Jump to content
POLITISTI.ro

Politisti de care NU suntem mandri.

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Seful SRI Alba si un ofiter BCCO au fost retinuti

Liviu Schiau, subcomisar de poliţie la BCCO Alba-Iulia şi Ioan Tarnu, şeful Direcţiei Judeţene de Informaţii Alba au fost reţinuţi azi de procurorii DIICOT pentru o presupusă implicare în fraude cu fonduri europene. Valoarea estimată a prejudiciului este de 4.500.000 Euro.

Sursa: Comunicat de presa al DIICOT din 02.05.2011

Astfel, inculpatul STANCIU MIRCEA a apelat la inculpatul TARNU IOAN, căruia i-a adus la cunoştinţă implicarea sa în furtul de utilaje şi i-a solicitat sprijinul, în sensul de a interveni pe lângă ofiţerii de poliţie din cadrul B.C.C.O. Alba, pentru a se evita efectuarea unei percheziţii domiciliare la locuinţa sa şi a împiedica tragerea sa la răspundere penală.

Inculpatul TARNU IOAN a acceptat, în mod direct, daruri de la soţia inculpatului STANCIU MIRCEA, dând asigurări că poate determina organele de poliţie, pentru asigurarea unei investigaţii penale favorabile inculpatului.

În sarcina inculpatului SCHIAU LIVIU s-a reţinut faptul că, în cursul lunii aprilie 2011, în două rânduri, l-a încunoştinţat pe inculpatul STANCIU MIRCEA, cu privire la momentele operative desfăşurate de organele de cercetare penală, premergătoare efectuării unor activităţi procedurale în cauză, ceea ce a dus la îngreunarea urmăririi penale.

Mai mult decât atât, inculpatul a pus la dispoziţia inculpatului STANCIU MIRCEA, o listă cu 14 persoane cercetate şi faţă de care urmau să se instituie măsuri preventive, informaţii pe care le-a obţinut în virtutea atribuţiilor de serviciu conferite de calitatea sa de subcomisar în cadrul B.C.C.O. Alba-Iulia.

Inculpaţii TARNU IOAN şi SCHIAU LIVIU au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de sprijinire a unui grup infracţional organizat, faptă prev. de art. 7 al. 1, 3 din Legea nr. 39/2003 şi favorizarea infractorului, faptă prev. de art. 264 al. 1 C.p., urmând a fi prezentaţi cu propunere de arestare preventivă Curţii de Apel Alba-Iulia.

Cercetările au fost efectuate cu sprijinul unităţii specializate din cadrul S.R.I. şi cu poliţişti din cadrul B.C.C.O. Alba-Iulia.

Publicat

Or fi uitat saracii sa dea "zeciuiala"! Credeti ca sunt singurii care sunt la nivel atat de inalt si cu manarii de sume atat de imense?

Publicat

Alo, domnul Igas, cati ,,suptofiteri" puteati sa platiti din salariile celolr doi ?

Nu cumva va arata de unde trebuie sa incepeti restructurarea?

Repet, mafia nu ar putea sa ,,prospere" fara sprijinul unora care se numesc ,,sefi".

• Moderator
Publicat (modificat)

Una e seful SRI si alta seful SJIPI, ca Directii judetene pot fi numai la Vama sau Finante, nu? :doh:

Domnii de la DIICOT care au dat comunicatul ar trebui sa fie mai concisi, ne mai miram de ziaristii care-i fac pe toti gardienii politisti.

Pana la urma e seful SRI sau SJIPI? Eu unul n-am inteles.

Modificat de danpin
  • Moderator
Publicat

Nici eu nu am inteles prea bine. In comunicatul celor de la DIICOT se mentioneaza gradul de locotenent-colonel ... deci e militar omul. :hmmmt:

• Membru
Publicat

Nu ca le tin partea sau ceva, ceea ce au facut este o magarie, dar....DAR... de ce or fi ajuns in situatia respectiva? ha? :blink:

• Moderator
Publicat

Indiferent de situatie, nu au nicio scuza.

Daca le place sa fure sau nu se pot abtine, ok, dar sa debarce inainte.

Vrei sa spui ca au furat deodorante de foame? :huh:

• Membru
Publicat (modificat)

danpin, ai fost la CFL? Stii ce e in dosar? :blink: Fapta este reprobabila, de acord. Dar nu mai cred demult ce scrie prin ziare.

Modificat de Kmcoio
  • Moderator
Publicat

Kmcoio

Gasesti pe net si imaginile filmate de camerele de supraveghere, iar dupa vizionare te asigur ca iti vei schimba punctul de vedere.

Chiar daca furau mancare, tot furt se numeste, iar ei tot infractori sunt. Astfel de specimene trebuie eliminate din randurile noastre.

Cum spune si Dan, nu au nicio scuza, sunt doar niste parveniti ... :angry:

• Moderator
Publicat

Nu, dar am vazut la TV imaginile... si in cazul acesta, o imagine face cat 1000 de cuvinte, cum spunea o reclama.

• Membru
Publicat

Intr-adevar, nu comentez legat de fapta lor. Sa nu fiu inteles gresit, am zis si repet, ceea ce au facut este reprobabil si trebuie pedepsiti pentru asta.

Publicat

Din cauza unor astfel de idioti se ajunge a se creea in randul populatiei un curent de opinie nefavorabil si care nu face decat sa vina in sprijinul actiunii pe care vor guvernantii sa o intreprinda zilele astea. Ma refer la disponibilizari.

Vreau sa ii vad la parnaie pe cei 2. Ceea ce au facut ei ma afecteaza in primul rand pe mine, care nu am pus mana in viata mea pe ceva ce nu era al meu, decat pe ei.

