Jump to content
POLITISTI.ro

Admitere Scoala de Politie Campina


yi12345

Recommended Posts

 • Moderator

Verifica pe site-urile specifice de turism, noi nu te putem ajuta cu astfel de informatii. Presupun ca depinde unde te cazezi, la persoana privata, sau la pensiune.

Link to comment

ok,ms

cei care ati fost/sunteti studenti ai Academiei de Politie va rog [...]

Edited by Catalin
Întrebările și nelămuririle le postezi aici pe forum, pentru ca și alții interesați să poată citi răspunsurile primite. Ăsta este rolul forumului!
Link to comment
 • Active member

gasesti cazare pe toate stradutzele alea din Campina, stai linistit(a) :) de la 35-40 la 60 de lei pe noapte, depinde de conditii

oamenii chiar sunt obisnuiti cu cei care vin sa dea examen la scoala de politie, si toti isi ofera cate o camera pentru a face un banut....

Link to comment

Cand ai sa ajungi acolo, ai sa ai impresia ca esti la Costinesti. Stau oamenii cu pancarda si cheitele in mana, plus ca la fiecare colt de strada vei fi intrebat "baiatul, cazare, ceva?"

Link to comment

Caut un coleg de camera in perioada concursului de admitere - Campina, respectiv 8-18 septembrie'12.

Ideea ar fi sa fac o rezervare la o pensiune, iar amandoi am iesi ok cu banii, adica la jumatate - (45-50 lei\persoana), camera fiind undeva la 90-100 lei, iar conditiile fiind foarte bune! Daca sunt doritori, dati-mi un pm!

Link to comment

Buna seara! Am si eu o intrebare. O sa aplic la anu pentru un loc la scoala de politie si m-am gandit sa optez pentru Cluj. Unde sunt mai multi candidati pe loc, la Cluj sau la Campina?:)

Link to comment

@stefanparvu anul acesta ambele scoli au acelasi numar de locuri, din cate stiu anul trecut campina a avut un nr. de 650 de locuri, iar cluj in jur de 150 daca nu ma insel... nu poti stii inca de pe acum ce locuri vor fi pentru anul viitor, pentru ca acestea se calculeaza in functie de nevoile MAI, dar la anul prin luna mai vei stii cu siguranta! mult succes :)

Link to comment
 • Active member

Nu opta in functie de locuri, pt CA COncurenta, din cate am observat, este cam aceeasi. Opteaza pt scoala care este mai aproape de tine si daca inca nu esti decis, du-te la Cluj, macar pt conditiile de cazare, studiu, etc pe care le ai acolo, dar pana la urma ai grija ce alegi, pt ca este totusi o decizie personala pe care nu o poate lua altul in locul tau.

Link to comment
 • 2 weeks later...

Salutare , am si eu intrebare : am un tatuaj pe picior ( pe gamba mai exact ) din cate stiu in politie nu se admit aspiranti cu tatuaje vizibile , insa eu nu-l consider vizibil :D , si am mai tot intrebat dar raspunsul a fost sa ma adresez la resurse umane , voi stiti ceva ? Multumesc !

Edited by valentinnes
Link to comment

M-am tot uitat pe siteul scolii Vasile Lascar dar nu prea am gasit detalii despre departajarea candidatilor pentru admitere.

In primul rand, se face o medie intre rezultatele de la proba scrisa si teoretica ? sau se face o prima departajare in functie de rezultatul individual de la cele doua probe ? Media mi se pare cea mai plauzibila pentru ca, ipotetic vorbind, eu daca iau maxim la teoretic si minim sau modest la fizic sa fiu in spatele unuia care a luat maxim la sportiv si minim la teoretic si VICEVERSA desigur!

Apoi, din ce am citit pe forum urmeaza media bacului. Ei bine, eu am promovat BAC-ul in 2008 cu o medie destul de buna dar intre timp am absolvit si o facultate cu o medie mai putin buna. Se ia in considerare media BAC sau media studiilor superioare ?

Cam atat, multumesc.

Link to comment

Nu se face nici o medie!! O sa ai probele sportive care sunt probe eliminatorii, daca le treci, o sa continui cu proba scrisa, daca nu, mai incerci la urmatoarea admitere! La proba scrisa, o sa fie admisi in ordinea descrescatoare a notelor! Atunci o sa va departejeze in functie de media de la bac si apoi cu nota la lb romana de la bac!!

Link to comment
 • 3 months later...
 • 2 months later...

Buna ziua !

Am un prieten care vrea sa urmeze scoala de politie de la Campina dar are o mica nelamurire. Daca urmeaza o facultate la fara frecventa ar putea face in acelasi timp si scoala de politie ? Are invoire pentru examene ?

Link to comment
 • Active member

da, se dau invoiri pt examene, insa trebuie sa fie bine argumentate, si aici ma refer la "hartii"....

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.