexual cu femeia de acasa ?

Nu domnilor , nu mai trebuie sa le acceptam nici o abatre de la litera legii, asa cum ne cer ei noua, morala, etica,(cuvinte necunoscute acestora cand vine vorba de ei) si serviciu ireprosabil din partea noastra, cerem si noi acestora RESPECTAREA LEGII si mai ales RESPECTAREA DREPTURILOR ANGAJATULUI conform Codului Muncii nu mai vorbesc de Respectarea drepturilor omului din Constitutia Romaniei ! Asa ca Andrei fara nici o suparare iti spun ca noi nu doar politistii ci toti cetatenii acestei tari fac politica fara a dori sau fara a cunoaste aceasta si sti de ce ? La noi in romanica pana si visele noastre se pot realiza doar cu acordul sau avizul unui partid de la putere !

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.