• Moderator
Publicat

Ala cu bricheta se poate fofila, chipurile si-a aprins o tigare si a returnat-o vanzatoarei ... :naughty:

Sunt curios ce justifica ala cu deodorantele:

-Transpirasem si am luat un spray...

-Bun, si al doilea?...

-???

Publicat

cu bricheta e plauzibil si eu dak cer la unu i-mi vine sa o bag in buzunar

Publicat

Lipsa banilor nu e o scuza ca sa faci asa ceva cand imbraci aceasta uniforma. Numai "ocnasii" ar putea gasi o astfel de scuza. Regret si eu cele intamplate mai ales ca e o perioada cam grea pentru noi. Vinovatii sa plateasca!

• Membru
Publicat

Afara cu hotii!, mai stiu eu unul de e politist si are 18 indice 1 pentru FURT, tyropol si tu-l stii ca patrulati pe aceeasi zona :hmmmt:

Publicat (modificat)

cunoaste cineva acest caz? Ma intereseaza daca nu este o facatura, fiindca in filmare nu am vazut pe uniforma gradele, emblema, insigna si nici scris POLITIA, cei din filmare nu sunt oare paznici? sunt chiar curios daca stirea este reala! iar daca este reala le multumesc domnilor parlamentari :doh: ! Cine seamana vant, va culege furtuna!

http://www.youtube.com/watch?v=72HB2iCNXrQ&feature=player_embedded#at=36

Modificat de patriotul
Publicat (modificat)

Indiferent de situatie, nu au nicio scuza.

Daca le place sa fure sau nu se pot abtine, ok, dar sa debarce inainte.

Vrei sa spui ca au furat deodorante de foame? :huh:

În nici un caz de foame. Poate e aerul mai greu la inălțimea lor. :))

Ala cu bricheta se poate fofila, chipurile si-a aprins o tigare si a returnat-o vanzatoarei ... :naughty:

Sunt curios ce justifica ala cu deodorantele:

-Transpirasem si am luat un spray...

-Bun, si al doilea?...

-???

Urma să-l folosească drept spay de gură. :)

Modificat de dorian
Publicat

Imagini reale!. Au demisionat săracii cleptomani, aţi observat sau nu că am lipsit cîteva zile, când se difuzau imaginile pe PROTV Internaţional, un titrat din anturajul meu de la acea oră mi-a spus ceva ce m-a făcut să-mi fie ruşine că în Poliţia Română sunt astfel de oameni care mai poartă şi uniformă. Afară cu ei necondiţionat şi justiţia să-şi spună cuvântul. Pe vremea când făceam eu Şcoala Militară de Miliţie dacă erai prins copiind sau cu materiale confecţionate în acest scop erai trimis la săpat de porumb, fapta fiind considerată furt de tăria lui 18 indice 1 şi erai tăvălit de nu mai scoteai capul în lumea din care proveneai. Acum probabil e trendy să furi ca poliţist, a se vedea poliţişti români prinşi la furat în supermarketuri din Austria, Germania, Bulgaria, România s.a.m.d. . Ce nivel de înţelegere trebuie să am eu un om simplu când unul de care fac vorbire, ştiind că este supravegheat video fură, că este bonlav nu? sau infractor şi în ambele cazuri trebuie ejectat din sistem. Oare câţi mai sunt printre noi?. Văd că unii colegi îi ştiu deja pe unii infractori poliţişti şi atunci pun şi eu o întrebare: de ce nu-i denunţaţi fraţilor conspirat la structurile abilitate că aşa ar fi nevoie de angajări şi nu de disponibilizări?. Urît şi Ruşinos!

Publicat

Poliţist reţinut pentru luare de mită. Sursa : Evenimentul zilei.ro din 12 mai 2011

Ofiţeri din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) au prins, ieri, în flagrant un subofiţer de la Secţia 3 Poliţie în timp ce primea 500 de euro mită pentru a-l ajuta pe un infractor să scape de un dosar penal.Potrivit unui comunicat al DGA, subofiţerul îi promisese, marţi, unui bărbat că îl va ajuta pe fiul său să obţină o soluţie favorabilă într-un dosar penal. Agentul şef i-ar fi spus bărbatului că 250 de euro sunt pentru el iar 250 sunt destinaţi unui procuror de la Judecătoria Sectorului 1 şi unui ofiţer din cadrul Secţiei 3 Poliţie cu ajutorul cărora va obţine soluţionarea dosarului.

Cei doi au stabilit ca poliţistul să primească banii a doua zi. Numai că mituitorul s-a dus direct la Direcţia Naţională Anticorupţie care a sesizat DGA. Astfel că, la întâlnirea dintre poliţist şi mituitor au venit şi poliţiştii anticorupţie care l-au surprins pe agent în flagrant.

Surse judiciare au precizat pentru EVZ că agentul şef Petrică Buţulan a fost prins într-o benzinărie situată lângă Gara de Nord din Capitală. Aceleaşi surse ne-au mai spus că fiul denunţătorului este arestat pentru tâlhărie şi mai este cercetat, într-un alt dosar, pentru conducere fără permis.

Procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti a luat, ieri, măsura reţinerii subofiţerului pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă. Astăzi, el va fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Publicat

Doi poliţişti gălăţeni, unul de frontieră (I.J.P.F.) - SPF Galaţi - agentul principal Vladimirescu Tudor şi altul de la Poliţia Municipiului Galaţi – Secţia 3 de Poliţie - agentul principal Dimitriu Cătălin au fost depistaţi, în flagrant delict, în noaptea de 13/14 mai, în timp ce transportau, cu două autoturisme (Opel Astra Break şi Skoda Octavia), 20.000 de pachete de ţigări mărcile „Plugarul” şi „Winston”.

http://www.viata-libera.ro/articol-Contrabandistul_Tudor_Vladimirescu__2.html

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.