Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

deci? ce se mai aude? nimic concret? la noi la ipj sunt intarzieri si cu decontarile la transport de 3 luni...si toata gloata de la financiar tace, tace, tace...

Publicat

Ce sa se mai auda?!pe site-ul S.N.A.P. este o notificare (singura de fapt din toate sindicatele) ca la salariul din noiembrie luam 200ron din norma de echipare pe 2012.Restul ...legende ...pacat!

Publicat

Nikolae nu mai tarziu de vineri am vorbit cu seful contabil de la mine si nu stia nimic, adica nu avea niciun banut pentru haine.

Ca cei de la SNAP au postat e alta treaba, dar trebuia sa ataseze si vreo adresa .......ceva.

Publicat

Singura certitudine este ca se vor da banii de haine-partial :doh: si salariile...

<<.................Principalele ministere care au beneficiat de majorări ale alocaţiilor bugetare sunt:

1-Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale – 400 de milioane de lei pentru acordarea unor ajutoare agricultorilor afectaţi de secetă şi pentru susţinerea crescătorilor de animale.

2-Ministerul Administraţiei şi Internelor – 152,5 milioane de lei pentru:

2.1-Asigurarea necesarului pentru plata salariilor;

2.2-Plata parţială a normei de echipament aferentă anului 2012;

2.3-Cheltuieli de natura bunurilor şi serviciilor, respectiv a expertizelor medico-legale, carburanţilor, utilităţilor, etc;

2.4-Alocaţii pentru Programul Schengen.

6-Ministerul Justiţiei (în principiu, pentru aplicarea codurilor juridice) – 45,844 milioane de lei pentru:

6.1-Cheltuieli de personal;

6.2-Bunuri şi servicii pentru achiziţionarea mobilierului pentru personalul nou încadrat în funcţionarea instanţelor;

6.3-Subvenţii pentru Administraţia Naţională a Penitenciarelor;

6.4-Credite externe rambursabile prin Proiectul „Reforma sistemului judiciar”;

6.5-Cheltuieli de capital pentru instanţe.

3-Ministerul Afacerilor Externe – 11 milioane de lei pentru:

3.1-Contribuţii şi cotizaţii la organismele internaţionale;

3.2-Cheltuieli de personal.

4-Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului – 10 milioane de lei pentru:

4.1 Investiţii.>> sursa este Guvernul Romaniei prin a sa pagina de i-net : http://www.gov.ro/guvernul-a-aprobat-in-sedinta-de-astazi-rectificarea-bugetului-de-stat-pe-anul-2012-si-a-bugetului-asigurarilor-sociale-de-stat-pe-2012__l1a118539.html

A se vedea 2.1! Sa intelegem ca fara rectificare primeam "nu" salariile in 14 nov.,14.dec.,14 ian. ? :hmmmt:

La 2.2 exista o singura certitudine (pana la publicarea-n M.Of.)-luam banii de haine...ramane sa aflu/aflam cat la suta sau (mai grav) cate sute , pentru stii cum sa ne chivenisim resursele financiare familiale :doh: in prag de sarbatori...si ma refer la noi ,cei care lunar mergem ,la inchinaciune ,la moastele Sf.Bancomatie iara nu la tagma celor care habar n-au cum mai arata un bancomat (sau si-au si uitat P.I.N.-ul) si au bataturi pe fese de la atatea videoconferinte ,protocoale si alea-alea.

:(

• Apreciez 4
Publicat

Vreau sa spun doar ca acesti bani sunt adaugrati la fondurile initiale...mai mult ca sigur vom primi cel putin 50 % din norma de echipare aferenta anului 2012

• Apreciez 2
  • Displace 2
  • Membru
Publicat

Elvis, eu cred numai atunci cand ii voi cheltui de pe card. :emo-yessir:

• Apreciez 1
Publicat

Va pot confirma dintr-o sursa sigura ca pana la salariul urmator urmeaza sa primim doar 20% din norma de echipare pe 2012 , se pare ca restul de pana la 80% îi vom primi pana in decembrie !

Cat de sigura este sursa ta?

Publicat (modificat)

se duc la colindat si ii fac pe restu de 80% :)

Modificat de Dan
postare dublă
Publicat

Dorin17@, foarte sigura, pana acum nu m a dezamagit, cele 152 de milioane sunt exclusiv pentru norma de echjpare, pentru salarii, banii erau prevazuti in bugetul pe 2012, dar se pare ca asa cum au mai spus si alti colegi pe aici, se incearca ca primirea acestor drepturi sa fie primite de catre noi ca un dar supriza de la politicieni pentru a le fi recunoscatori la viitoarele alegeri ! Sila !

Publicat

Perfect de acord cu tine, insa cu atata incertitudine in jur.....

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Nu mai cred in promisiuni, vorbe, zambete sau lacrimi.

Surprizele de la politicieni nu au fost niciodata placute.

Exemplele sunt multe.

Eu il cred numai pe contabilul sef cand spune pe data de vor intra banii pe card pentru ca i-am primit de la Bucuresti!

