Jump to content
POLITISTI.ro

Citadela's law enforcement patches collection

CITADELA

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Stimata Citadela, ai o colectie superba pe care am vizionat-o cu placere si am inteles ca mai sunt episoade. Pot sa spun ca ai o colectie mai mare decat numarul de pagini citite de unii. Felicitari!

• Upvote 1

• Moderator

@eduardpsih: Merci de gandurile bune! Asa este, mai urmeaza cateva "episoade"!

si probabil ti-ai dat seama ca desi nickname-ul are conotatie feminina, utilizatorul este "mascul" :beer:

Later edit: episodul III - Romania (este vorba de panoplia de la mine din birou; mai am cateva embleme romanesti, obtinute ulterior construirii panopliei; si scuze pentru flash, dar nu am conditii de "studio foto")

post-1064-0-05733700-1344262304_thumb.jp post-1064-0-87600800-1344262332_thumb.jp

@Catalin: o sa gasesti aici si emblema despre care aveai dubii ca este de la SIR!

• Upvote 2

CITADELA, daca foloseam expresia "stimate Citadela" riscam sa fiu luat la rost de baietii destepti de pe forum ca nu cunosc gramatica limbii romane si nu stiu sa fac acordurile cum trebuie, fapt pe care nu pot sa mi-l permit. Este de preferat o mentiune al unui forumist cu privire la genul persoanei din spatele unui nickname, decat evaluari negative ale nivelului de cunoastere si de educatie. Si da, sunt consumator de cafea. :emo-yessir:

• Upvote 1

• Moderator

Mă bucur că până la urmă te-am convins să ne arăți și nouă o parte din colecția ta.

Am să urmăresc acest topic cu mare interes, întrucât tu ești mentorul meu în acest nou hobby pe care l-am adoptat. Să sperăm că vor mai fi colegi care să aibă această pasiune și care să-și facă topicuri cu colecțiile lor. Iar dacă ne strângem câțiva, cine știe, poate creăm un subforum dedicat colecționarilor polițiști.

Aștept cu nerăbdare și viitoarele episoade ale colecției tale. :good:

CITADELA eu sunt unul din cei "bolnavi" de acest hobby. Dacă ai ceva de care te poţi lipsi aş fi recunoscător. Pe această cale îi mulţumesc lui Cătălin pentru emblemele trimise. Şi să nu uit, impresionantă colecţia, felicitări !

Edited by Dan
  • Upvote 1

• Moderator

Multumesc tuturor pt. gandurile bune!

@Dan:da-mi un PM cu adresa unde sa-ti trimit

Edited by CITADELA

• Moderator

Continuare la episodul III: tot Romania

post-1064-0-73773400-1344531063_thumb.jp post-1064-0-33381000-1344531078_thumb.jp

si episodul IV: misiuni internationale

post-1064-0-18668300-1344531097_thumb.jp post-1064-0-18679300-1344531109_thumb.jp post-1064-0-01941600-1344531125_thumb.jp post-1064-0-44790900-1344531137_thumb.jp

• Upvote 1

• 2 weeks later...
  • 6 years later...