Jump to content
POLITISTI.ro

Decontarea cheltuielilor de transport

Postare recomandată

Publicat

Pai de ce de la primarie? De la firma care are licenta pe traseul acela dar asta iti vor cere ei pentru lamuriri.

Pai de ce de la primarie? De la firma care are licenta pe traseul acela dar asta iti vor cere ei pentru lamuriri.

Publicat (modificat)

In normele de aplicare spune ceva de adeverinta de la primarie. Insa cand am cerut conducerii lamuriri, mi s-a raspuns ca institutia va face adresa catre firmele de transport care activeaza pe traseul respectiv, prin care se care se cere orarul curselor, din care sa reiasa ca mijlocul de transport in comun iti permite sa ajungi LA ORA DE INCEPERE A PROGRAMULUI!!! Nu se spune nimic despre ora de terminare a programului.

Trebuie sa multumim din inima SNAP (sau cine se bate cu pumnul in piept pentru aceasta realizare...) care s-a zbatut pentru noi si naveta noastra, dar au uitat sa se asigure ca modificarile ordinului ne ajuta cu ceva...  

Modificat de Peferistu
Publicat

Paremi-se, este posibil sa ma insel, au omis prevederile art.6, al.1 lit.c(la și de la locul de muncă pentru a executa, în afara orelor de program, controale inopinate sau alte misiuni ordonate, în cazul când unitatea (subunitatea) este situată în afara perimetrului localității de domiciliu ori de reședință), acesta avind cea mai mare aplicabilitate in organizarea tuturor actiunilor in care se folosesc efectivele indiferent daca sint de serviciu sau in timpul liber si  nasc cele mai multe probleme, caci daca vii de doua ori cite 4 ore,primesti o zi libera in compensare dar tu ai venit de doua ori la serviciu si sa nu mai vorbim de permanenta cind e posibil ca intr-o saptamina de permanenta sa te cheme de 2-3 ori in afara de programul normal, ca sa nu mai vorbim de dispozitii de chemare si registre de ore suplimentare, subiect deosebit de sensibil si care daca este pomenit naste adevarate crize. 

Publicat

Daca am fost mutata la cerere in judet dar m au dat in alta localitate decat cea de domiciliu, beneficiez de decontarea cheltuielilor de transport?

Publicat

@mile: Nu, nu beneficiezi de decontarea navetei in cazul in care ai fost mutata la cerere.

Publicat

Ok gin.multumesc pentru raspuns.dar din ce cauza ? In omai 51 din 2014 nu scrie numic de mutatul la cerere

Publicat (modificat)

H.G. nr. 1292/2003 drepturi de transport poliţişti

Art. 6. - (1) Poliţiştii au dreptul la decontarea cheltuielilor de transport, dus şi intors, in contul unităţilor din care fac parte şi in situaţiile in care se deplasează:

.................

f) la şi de la locul de muncă, pe o distanţă de 5-70 km, pentru poliţiştii MUTATI IN INTERESUL SERVICIULUI intr-o altă localitate decat cea de domiciliu sau de reşedinţă, cărora nu li se pot asigura locuinţe in localitatea in care au fost mutaţi;

OMAI 51/2014 sunt norme de aplicare a acestei HG.

Modificat de pernutealex
Publicat

Noutati: Ne-au fost aprobate rapoartele, in urma analizarii acestora in cadrul unei Comisii si s-a emis o Dispozitie a Sefului IPJ, impreuna cu niste tabele in care sunt trecuti niste km. Problema e ca habar n-am ce inseamna, deoarece oricum as calcula, nu imi ies nici dus-intors si nici dus.... Vedem, la decontare...  :hmmmt:

Publicat

Ce ați mai depus in afara de raport si copiile de pe documentel mașinii?

Publicat

Marius bunga iti mai trebuie copie dupa cartea de identitate pentru a arata domiciliul.ms pernutealec

Publicat

Stimati colegi,acum sunt la un curs la Slatina si am fost programat si pentru paza sectiei de votare la alegeri,daca imi iau 2 ordine de serviciu,1 pentru alegeri si unul pentru deplasare la curs,vor fi decontate amandoua?

Publicat

Mi-au acordat aviz negativ pe motiv ca nu am atasat la dosar si o adeverinta din care sa reiasă inexistenta mijloacelor de deplasare pe traseul pe care-l am pana la munca. Ideea e ca am cerut, telefonic, sa mi se spună daca din moment ce voi aduce acea adeverinta mi se va lua dinnou in calcul dosarul. Nimeni, de la nicio structura a IGPF nu a vrut sa-si asume răspunderea pentru un răspuns, fie ca era DRU, Secretariat, Cadre etc.

Publicat

Faci un raport scris in care soliciti sa-ti ia in considerare adeverinta la dosar cand o aduci si soliciti motivare daca iti refuza reanalizarea situatiei/dosarului in urma depunerii adeverintei! Inregistrezi raportul la secretariatul vostru si trimiti raportul cu posta m (nu se vor putea eschiva de la raspuns scris!)si astepti raspunsul....Eventual poti sa motivezi ca-ti trebuie raspuns scris/punct de vedere in vederea formularii unei actiuni in contencios administrativ.Poti sa soliciti un raspuns scris si de la Juridic cu pasii care trebuie urmati d.p.d.v. al legislatiei intrucat "nu cunosti" legislatia ;-) .