Modificat de Elvis
Publicat

Bugetul M.A.I. a fost suplimentat în urma rectificării

Bugetul Ministerului Administrației și Internelor a fost suplimentat cu suma de 152,5 milioane de lei.

Sumele provenite în urma rectificării bugetare a Guvernului vor fi alocate pentru:

Asigurarea necesarului pentru plata salariilor și a drepturilor conexe până la sfârșitul anului;

Plata parţială a normei de echipament aferentă anului 2012;

Cheltuieli pentru bunuri şi servicii:

- plata integrală a arieratelor și a restanțelor (ex: expertizele medico-legale);

- achiziționarea carburanților și a pieselor de schimb pentru asigurarea mobilității autospecialelor M.A.I.;

- plata utilităților, a materialelor criminalistice în vederea bunei funcționări a activității M.A.I.

Asigurarea fondurilor pentru achitarea integrală a pensiilor rezultate în urma procesului de recalculare și a pensiilor pentru lunile noiembrie și decembrie;

Asigurarea cofinanțării pentru derularea proiectelor din fonduri europene aferente Programului Schengen.

Publicat

Luna următoare vor intra. Conform site-ului Ministerului Administrației și Internelor informează azi 29.10.2012, printre altele

Bugetul Ministerului Administrației și Internelor a fost suplimentat cu suma de 152,5 milioane de lei.

Sumele provenite în urma rectificării bugetare a Guvernului vor fi alocate pentru:

 Asigurarea necesarului pentru plata salariilor și a drepturilor conexe până la sfârșitul anului;

 Plata parţială a normei de echipament aferentă anului 2012;

 Cheltuieli pentru bunuri şi servicii:

- plata integrală a arieratelor și a restanțelor (ex: expertizele medico-legale);

- achiziționarea carburanților și a pieselor de schimb pentru asigurarea mobilității autospecialelor M.A.I.;

- plata utilităților, a materialelor criminalistice în vederea bunei funcționări a activității M.A.I.

 Asigurarea fondurilor pentru achitarea integrală a pensiilor rezultate în urma procesului de recalculare și a pensiilor pentru lunile noiembrie și decembrie;

 Asigurarea cofinanțării pentru derularea proiectelor din fonduri europene aferente Programului Schengen.

Mai rămâne de văzut suma ce urmează a ne fi virată. Sper să nu fie 200 lei așa cum au anunțat unele sindicate.

Publicat

Azi in sedinta cu sefii, s-a comunicat ca vom primi suma de 200 ron pana la salar. :(

Publicat

Daca-s numai atat , sa se stearga ponta undeva cu ei! Poate-l zgarie si isi da seama ca trebuia sa-i dea pe toti!

• Apreciez 2
Publicat

Domnilor interesati de banii de echipament!! Rectificarea bugetara "executata" de Romanian Government in luna in curs, a alocat pt. M.A.I suma de 150 milioane lei, alocati, dupa spusele sefului aceluiasi Government . Bun! Totalul personalului M.A.I. beneficiar de "norma haine" este de perste 130.000 de persoane Zic eu. Cine are informatii exacte il rog sa intervina si sa ma contrazica! Din spusele primului cel mai prim ministru se pare ca banii sunt pt. plata restantelor salariale pe 2012, plata restantelor de echipament pe 2012, plata restantelor la combustibilul utilizat de M.A.I., etc. Da ca facem un calcul matematic simplu aceasta suma integrala de 150 de mil.Ron, impartita la minim 130 de mii de angajati rezulta o "parte" de 1153 Ron pe cap de "bovina". Deci.... de unde se mai platesc combustibili, cheltuieli restante si alte alea?

Parerea mea e ca vom primi, probabil o suma mica! As dori sa ma insel! Exista pe intranet la SNAP un comunicat din data de 26.10.2012 cum ca in urma intalnirii ditre ministru si sefii de "structuri" s-a stabilit o suma de 2000 de Ron pt fiecare police man, reprezentand norma de echipament 2012. Nu stiu alte detalii, e doar ceea ce scrie in comunicatul respectiv pe intranet la SNAP. Asa ca .........! Fara echipament sau bani pe 2012!

200 lei! Scuze multe! Nu am gresit cu intenti! Comunicatul spune clar: 200 lei! Adica mai putin de 10% din suma alocata pt 2012!

Publicat

Macar daca ar aloca o suma fixa lunar din banii de echipament,cum se intampla la alte structuri,ai sti pe ce te poti baza...

Publicat

Kendo2012 cu privire la respectarea promisunilor celor din MAI eu unul nu ma mai bazez de ani de zile pe ei.........

Publicat (modificat)

stefanBr nu te supara dar esti contra la tot ce se spune..faci ce faci si invarti cutitul in rana ..de parca tu nu ai fi in aceeasi barca cu noi ...nici mie nu imi plac multe dar nici cand vad unul mai suparat ca mine nu imi place sa intorc cutitul si mai adanc...nu poti spune ca nu ii intereseaza de noi mai ales ca acum se apropie alegerile si interesul lor este sa mearga bine......

Modificat de domnisoara
Publicat

Domnisoara, gigicontra s-ar putea sa fie in alta barca.

El poate ia banii pe haine din alta parte.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.