Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)
...Cel mai potrivit exemplu referitor la bolsevicii autohtoni. ...as da un plus si la parlamentari, dar mai lunga partea de jos si cu numele lor scris pe el (insotit si de popa). :angry:

Un comunist/bolsevic bun este un comunist mort :beer: !!!! Oare dl.dusa de la ce culoare se revendica a fi???Rosu ,cumva? Ca sefu' sau am vazut ca nu-i daltonist !!! Traiasca PSL-ul cu 4x20 I.O.R.!!! :beer: :beer: :beer:

Modificat de axle15
  • Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Am vazut pe intrapol o adresa unde erau trecute sumele de bani pentru tinuta 2012

ofiteri barbati ~2000 lei

ofiteri femei ~2000 lei

agenti barbati ~ 2260 lei

agenti femei ~ 2200 lei

Spuneau ei acolo ca astia sunt banii redusi cu 25% apoi majorati cu 15 si 8 %.

Nu am scris sumele exacte ca sunt cu virgula si nu le-am tinut minte! Incerc sa scot azi postarea si v-o arat.

Treaba e ca nu scrie nimic cand ni se vor da banii astia!

Publicat

ceva da cu virgula (nu ca ar fi mare diferenta...): s-a zis ca primim 8.66% di suma totala. daca 200 lei reprezinta 8.66% atunci suma totala de primit ar fi aprox. 2310 lei. daca am primi 8.66% din suma vehiculata de eti de 2260 lei pentru agenti barbati (cea mai mare suma) ar fi echivalentul la aprox. 196 lei. nu inteleg mare lucru din cum calculeaza mintile astea luminate. dar la suma asta oare de ce ma agit?

bine macar ca am iesit din sindicat; mai scutesc vreo 90 lei/an.

Publicat

nimeni, acesti 8,66% nu reprezinta procentul din suma totala, care vezi ca difera de la agenti la ofiteri si de la barbati la femei, ci cred ca este un procent din media calculata. Sau, au stabilit ei aceasta suma generala apriori, dupa care au facut calcule daca toti iau la fel sau nu. Cred ca vor lua aceasta suma cei care nu au luat tinuta deloc sau, daca au facut-o, nu au consumat toata suma alocata. Caci soryn, daca ai luat tinuta de 2400 de lei de unde vrei tu sa mai primesti 200 lei? Poate din banii pe haine pentru 2013. Asa vad eu din unghiul meu iar daca altii vad altfel este foarte bine.

Publicat

nimeni.. unde ai vazut tu ca se vor da 8.66%?

in circulara trimisa se zice de 200 lei la toata lumea cu conditia sa nu depaseasca suma ramasa de incasat pentru cei care au luat haine.

procentele le-au calculat altii tinand cont de suma totala de incasat

Publicat

Am luat la cunostinta despre un comunicat al SNPPC prin care ne aduce la cunostinta ca in data de 07.11.2012 a avut loc o intalnire cu ministrul de interne in care a fost dezbatuta si norma de echipare aferenta anului 2012. In urma discutiilor ministrul a dat asigurari ca face tot posibilul si sustine demersul de a gasi bani pentru plata integrala a acestor drepturi pana la sfarsitul anului, urmand ca saptamana viitoare sa fie stabilita o intalnire cu ministrul de finante.

Nostim este ca in urma discutiei cu ministrul s-a aflat ca S.R.I , S.I.E, SPP au intrat deja in posesia acestor drepturi. Comunicatul a inceput sa circule azi prin structurile inspectoratelor de politie.

Publicat (modificat)

AdreiM ca SRI, SIE ,SPP au luat banii pe haine nu este un comunicat este o certitudine.

Si i-au luat de mult.

Modificat de Elvis
Publicat

Asa ne-om uita la banii de haine cand o sa bagam cardul in perete:

• Membru
Publicat (modificat)

sri,sie si spp sunt institutiile de care sunt ei curiosi!Politia este in slujba cetateanului...de care ei nu sunt curiosi!nu?asadar rabdare si tutun...

toti sunt o apa s-un pamant partidele astea!

Modificat de cipri83
  • Apreciez 1
Publicat

COMUNICAT DE PRESA

Manifestatii de strada in Piata Victoriei, in perioada 12 noiembrie- 6 decembrie a.c.

Sindicatele politistilor activi au obtinut dreptul de a manifesta impotriva Guvernului, in Piata Victoriei, in perioada 19.11 - 06.12.2012.

In ceea ce ne priveste, la solicitarea filialelor din Capitala si din tara, pentru situatia in care nu se va da curs revendicarilor noastre minime, prin ordonante de urgenta, pana in data de 10 noiembrie (conform Protocolului semnat cu cei trei copresedinti ai USL) in baza intelegerii cu sindicatele politistilor, SCMD a obtinut drept de a organiza manifestatii publice, in Piata Victoriei, dupa cum urmeaza:

In zilele de 12 si 13 noiembrie si in perioada 15 - 18 noiembrie a.c., intre orele 09.00-19.00;

In perioada 19 - 25 noiembrie a.c., intre orele 15.00 - 19.00 (politistii vor manifesta intre 10.00 - 13.00);

Pentru perioada 26.11 - 06.12.2012, ne-am anuntat deja intentia de prelungire, in baza aceleiasi intelegeri cu politistii.

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat (modificat)

In ceea ce ne priveste,... ...in baza intelegerii cu sindicatele politistilor, SCMD a obtinut drept de a organiza manifestatii publice

Ar fi bine sa precizezi ca este comunicatul SCMD si sa si explici ce este SCMD.

Modificat de danpin
Publicat

E problema lor, ne-am săturat de minciuni. Să-i ducă cu preşu pe alţii.

Noi vrem banii care ni se cuvin. În caz contrar..

Publicat

Problema este ca nu suntem uniti, nu avem un sindicat cu c..... tari care sa ne reprezinte, intr-un cuvint....is minjiti toti, de asta nu ii mai intereseaza ;;prostimea"

Publicat (modificat)

Urmatoarele 2 transe semestru 2 2013,

Dar de unde stii tu?

Modificat de Dorin17
Publicat (modificat)

200 de lai au intrat la galati astazi

DJ

Bz.

Si la HD au intrat .... :doh:

....o suma egala cu calitatea umana a politicienilor ,a capetelor incoronate din M.I. si a tuturor celor care -si aroga dreptul de-a ne conduce...adica zero . Ca de obicei S.F.C.-HD e mai motat :doh:

Acum ca-ntr-un final vor primi toti pomana(lua-v-as lumanari de banii astia ,clasa politica romaneasca!) asta pentru milogi tare-s curios daca nu va aparea si "moleseala" drepturilor noastre.

Toate gandurile mele se-ndreapta spre doamna naum cornelia...intr-un mod extrem de "duios".... (un parinte tre' sa-si educe copilul sa promita ce poate!!!)

Modificat de axle15
  • Apreciez 1
Publicat

Axle15, stai linistit, ca si MM e motat, poate mai motat ca al vostru. La noi au trimis o adresa pe intranet prin care zice ca au intrat banii ieri, dar ii baga numai luni... Cred ca numai sa ne faca in ciuda... Offff Doamne, cati ofitzarani isi iau banii doar sa isi bata joc de noi...

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.