Jump to content
POLITISTI.ro

E nevoie de permis pentru a detine gloante? (colectie)


DLX

Recommended Posts

  • Moderator

Muniția are regim special în România. În mod normal, adică dacă se respectă legea, nici nu ar trebui ca cineva care nu detine permis de armă să poată intra în posesia unui cartus. 

Eu când mă duc la magazin să-mi cumpăr munitie pt arma personală, vânzătorul de acolo îmi solicită permisul si consemnează într-un registru. Nici nu pot cumpăra o cantitate mai mare decât cea mentionată în permis sau care să aibă alte caracteristici. Adică dacă eu am pistol de 9 mm, nu pot cumpăra munitie calibru 12.

În schimb dacă dvs. reusiti si puteti cumpăra sau face rost, vă rog să ne povestiti si nouă aici cu cât mai multe detalii.

  • Upvote 4
Link to comment

Nu este nevoie de autorizatie nici pentru PSL sau AK47. Se pot cumpara de la un dealer autorizat rus, din Republica Moldova sau transnistrian. :))

Normal ca ai nevoie, este munitie letala. Exista o categorie foarte restransa de cetateni care au acest drept. Citeste Legea 295/2004 modificata prin Legea 319/2015. Toti avem acces la legislatia nationala, nu vad rostul intrebarii pe acest forum.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.