Jump to content
POLITISTI.ro

Admitere Scoala de Politie Campina

Postare recomandată

Publicat

Am primit si eu "inapt", tot pe motive oftalmologice. Asta e, "un sut in [cenzurat], un pas inainte" :)

Despre tatuaj, psihologul a spus ca ar fi cam maricel, ca el il accepta, dar probabil voi fi intors la Campina. Asa ca regula cu "important e sa fie acoperit de uniforma" e mai mult decat discutabila :)

A fost o experienta interesanta, pana la urma, si ma bucur ca am incercat.

Si apropo, pentru cei care cred in miturile cu "baietii cu pile", e inca valabil, din pacate. Si nu, nu o spun din frustrare, e pura realitate. Acum, nu va ganditi ca cei cu pile trec automat examenele, nici vorba. Doar ca scapa de statul la cozi, in principiu, cam aici se opresc "interventiile". Pentru sceptici, pot sa vin cu exemple concrete din cele trei zile in care m-am perindat pe la Cabinetul Medical al IPJ.

Mult succes celor "ramasi in cursa" !

• Membru
Publicat

Sa stii ca sunt o gramada care au stat la cozi si au indurat si intr-un final au reusit. Frustrarea isi spune cuvantul in cazul tau, din pacate.

Atat timp cat esti inapt dpdv medical nu iti inteleg supararea. Daca ai fi fost sanatos n-ai fi avut nicio problema si nimeni nu ar fi putut sa-ti puna bete-n roate.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Corect ...nu e vina nimanui ca nu esti sanatos ca sa te incadrezi pentru structurile MAI...

• Apreciez 1
  • Displace 2
Publicat

si pentru mine a fost o experienta destul de memorabila, acum ca nu pot sa mai particip la vreun concurs organizat de scolile mai, va urez succes voua, celor care sunteti capabili !

Si apropo, pentru cei care cred in miturile cu "baietii cu pile", e inca valabil, din pacate. Si nu, nu o spun din frustrare, e pura realitate. Acum, nu va ganditi ca cei cu pile trec automat examenele, nici vorba. Doar ca scapa de statul la cozi, in principiu, cam aici se opresc "interventiile"

aici iti acord dreptate, am stat la rand cinci ore pt vizita medicala, ca veneau intr-una 'urgente'.... si tot felul de candidati cu un impuls din spate...
  • Membru
Publicat (modificat)

Voi nu intelegeti un lucru, degeaba cunosteau aia doctorii de la cabinetele respective si intrau in regim de "urgenta" si li se dadea fisa curata pentru ca exista o contravizita la Academie, Au fost multi in anii trecuti care aveau probleme si venisera "curati" din teritoriu iar la Academie ii trimiteau la plimbare.

Cu atat mai mult nu-ti ia nimeni locul daca tu te pregatesti temeinic pentru examen. Se corecteaza in prezenta ta si nimic mai mult.

Multa bafta in viitor dar sa stii ca nu este corect fata de altii, prin simplu fapt ca ai fost respins din cauza unor probleme medicale, sa dai vina pe spagi si pile.

Modificat de Alex87
  • Moderator
Publicat

Alex te asigur că doar îţi pierzi vremea. Este ceva specific românesc ca atunci când lucrurile nu ies după cum îşi doresc, să găsească fel şi fel de motive puerile. De vină este sistemul putred, corupţia şi alte asemene stereotipuri. După ceva vreme o să povestească cât de dezavantajaţi şi nedrept a fost sistemul cu ei.

Aşa ca fapt divers, la IPJ-ul unde sunt eu, cabinetul ăla medical supraveţuieşte şi mulţumită unui artificiu prin care fiecare poliţist plăteşte lunar din salariu o cotizaţie. Mai exact a fost înfiinţată o asociaţie de întrajutorare, iar fondurile colectate acolo din salariile poliţiştilor merg la cabinetul ăla medical, pentru cheltuielile de funcţionare, respectiv curăţenie, detergenţi, consumabile, reactivi, etc. Fără banii personali ai poliţiştilor cabinetul ăla medical nu ar putea să funcţioneze, că doar aşa este la noi, legea prevede asistenţă medicală gratuită dar doar pe hîrtie, întrucît în realitate poliţiştii plătesc chiar şi pentru detergenţii sau reactivii ce se folosesc acolo.

Nu e cazul meu, dar oare un coleg mai în vîrstă, care are un copil ce doreşte să dea la academie, e corect ca copilul lui să stea la coadă, cînd el ştie că în fiecare lună plăteşte din buzunar nişte bani pentru ca acel cabinet să poată funcţiona? Întradevăr mare scofală şi un imens avantaj are copilul unui poliţist pentru că nu stă la coada aia, chiar crucială!? Să fim serioşi! Mentalitatea asta de fătălăi autovitimizaţi şi obsedaţi de teorii ipocrite a devenit omiprezentă în sociteatea romînească, tocmai de aceea îţi spun că doar îţi pierzi timpul.

• Apreciez 4
Publicat

Catalin daca tie ti se pare ca nu este corect ca un copil de politist sa stea si sa si astepte randul ca toti ceilalti inseamna ca te integrezi perfect in sistemul asta putred. Tot respectul pentru cei care platesc si sustin cabinetul dar daca mergem pe principiul asta vreau si eu sa am privilegii cand ma duc la cabinetul respectiv pentru ca muncesc la privat si bugetarii isi primesc leafa de pe spatele meu

• Displace 4
  • Membru
Publicat

Hai nu ne înnebuni. Vezi că ultima oară când am verificat, banii tăi se duseseră la Ministerul Sportului, nu la Ministerul Afacerilor Interne. Câtă nesimţire ordinară au unii pe ei.

• Moderator
Publicat

Tocmai asta e problema, că tu privatul lui peşte prăjit eşti atât de eficient şi profesionist încât cabinetul ăla medical trebuie susţinut în mod complet anormal cu banii mei din buzunar. Asta pe lângă faptul că eu plătesc la fel ca şi tine asigurările medicale (deşi în cazul tău treaba nu este atât de sigură, având în vedere mulţimea de dosare penale pentru stopaj la sursă ce sunt instrumentate anual). Aşa că la cabinetul ăla tu nu poţi să ai aceleaşi drepturi din moment ce eşti atât de infeficient şi neproductiv încât nu se pot asigura de la buget nici măcar sumele minime de funcţionare.

În al doilea rând, să ştii că eu nu trăiesc pe spatele nimănui. Muncesc pentru salariul pe care-l primesc, nu primesc nicio pomană de la privaţii din ţara în care evaziunea fiscală a devenit sport naţional. Aşa că placa asta stricată şi penibilă să o reciţi în altă parte nu aici.

• Apreciez 3
Publicat

Catalin,daca erai in postura cealalta aceeasi parere o aveai,pai ce,unii sunt mai EGALI decat altii ?!

Crezi ca e de vina un angajat din privat pentru evaziunea fiscala si marsaviile pe care le face patronul ?!....asta e Romania,o tara de cacao,cand te reprezinta "oameni" precum jiji oierul in Parlamentul European ce pretentii sa mai ai ?! 

• Moderator
Publicat

Sigur că ne pricepem imediat să găsim vinovaţi. Numai patronii sunt vinovaţi, de fapt întotdeauna alţii sunt de vină. A devenit deja un clişeu.

Crede-mă că am lucrat câţiva ani la investigarea fraudelor şi am văzut cu ochii mei cam ce se întâmplă prin mediul ăsta privat plin de eficienţă, profesionalism şi plusvaloare. Tocmai de aceea mă deranjează când văd atâta ipocrizie!

Flăcăul ăsta are impresia că stă de vorbă pe aici cu amicii lui spărgători de semniţe din grădina blocului şi îmi povesteşte că trăiesc pe spatele lui!? La o sumară verificare a măreţei firme unde produce privatul ăsta atât de mult, uite ce rezultate vei găsi:

SC O[...] Holding SRL

Cod Unic de Identificare: RO 279[...]

Cifra de faceri: 0 Lei
Profitul net: 0 Lei
Pierdere net: 0 Lei
Profit brut: 0 Lei
Pierdere brut: 0 Lei

Pot posta şi link dacă e nevoie.

Aşa că deocamdată, nea privatul ăsta să mai renunţe la stereotipurile otv-iste, firma unde munceşte el nu produce mai nimic.

Din moment ce eu plătesc în plus din salariul meu, pe lângă asigurările medicale, pentru ca acel cabinet medical să poată funcţiona, mi se pare normal să beneficiez de tratament preferenţial, chiar dacă ţie sau altora nu vă convine. Dacă mă duc la un spital, acolo voi sta la coadă la fel ca şi ceilalţi, dar la cabinetul ăla unde plătesc în plus, nu o să stau niciodată atâta vreme cât plătesc suplimentar. Pricepi care e diferenţa?

