Jump to content
POLITISTI.ro

Decontarea cheltuielilor de transport

Postare recomandată

Publicat

Am si eu o intrebare stimati colegi. 

Daca se constata ca auto cu care s-a facut deplasarea nu avea itp si RCA valide de cand s-a aprobat deplasarea, exista posibilitatea sa i se opreasca banii primiti pana in momentul constatarii? 

Publicat

Puteti sa imi spuneti cum trebuie sa procedez pt a obtine decontarea cheltuielilor cu masina?

Trebui sa depun raport cu toate bonurile pe lunile trecute sau doar un bon din care sa reiasa pretul pe litru?

Multumesc?

Publicat

din urma nu iti deconteaza nimeni.....raportul si bonurile trebuie depuse pana in data de 5 ale fiecarei luni ...pt fiecare saptamana trebuie 1 bon

Publicat

Până la urmă care-i practica la nivel de țară ?

Dacă mijlocul de transport asigură prezența la ora de începerea programului de muncă iar mijlocul de transport are plecare din orașul unde lucrezi după două ore de la terminarea programului am vre-o șansă să-mi aprobe naveta cu mașina personală ?

Astfel că sunt nevoit să pierd timpul circa două ore prin cafenele până sosește mijlocul de transport care să mă transporte la domiciliu.

Mai mult de atât când fac parte din grupa de intervenții și sunt chemat la serviciu în afara orelor de program,tot cu mașina personală mă deplasez.

Până la aparția Ordinului 51 beneficiam de o decontare lunară de circa 130 lei. 

Publicat

''mariusbunga'' , esti politist? Din cate vad ca , postezi aici , tu ai o problema foarte mare in aflarea pasilor decontarii cheltuielilor de transport. S-a postat pe intrapol, intranet, modelul de raport ce trebuie intocmit, si tu esti tot nelamurit. Eu unul ma plang despre faptul ca sunt intarziate decontarile, iar tu tot intrebi in stanga si in dreapta despre ''cum trebuie sa sune'' modelul de raport. Incearca pe viitor sa obtii plusul acela rosu, si apoi fa pe nestiutorul. Te salut , colegul???

''voaidas'' , eu zic sa intocmesti un raport in care sa mentionezi situatia ta , eu zic ca te vor intelege , si eu am fost intr-o situatie asemanatoare. Stima!

Publicat

S-a aprobat, cum si ce nu stiu, doar atat am primit raspuns cum ca s-a aprobat si sa fac raport plus bonuri, copii etc. Bafta multa iti doresc!

Publicat

După primul raport mi s-a răspuns că mi-a fost aprobată naveta cu mijlocul de transport (autobuz), în condițiile arătate mai sus.

Am mai făcut un raport la care am primit din nou răspuns, în care se precizează că nu sunt noutăți față de raportul anterior, așa că naveta î-mi este aprobată cu autobuzul.

În fapt naveta o fac tot cu autoturismul însă pe cheltuiala mea fără vre-o decontare.

Publicat

Stiu ca s-a modificat ordinul si trebuie dus un singur bon pe luna.

un singur bon pe luna nu se poate......eu fac naveta si alimentez saptamanal.....si benzina din rezervor imi ajunge exact 5 zile........nu pot sa te conditioneze astfel pt ca unii dintrte noi facem naveta destul de lunga si cu un singur bon nu imi pot acoperi decat 1 saptamana de  mers si venit de la munca 

Publicat

Era vorba de cerea de decontare si nu de raportul de decontare care deja mi-a fost aprobat.

Publicat
domnisoara, se cere un singur bon pentru a se vedea care este pretul benzinei din luna respectiva, nu pentru a-ti calcula tie km. Acestia se cunosc si se inmultesc cu zilele lucrate. S-a stabilit astfel pentru a fi mai usor pentru tine. :good:
Publicat

Am intampinat si eu o foarte mare problema si as dori daca se poate sa aflu un raspuns. Mi s-a aprobat decontarea navetei cu autoturismul, ba chiar am primit banii pe 1 luna. Ca apoi, pe data de 23 iulie sa primesc de la ei o notificare cum ca s-a suspendat acordarea dreptului, intrucat "la data nasterii dreptului(01.09.2012) aveam domiciliul/resedinta in localitatea X, iar la data solicitarii cererii aveam domiciliul/resedinta in localitatea Y." 