Nu dati cu pietre!Eu asa as face!

Oare cand instanta stabileste ca D.M.R.U., B.J., D.F.-C. au gresit nu exista un capat de atza ptr. putin "abuz in serviciu"...ar limpezi capatanile extraterestrilor care putrezesc p-ac'lo......

Publicat

Am mai trimis o data raportul incluzând si adeverinta, astept un nou răspuns acum.

Publicat

Desi mi-au aprobat raportul de naveta cu masina pana acum nu mi-au decontat nici un banut ...si deja este 1 luna si jumatate imediat iar banii mei sunt stoicati ....am intrebat si mi-au dat cel mai "normal raspuns".....pai trebuie sa calculam...sa vedem cum iesim.....e dificil si mai dureaza.....i-am intrrebat pana cand ca deja sunt la limita cu banii si mi-au raspuns ca cel putin 1-2 luni ..pai eu ce fac ?deja numai pe 1 lina am bagat benzina de aproxim...1200 ron

Publicat

E bine ca ti-au aprobat. La DGPMB pana acum doua saptamani nu aveau comisie de analiza a dosarelor. Au spus sa se depuna dosare dar nu stiu cand o sa le verifice.La dosar au cerut sa se ataseze o adeverinta ca unitatea nu poate sa iti asigure loc de cazare si inca una ca nu sunt locuri de cazare in garnizoana, adeverinta care se ia de la DGL.

Publicat

Poti sa-mi spui, te rog, ce documente ti-au cerut pentru decontarea cheltuielilor de transport? Te întreb pentru ca am depus copii de pe toate documentele mașinii si ale mele personale, in plus am adus si adeverinta de la primărie precum ca nu exista mijloc de transport in comun pe ruta respectiva, ca sa primesc din nou aviz negativ pentru ca, dupa cum au considerat ei, adeverinta de la primărie nu e relevantă.

Mai departe, mi-au cerut sa aduc de la ARR o hârtie din care sa rezulte ca nu sunt astfel de mijloace pe traseul respectiv.

Tot in adresa lor imi motivează prin faptul ca au verificat ei pe un site si intr-adevar exista mijloace de transport persoane dar pe un traseu de doua ori lung decât cel pe care i-l folosesc eu si ar trebui sa merg pana in Bucuresti pentru asta.

Publicat

In primul rand documente sa ateste ca mijlocul de transport cu care te deplasezi la si de la locul de munca la domiciliu este detinut legal cu orice titlu de tine, poti sa ai si imputernicire sau contract de comodat pentru mijlocul de transport respectiv, sa ai aprobarea sefului prin dispozitie zilnica ca te deplasezi la si de la locul de munca in localitatea in care ai resedinta, ca orarul mijloacelor de transport in comun nu iti permit sa ajungi la program, doua adeverinte, una din care sa rezulte ca unitatea nu iti poate repartiza locuinta de serviciu sau de interventie iar cealalta adeverinta, ca nu sunt locuri de cazare corespunzatoare in garnizoana si raport la care sa anexezi toate actele spre aprobare dar in prima instanta adeverintele sa le dai in copie, dupa aceea sa le inlocuiesti cu originalele deoarece se pot pierde. Eu asa am fost sfatuit de la financiar. Pentru cei care apartin de DGPMB pot sa le dau pe privat un numar de interior unde sa intrebe mai multe. Persoana de acolo se ocupa de primirea dosarelor. SUCCES.

Mariusbunga sa te duci cu ordinul la ei si sa le arati ca nu scrie nimic de nici o adeverinta pe care trebuie tu sa o atasezi in care sa se specifice orarul mijloacelor de transport in comun. Nu te intereseaza pe tine de firme particulare care efectueaza trasport persoane.

Publicat

Toate astea le-am trimis deja si încă de doua ori.

Dupa primul răspuns negativ am trimis si o adeverinta de la primărie din care rezulta ca nu sunt mijloace de transport in comun pe trasul respectiv. Răspunsul lor a venit sec " am verificat noi pe un site, autogari.ro si ca undeva pe trasul meu de deplasare sunt mijloace de transport persoane" .

Intra-adevăr sunt dar daca ar fi sa circul cu ele ar trebui sa fac un ocol de 60 de km pana in Bucuresti, sa pierd o ora si jumătate dus -o ora si jumătate întors in condițiile in care eu lucrez in ture si nimeni nu-mi poate garanta la seara la 21.00 mai găsesc vreun microbuz.

Ma gândeam astăzi sa merg si pe alta cale, pe cea a justiției pentru ca între-adevăr mi se face o nedreptate.

Publicat

Ai primit rezolutie scrisa pe raport sau ti-au comunicat verbal? Mijloace acelea de transport persoane sunt particulare?

Publicat

Am primit doua raspunsuri scrise. Sunt doar mijlaoace de transport ale unor societtati private nu de stat si nici una nu are traseul direct pe ruta Ciocanesti-Otopeni, in concret, ci doar pana in Bucuresti si de acolo dpre Otopeni. Chiar si pe acest traseu ar trebui sa schimb vreo trei mijloace de transport si efectiv nu am cum sa ajung la program.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.