• Membru
Publicat (modificat)

Catalin daca tie ti se pare ca nu este corect ca un copil de politist sa stea si sa si astepte randul ca toti ceilalti inseamna ca te integrezi perfect in sistemul asta putred. Tot respectul pentru cei care platesc si sustin cabinetul dar daca mergem pe principiul asta vreau si eu sa am privilegii cand ma duc la cabinetul respectiv pentru ca muncesc la privat si bugetarii isi primesc leafa de pe spatele meu

Aaa ... tu esti unul dintre pufaitorii de nas, exact precum tanti de mai jos:

Inainte de a pufai pe nas de frustrare si de a pune placa stricata "eu iti platesc salariul", ia hai sa punem una langa alta sa comparam cat cotizez eu la stat si cam cat cotizezi tu la stat si sa vedem daca mai comentezi. Diferenta e ca din salariul meu cu siguranta se retin niste sume de bani si se vireaza in bugetul statului, la tine, vorba lui Catalin, inca mai planeaza suspiciuni daca angajatorul tau daca isi plateste darile.

Toti amarastenii care castiga 2 mentosane pe luna si un borcan de gem au impresia ca-mi platesc mie salariul cand ei nu bani sa treaca strada, dar uita ca si eu cotizez la stat si ca poate din cotizatia mea catre sanatate ii platesc lui spitalizarea sau serviciul de ambulanta ca sa-i salveze viata lui amarata si uita ca din salariul platit de el primeste servicii moca, in schimb eu prestez niste activitati pt acei bani. Nu-mi pica din cer.

Hai sa-ti zic un mic secret, nervule. Uite ca eu am avut sansa sa ma bag in fata la vizita medicala, puteam sa o faca, dar ete ca nu am vrut. Probabil ca sa evit privirile frustrate. Socant pt tine nu? Iti destrama toate teoriile conspirationiste.

Au fost altii care s-au bagat in fata si ce?! Eu tot acolo am ajuns: ADMIS ... iar frustratii inca mai pufaie din nas de pe margine ...

PS Daca tu esti unul din privatii harnicuti si muncitori pe al carui spate firav traieste bugetarul gras si care incearca sa devina un astfel de bugetar (ca altfel nu vad de ce ai posta aici) ... sfatul meu ... ramai privat. N-avem nevoie de tine drept "coleg".

Modificat de Ben
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

Da, discutia a degenerat, cum era de asteptat.

Sa le iau pe rand, pentru ca unii au inteles complet aiurea.

1. Nu sunt suparat. Nu vad unde si cand am declarat eu ca as considera ca am fost nedreptatit. Daca asta s-a inteles de catre voi, stimati colegi de forum, v-as recomanda sa recititi mesajele mele. De fapt, expresia "ma bucur ca am incercat", pe care am folosit-o, as zice ca nu indica suparare, nu?

2. Indiferent care ar fi contributiile la stat, e nedrept sa nu se respecte ordinea "la usa cabinetului". Nu de alta, dar atunci cand te miri de ce iti iau altii fata, iar raspunsul primit de la un Ofiter in uniforma e "ca asa-i in tenis, ma", parca-ti vine sa te gandesti mai bine daca vrei sa raspunzi in fata unor asemenea indivizi.

3. Faptul ca exista inca "pilele" e doar o constatare. Din nou, nu inteleg de ce unora li se pare perfect normal, poate ca ideile mele despre bunul mers al lucrurilor intr-un stat civilizat nu coincid cu parerile voastre. Indiferent ca "pilele" ajung doar pana la usa in fata mea, e imoral, putin imi pasa ca unii au fost si ei declarati inapti, avem toti aceleasi drepturi.

Pentru "generosii" care arunca cu invective, gen "frustrat", le-as spune ca, teoretic, proba psihologica ar fi trebuit sa fie un hop de netrecut pentru ei, avand in vedere repeziciunea cu care se aprind, fara a citi macar la ce comenteaza.

In rest, numai de bine.

Hai nu ne înnebuni. Vezi că ultima oară când am verificat, banii tăi se duseseră la Ministerul Sportului, nu la Ministerul Afacerilor Interne. Câtă nesimţire ordinară au unii pe ei.

Daca, prin absurd, o sa ajungi vreodata la vreo coada la Ministerul Sportului, facem pariu ca o sa "pufai nemultumit" daca iti ia fata vreun privat, pe aceleasi motive pe care le invocati si voi aici?

Modificat de alexandruoprea
Publicat (modificat)

De acord Catalin,e normal sa ai unele drepturi atata timp cat platesti extra,nici eu nu sustin ideea ca privatul plateste organele statului,nu in Romania.

