Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

se poate sa ai dreptate doamne cata rautate zace in unii din noi....cateodata ma gandesc ca ne meritam soarta pe care o avem ...in loc sa fim uniti nu stim cum sa ne bucuram mai tare de necazul aproapelui ...

• Apreciez 4
Publicat

la noi la ipj se aude ca se dau 50%din norma de echipament in luna noiembrie, dar nu stiu exact cand,inainte sau dupa salariu

Publicat

Incredibil. Am vazut astazi o hartie in care se spune ca ne dau 200 de lei din echipamentul pe 2012.

Nu-mi vine sa cred. Iar incepem cu 8%, 10% ? Mai mare risipa cu hartia consumata, calculatoare, energia electrica si mai ales nervii nostri.

Nu pot reda urarile de bine care-mi trec prin cap adresate decidentilor in cauza.

Publicat (modificat)

incredibil nu mai zice ca te ia domnisoara la ochi, cata rautate sa spui un adevar

Modificat de stefanBr
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

am vazut si eu adresa aia de la SNAP in care se precizeaza ca in luna noiembrie a.c. urmeaza sa ni se acorde suma de 200 lei, punct

Publicat (modificat)

Bolund, ce să zic, or fii patru, nu două. :(

Modificat de minutzu
  • Membru
Publicat

Din cate stiu eu, norma de echipare se invarte in jurul sumei de 2000 si ceva de lei pentru agentii de politie, anual. Daca voua 20% din 2000 va da 200 de lei, inseamna ca matematica mea e de pe alta planeta cu o gravitatie de doua ori mai mica.

Publicat

cristi daca erai putin atent iti dadeai seama ca cei de la pro lex anunta 20 la suta si cei de pe snap anunta 200 ron

• Membru
Publicat

Cei de la Pro Lex anunta 20 la suta conform unei discutii cu ministrul. Multi o dau inainte cu 200 de lei, in ciuda acestor informatii. Intelegi acum dilema mea?

Publicat

Din cate stiu eu, norma de echipare se invarte in jurul sumei de 2000 si ceva de lei pentru agentii de politie, anual.

• Pentru agenti de politie barbati echivalentul valoric pentru norma de echipare este in suma de 2.427 lei din care 1.014 lei uniforma de reprezentare si 1.413 lei uniforma de serviciu.
  • Pentru agenti femei este in suma de 2.391 lei din care 998 lei uniforma de reprezentare si 1.393 lei uniforma de serviciu.

• Apreciez 1
Publicat

Ofiteri barbati cu drept de port uniforma de ceremonie 2.421 lei

Ofiteri barbati fara drept de port uniforma de ceremonie 2.157 lei

Ofiteri femei cu drept de port uniforma de ceremonie 2.408 lei

Ofiteri femei fara drept de port uniforma de ceremonie 2.148 lei

• Apreciez 3
Publicat

la noi...la IPJ Arges s-a auzit si o varianta de circa 1300 lei......nu e oficiala....dar sper sa fie adevarata.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

E oficial ,la noi la ijp a venit nota ca pana pe data de 6 vom primi 200 lei. Si doar aceia care nu a luat echipament anul asta.

• Displace 2
Publicat

am auzit ca vom primi 50% din bani de haine in cursul luni noiembrie.si inca una,dar eu nu cred,ca vom primi 300 lei restanta la norma de hrana...a mai auzit cineva despre norma de hrana???

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Si apoi se mai mira cand iau cate un negativ :)) Macar daca ar spune ceva concret despre primirea banilor. Zvonuri putem imprastia toti. Cum zice bolund : Unde-i plusul ala? :)

Asa ca dragi colegi, nu va mai luati dupa tot felul de "tentative" de politisti. :good:

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.