Moderator CITADELA Posted July 27, 2016 Moderator Share Posted July 27, 2016 (edited) Salut! Va cer ajutorul in localizarea unor obiecte ce-mi lipsesc din colectie. Cu siguranta ca mai exista pe undeva, printr-un fiset, magazie sau chiar aruncate intr-un colt, dar numai cu ajutorul vostru le pot da, din nou, viata! Prima solicitare o sa para un pic ciudata, insa, cu riscul de a fi criticat, o lansez: Este vorba de o un panou din tabla (probabil emailata) cu inscriptia Militia, care a existat la aproape toate sediile. Poza a fost facuta in targul de vechituri din Timisoara, la taraba unui samsar, care cerea un pret exorbitant! Poate mai gasiti (ma bazez in special pe colegii din zona rurala) un panou prin podul de la vreun post etc! Voi recompensa pe cel care ma ajuta! Edited July 27, 2016 by CITADELA Link to comment Share on other sites More sharing options...
retromotor Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Nu are legătură cu panoul, dar pot să vă ofer un spray paralizant, nefolosit, producţie octombrie 93. Ştiu că ajunge pe mâini bune... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator CITADELA Posted September 6, 2016 Author Moderator Share Posted September 6, 2016 Perfect! Ne auzim in PM In alta ordine de idei, apelul meu nu a ramas fara ecou! Datorita unui coleg 😉, am acum placuta cu Militia, precum si o pereche de catuse foarte rare! Jos palaria!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Member Andrei Posted September 6, 2016 Member Share Posted September 6, 2016 Si nu ne arati si noua catusele? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
retromotor Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Daca mai exista vreun panou asemanator cu Milita, ma intereseaza si pe mine. Chiar si contracost. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator CITADELA Posted September 6, 2016 Author Moderator Share Posted September 6, 2016 (edited) Acestea sunt catusele! Edited September 6, 2016 by CITADELA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Member Andrei Posted September 7, 2016 Member Share Posted September 7, 2016 Aaaa Pai parca nu renunta fostul proprietar la ele :-? Catalin cred ca e gelos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator CITADELA Posted September 9, 2016 Author Moderator Share Posted September 9, 2016 Inainte de a face drumul pana la Buzau, am vb cu Catalin... Culmea, el vroia sa le ia tot pentru mine, fiind stiut ca am deja o mini-colectie de catuse ce au fost in uzul MAI de-a lungul ultimilor 70 de ani, asa ca nu l-am "fentat"...😇 Cat despre fostul proprietar al catuselor, sa zicem ca "sarmul meu personal" a contat in a-l determina sa renunte la ele...😜 Oricum, nu a ramas "descoperit"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Member Andrei Posted September 9, 2016 Member Share Posted September 9, 2016 Important e ca au ajuns pe maini bune. Glumeam la faza cu Catalin. Eu personal, sunt gelos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olaru1981 Posted February 19, 2022 Share Posted February 19, 2022 Buna ziua colegi. Ma intereseaza sa achizitionez, contra cost, panou din tabla cu inscriptia MILIȚIA, cum a postat Citadela mai sus. Va multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts