Jump to content
POLITISTI.ro

Caut obiecte de colectie!


CITADELA

Recommended Posts

  • Moderator

Salut!

Va cer ajutorul in localizarea unor obiecte ce-mi lipsesc din colectie. Cu siguranta ca mai exista pe undeva, printr-un fiset, magazie sau chiar aruncate intr-un colt, dar numai cu ajutorul vostru le pot da, din nou, viata!

Prima solicitare o sa para un pic ciudata, insa, cu riscul de a fi criticat, o lansez:

Este vorba de o un panou din tabla (probabil emailata) cu inscriptia Militia, care a existat la aproape toate sediile. Poza a fost facuta in targul de vechituri din Timisoara, la taraba unui samsar, care cerea un pret exorbitant! Poate mai gasiti (ma bazez in special pe colegii din zona rurala) un panou prin podul de la vreun post etc! Voi recompensa pe cel care ma ajuta!

image.jpeg

Edited by CITADELA
Link to comment
  • 1 month later...
  • Moderator

Perfect! Ne auzim in PM

In alta ordine de idei, apelul meu nu a ramas fara ecou! Datorita unui coleg 😉, am acum placuta cu Militia, precum si o pereche de catuse foarte rare! Jos palaria!!!

  • Upvote 1
Link to comment
  • Moderator

Inainte de a face drumul pana la Buzau, am vb cu Catalin... Culmea, el vroia sa le ia tot pentru mine, fiind stiut ca am deja o mini-colectie de catuse ce au fost in uzul MAI de-a lungul ultimilor 70 de ani, asa ca nu l-am "fentat"...😇

Cat despre fostul proprietar al catuselor, sa zicem ca "sarmul meu personal" a contat in a-l determina sa renunte la ele...😜 Oricum, nu a ramas "descoperit"!

Link to comment
  • 5 years later...

Buna ziua colegi. Ma intereseaza sa achizitionez, contra cost, panou din tabla cu inscriptia MILIȚIA, cum a postat Citadela mai sus. Va multumesc.

Link to comment
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.