Dar referitor la faza cu intratul in fata cand altii asteapta nu e civilizat in primul rand,e ca atunci cand in trafic niste "tarani" cu X-uri,M-uri si ce mai au ei,depasesc coloana pe linia de tranvai,tin tranvaiul pe loc,opresc pe trecerile de pietoni,etc....doar pentru ca ei se cred superiori ca tacsu' e ministru,bancher sau un meltean cu bani multi,ceea ce la noi ii ofera o pozitie social...................

PS: in Alexandria nu se sta la coada la cabinet  :))

Modificat de matadorul
  • Membru
Publicat
[...] proba psihologica [...]

Care proba? Aia pe care nu o sa apuci tu sa o dai?

• Apreciez 1
Publicat

Serios?

Voi chiar nu sunteţi capabili să realizaţi ce aberaţii susţineţi şi mai aveţi şi tupeul să ne ţineţi lecţii de moralitate, să ne spuneţi nouă ce e sau ce nu e corect.

Reţineţi faptul că aceste cabinete medicale există şi sunt finanţate din fondurile unde voi NU cotizaţi, sunt finanţate exclusiv de la CASAOPSNAJ (unde doar cei din sistemul national de siguranţă publică cotizează), adică tocmai din banii noştii, ai celor care lucrăm în sistem.

Ăsta e rolul acelor cabinete medicale, să deservească pe cei care sunt cadre active şi plătesc pentru finanţarea lor. VOI nu aţi cotizat cu niciun sfanţ la finanţarea lor, iar ca atare nu aveţi niciun drept să fiţi trataţi preferential. Puteţi să ridicaţi pretenţii doar în cazul unităţilor sanitare civile.

Vă comportaţi ca nişte fătălai ce se autovictimizează şi îşi plâng singuri de milă, caută orice motiv să justifice faptul că nu pot devenii poliţişti. Mă bucur că astfel de plângăcioşi nu vor ajunge să lucreze lângă mine, pentru că astfel de indivizi nu îmi inspiră nicio urmă de încredere.

E plină ţara asta fătălăi plângăcioşi, ce consideră că au numai drepturi, că ei sunt buricul pământului şi toată lumea se învârte în jurul lor.

• Apreciez 3
  • Moderator
Publicat

Nu e deloc nici imoral şi nici incorect. Acele cabinete medicale sunt în primul şi primul rând pentru angajaţii instituţiei. Vizita aia medicală este o activitate complementară, pe care o prestează. Fie că vă convine sau nu, eu sau colegii mei nu vom sta niciodată la coadă cu toţi aspiranţii. Acolo nu e ca pe stradă sau ca în trafic, aşa că astfel de comparaţii, mai ales din partea celor respinşi sunt penibile şi ridicole. Voi încă nu v-aţi trezit la realitate şi încă trăiţi sub îndoctrinarea ipocriziei promovate de televizor.

• Apreciez 2
Publicat

alexandruoprea, imi pare rau pentru tine ca nu ai trecut proba medicala, insa in acelasi timp cred ca iti va prinde bine lucrul asta. Dupa cate vad, meseria asta nu-i de tine, te ''plangi'' mai rau ca o femeie.

• Apreciez 3
Publicat

Stimabililor! Civili ca si mine, asa erau aia de-au intrat inainte fara motiv. Au fost si cadre ale MAI acolo pentru examinarea in vederea sustinerii examenului de admitere la Academie, la FF, nu s-a ofuscat nimeni din pricina lor, e perfect normal ca ei sa acceada la cabinet in fata mea. Dar nu, nu e "cum trebuie" cand o mamica isi infige baietu' in fata, schimband zambete cu asistentul medical. Si nici cand un ofiter al MAI vine insotit de un alt barbat, special pentru a-i permite fiicei acestuia din urma, accesul rapid in cabinet.

Oricum, am inteles, in opinia voastra, eu, fatalaul civil, n-am niciun drept sa exist pe langa mult stimatii agenti si ofiteri care cotizeaza pentru ca eu sa am tupeul sa incerc sa le fiu coleg.

Din partea mea, tot respectul pentru meseria pe care sunt sigur ca o desfasurati cu toata rigoarea si seriozitatea. Cat despre atitudinea de superioritate pe care o adoptati, pe nedrept, as spune ca nu va face deloc cinste. Poate, cu timpul, unii ofiteri/agenti vor invata sa renunte la aerul de semizei pe care il adopta in fata civililor. O seara buna!

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Toţi au complotat împotriva ta, ai fost nedreptăţit şi oricum sistemul poliţienesc este corupt, mişel, nasol şi aşa mai departe.

Te înţelegem, eşti supărat pe tot ce mişcă în jurul tău pentru că ai fost respins. :)

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.