Acum sa va lamuresc eu cum au pus ei problema: cand m-am incadrat(mai 2012) am lucrat la sectie, cu sediul in municipiu si am beneficiat de indemnizatie de chirie in acel municipiu. Normal, mi-am facut resedinta acolo, care a fost valabila intre mai 2012-mai 2013. Cum bine stiti, in septembrie 2012 s-au reinfiintat posturile de politie, iar eu am fost repartizat la un post, la o distanta destul de mare de localitatea de domiciliu. Normal, ca sa primesc chiria pe august, trebuia sa am resedinta acolo unde stateam in chirie. Ulterior, din septembrie 2012, eu m-am mutat inapoi acasa si am facut naveta. Pe ordinul vechi mi s-a decontat neveta(putini bani, dar asta e, buni decat deloc). Acum ei pun problema ca atunci cand eu am fost mutat in interes de serviciu aveam resedinta in municipiu, iar acum am domiciliu la mine acasa(la tara, unde am stat intotdeauna). Am observat ca ei confunda grav resedinta cu domiciliul, iar in adresa trimisa de ei, nu fac distinctia intre domiciliu si resedinta(pe adresa apare exact domiciliu/resedinta). Din cate stiu eu, orice cetatean roman are dreptul la un domiciliu si o resedinta(ambele putand sa fie active simultan) si nu inteleg cum au stabilit ei fata de care dintre adrese se naste dreptul meu de decontare a nevetei. Plus ca resedinta nu e egal cu domicliu. Pot avea resedinta la Rascaieti, unde am o casa de vacanta. Acum ei spun ca au trimis problema la directia juridica, pentru a le spune ce sa faca in continuare, dar imi e frica de un NU, deoarece oamenii aia nu au de unde sa stie ca eu tocmai pentru chirie am avut resedinta in municipiu. Nici nu mi-au cerut vreun raport inainte de a trimite catre Dir. Juricdica. Si tare imi e ca trebuie sa ajung in contencios cu problema. De ce? Simplu, pentru ca eu nu mi-am schimbat domiciliul niciodata in viata mea. Ca ei asta spun: daca de la mutere in interes iti schimbi domiciliul, nu primesti bani de naveta.

Ajutati-ma cu sfaturi, va rog. Si chiar sunt curios daca exista situatii similare.

Publicat

La IGPF încă se cer bonuri pentru fiecare săptămana in parte! bonul trebuie sa fie eliberat in ziua in care se presupune ca ai fost la munca! altfel nu decontează.

• Moderator
Publicat

Ce prosteală ieftină. Păi dacă tu îţi alimentezi maşina de seara, pentru ca dimineaţa să nu mai pierzi vremea şi să pleci direct, deştepţii ăia nu îţi iau în calcul bonul?! Se miră ce noduri în papură să găsească pentru a nu deconta.

Publicat (modificat)

si la noi se cere bonul pe saptamana in curs........deci 4 bonuri pentru o luna lucrata integral......

Modificat de domnisoara
Publicat

Daca lucrezi la 8 ore e normal sa ceara pntru ziua in care ai fost la munca dar daca lucrezi 12/24 sau 24/72 imaginează-ti ca trebuie sa alimentezi musai cand te duci sau cand te întorci de la job. Asta nu mai e auto personal e deja de serviciu...

• Moderator
Publicat

Cum să fie maşină de serviciu? Păi ce ai donat-o, ai făcut contract de comodat, o foloseşti în timpul serviciului şi pentru îndeplinirea atribuţiunilor? Cum puteţi să priviţi aşa lucrurile? Maşina o foloseşti pentru a te duce la serviciu, nu să efectuezi serviciu cu ea. Tocmai pentru că priviţi aşa lucrurile vă freacă deştepţii după cum visează noaptea şi se miră ce noduri în papură să mai găsească.

• Membru
Publicat

Poi eu lucrez 12/24 12/48. Alimentez o singura data pe luna. O prostie asta cu alimentatul la fiecare serviciu! Nu e normal asa ceva nu va mai lasati dusi de nas de elefantii aia de prin birouri !

Publicat

Momentan beneficiez de indemnizatia de chirie, dar as dori sa ma trec pe naveta...Trebuie sa renunt la chirie inainte sa depun raportul sau renunt cand mi se aproba naveta?? (idee e sa nu pierd chiria pana mi se aproba naveta)...

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Se deconteaza deplasarea la o reciclare cu un autoturism care nu e proprietate personala ? Multumesc !

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.