Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)
Rectificarea mai prevede bani pentru funcţionarea Ministerului Administraţiei şi Internelor, unde, potrivit premierului, erau nişte mari restanţe, dar şi pentru redeschiderea unor spitale şi pentru deblocarea unui număr de posturi importante în sistemul sănătăţii.

Nu în ultimul rând, Victor Ponta s-a referit la pensiile militare din sistemul apărării naţionale şi de securitate naţională şi interne.

"Există încă o problemă discutată în USL şi pe care o vom discuta şi la nivel guvernamental - cu Ministerul Finanţelor şi Ministerul Apărării Naţionale. Putem să găsim o soluţie pentru pensiile militare, atât cele din sistemul apărării naţionale, cât şi cele din celelalte sisteme - sistemul de securitate naţională şi MAI. Dacă reuşim şi acest lucru, înseamnă practic că am reuşit în aceste şase luni de guvernare să îndreptam cea mai mare parte din lucrurile nedrepte făcute de preşedintele Băsescu şi guvernele sale", a susţinut premierul Ponta.

http://www.cotidianu...g-banii-197692/

Modificat de Catalin
Nu mai posta doar link-uri. Astfel de posturi vor fi şterse. Mulţumesc pentru înţelegere.
Publicat

pai in primul rand acest minister nu a primit fonduri suplimentare la rectificare, si daca aveam bani ii primeam pana acum !!!

• Apreciez 1
  • Displace 5
  • Moderator
Publicat

Ba a primit. Mai exact a primit 156 milioane lei, dar probabil nu ai văzut postările de aici:

• Apreciez 2
Publicat

Va salut! Astazi am aflat de la cineva din minister ca nu vom primi banii de haine anul acesta. Abia anul viitor in martie, este posibil sa primim o parte din ei.

• Apreciez 1
  • Displace 8
Publicat

Nu inteleg de ce se dau plusuri pt zvonurile pozitive si minusuri pt cele negative. Mare surpriza daca nu-i primim...parca nu v-ati obisnuit, zau!

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)
...nu vom primi banii de haine anul acesta....anul viitor in martie, este posibil sa primim o parte din ei.

Fara a face uz de paranoia sau teoria conspiratiei : cum dreaq postari de genu' aista le posteaza cei cu 1 ,2.... max 20 postari....dupa care dispar la prima ceaţa mai serioasa :(

Stimabile mihai76 , reciteste-ti postarea de n-spe mii de ori si spune sincer ca nu ai facut-o intentionat(mai rasfirati baieti ,mai rasfirati!!!):

-banii de echipament sunt inclusi in suma prevazuta-n rectificare ;

-anul viitor ,in martie ??? Hello !!!!! Wake up!!! Cine dreaq e fermecatu' care ti-a dat detaliu' asta mon cher? Dl. Georgescu cumva ? Ca sa faci afirmatia asta apai musai s-ai habar de proiectul legii bugetului de stat pe 2013!...si chiar am serioase indoieli ca cine " mi-a zis " e doar rodul dorintei de a posta si intoxica niste colegi care chiar n-au nevoie de zvonistica asta de .... 2 parale

Cu stima!

P.S. Pe viitor filtreaza si dumneata prin filtrul logicii si nu numai...

Modificat de axle15
  • Apreciez 4
Publicat (modificat)

Eu am o speranta bazata pe faptul ca la fiecare alegere ne-au aruncat ceva maruntis si sunt convins ca si de data asta vor face pe dracu-n patru sa ne momeasca pentru ca au nevoie de prostii de militieni sa le pazim fundurile cand se prinde țugulanu ca e fraierit.Acum ca e 20, 30, 50 %.......cine stie ?

Modificat de danezu
Publicat

Axle15, poate respectivul nici nu este un coleg, ci doar un bagator de seama, pe aici!

Publicat (modificat)

Dorin ,poate fii si mai grav ;) : poate ca-i gardian public....vai!!!scuze...rectific-cocalocal sau vreun 2ș'unsfertist care acuma invata pentru cursul de "Dezinformare ,intoxicare și șopârle"....usor 2 1/4 , ca trec toti examenu' nu-ti irosi șopârlele pe noi.

Modificat de axle15
Publicat

Adevarat graiesti, Axle!

Eu am o speranta bazata pe faptul ca la fiecare alegere ne-au aruncat ceva maruntis si sunt convins ca si de data asta vor face pe dracu-n patru sa ne momeasca pentru ca au nevoie de prostii de militieni sa le pazim fundurile cand se prinde țugulanu ca e fraierit.Acum ca e 20, 30, 50 %.......cine stie ?

Ceva, ceva, vor scapa ei printre degete...!

Publicat

Va pot confirma dintr-o sursa sigura ca pana la salariul urmator urmeaza sa primim doar 20% din norma de echipare pe 2012 , se pare ca restul de pana la 80% îi vom primi pana in decembrie !

Publicat

Sunt curios daca la transa asta ajunge cineva la 2,5%... Ar fi interesant. Sa speram sa-i dea pe toti, ca nu ne dau din banii lor !

Publicat (modificat)

Sambata asta guvernul se reuneste pentru a aproba rectificarea bugetara (realitatea.net dixit).Se pare ca ramane batuta-n cuie alocarea celor 153 000 000 lei ptr. M.I. Sus inima ,colegi !!!

Modificat de axle15
  • Apreciez 3
Publicat (modificat)

200 lei la salariul din noiembrie...asta e ultima informatie primita...si nu prevad un viitor mai bun.

Modificat de fratzioru
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.