Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Continui să te contrazici singură și să denaturezi realitatea, probabil că ăsta este caracterul tău și e ceva firesc pentru tine. Recitește ce am postat și nu îmi mai pune cuvinte-n gură. Ba mai mult, mai ai și tupeul fantastic de a ne spune ce trebuie să facem pe aici, să închidem topicul, pentru că nu-ți convin ție răspunsurile primite și ai rămas fără argumente.

Ei bine, te asigur că NU se va închide acest topic, doar pentru că așa vrei tu.

Din câte văd nici la capitolul logică nu excelezi, din moment ce te întrebi acum, probabil retoric, de ce a dorit acel șofer încheierea socotelilor dintre voi cât mai repede posibil și privești acest lucru ca pe o recunoaștere indirectă a vinovăției din partea lui. Numai că ai uitat mult prea repede ce ai postat în acest topic, respectiv că fiul său urma sau urmează să plece din țară și nu dorea să existe complicații.

Nu are nimic, tu continuă să te consideri deținătoarea adevărului absolut și să crezi că ești o excepție, căutând cu disperare vinovați închipuți pentru greșelile voastre ... e dreptul tău, numai că îmi este teamă că vei fi foarte dezamăgită. Succes!

• Postări 29
  • Iniţiat
  • Ultima postare

Cele mai multe postări în acest topic

• zts

13

• Marius

7

• Catalin

6

• maxu08

4

• Moderator
Publicat

zts,

De ce să se închidă topicul? Poate sunt și alții care vor să-și exprime opinia. Nu se știe niciodată de unde apare o idee nouă.

Publicat

Catalin eu nu am spus nimanui ce trebuie sa faca,doar am rugat daca se poate inchide acest topic pentru ca inafara de faptul ca ne contrazicem noi 2 (ceea ce ar putea tine pana la infinit,sunt sigura ca de fiecare data unul din noi va gasi ceva de comentat la postul celuilalt),nu s-a mai spus nimic concret.Daca crezi ca asta inseamna ca am tupeu,te inseli.Intrebarea aia pe care am pus-o eu nu era una retorica,era una adresata cititorilor.Eu stiu clar de ce a facut asta,mai stiu si ca a recunoscut ca fiul lui e de vina dar ca nu poate sa il lase sa isi asume asta.Multe alte detalii pe care nu vreau si nici nu pot sa le pun pe un forum care este public.Eu am incercat sa va dau cat mai putine detalii legate despre ce s-a intamplat dupa accident,doar atat cat sa va faceti o idee cu ce am avut de-a face.Nu incerc sa gasesc vinovati,pentru ca ii am din clipa accidentului,ca se va dovedi in final sau nu,asta este alta treaba.Si nu inteleg de ce iti permiti sa ma caracterizezi atata timp cat nu m-ai cunoscut niciodata in realitate.In general ceea ce este scris poate fi interpretat de fiecare dupa bunul plac,asta numai este vina mea.Din cauza atitudinii tale,multe persoane evita sa discute cu politistii si isi construiesc in cap imaginea aia ca politistul=nenea rau.

Nu sunt o exceptie,in cazul meu sunt o multime de alte persoane,dar in momentul asta ma intereseaza doar situatia mea si sper sa o rezolv cat mai bine.

Din discutiile cu avocatul si domnul politist reiese ca dosarul se va incheia intradevar cu vinovatia celui cu masina;insa la ultima discutie pe care am avut-o cu d-l politist mi s-a dat de inteles ca exista sansa sa se finalizeze cu "culpa comuna" pentru simplul motiv ca martorii sunt 3 la 3,d-aia m-am gandit sa postez aici unde pot afla pareri de la persoane care s-au mai confruntat cu asa ceva,sa stiu daca poate fi si varianta asta.Pur si simplu m-a pus pe ganduri,atata tot.

Marius eu asa am considerat ca se poate incheia discutia,in ideea ca singurul care tot gaseste ceva de comentat si crede ca eu sunt impotriva politistilor sau a tuturor,este Catalin.De aceea am rugat sa se inchida topicul.

Publicat

un avocat nu are de unde sa stie cum se va finalzia cercetarea, poate doar sa spere si sa aprecieze in abstracto.

este bine sa ai incredere in avocat (de aceea l-ai ales, nu?) insa nici el nu poate cunoaste cu precizie modul de solutionare.

Publicat

Da normal ca nu stie nici el sigur,insa incredere chiar am pentru ca e un tip foarte inteligent si intelegator.A acceptat sa ne ajute desi nu i-am dat banii de la inceput,abia dupa ce ne-am mai revenit si noi si am scapat de spitale,medicamente si alte cheltuieli am facut rost de ei.In plus lucreaza cu alti avocati la fel de buni,chiar am ramas uimita de cat si-au dat interesul.Exact asta ne-a spus si el,ca nu poate fi 100% sigur despre cum se va termina,insa daca totul merge cum trebuie lucrurile se vor rezolva :)

Singura chestie de care am ramas profund dezamagita a fost ca baiatul care a provocat accidentul nici macar nu ne-a sunat sa ne multumeasca ca nu depunem plangere,sau sa vada daca suntem bine si ca tatal lui nu s-a tinut de cuvant in a isi recunoaste oficial vina.Ehhh asta sa ne fie invatatura de minte sa numai credem ca toti sunt intelegatori ca noi.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.