Jump to content
POLITISTI.ro

Politisti de care NU suntem mandri.

Postare recomandată

• Moderator
Publicat (modificat)

Au uitat să mai precizeze că are Passat albastru și o burtă cât un popă cu două parohii! Un prototip!

Modificat de CITADELA
Publicat

Și ca o completare referitoare la agentul din cadrul Secției 4 din Constanța vă prezint o parte a comunicatului emis de IPJ Constanța : 

”Agentul de poliţie Costel Tănase este angajat al Poliţiei Constanţa de zece ani, unde a ajuns prin transfer de la Jandarmerie, unde se angajase cu câţiva ani în urmă ca militar pe bază de contract. El a mai fost cercetat pentru diverse abateri disciplinare şi chiar a primit, anul trecut, calificativul „satisfăcător”. 

P.S. Trist este că nicio televiziune nu a făcut această mențiune.

• Apreciez 4
Publicat

Incet, incet mai scapam de unii care nu au fost niciodata politisti cu adevarat. Oameni de slaba valoare, care au intrat in sistem prin diferite moduri, de cele mai multe ori la limita prevederilor legale. 

Sper ca cei care au facut posibil transferul acestui JAC la noi sunt mandrii de ei. La fel si cei din conducerea IPJ Ct pentru l-au mentinut in sistem, in ciuda abaterilor sale.

Publicat

Agentul de poliţie Chiorpec Luchian Mihuţ de la C.A.Rosetti arestat pentru 29 de zile pentru luare de mită

Postat de JurnalulDeBuzauAdaugat la data de joi, 23 mai, 2013, ora 21:05

Ajutorul şefului de post la C.A. Rosetti, agentul de poliţie Chiorpec Luchian Mihuţ este acuzat de luare de mită, de către ofiţeri ai Direcţiei Generale Anticorupţie după ce, în 2010, a promis unui şofer prins băut la volan că va interveni pentru returnarea permisului auto suspendat contra sumei de 3.800 lei. Fapta s-a produs în perioada noiembrie – decembrie 2010. Surse din cadrul anchetei spun că imediat după ce Chiorpec a primit şpaga a intrat în concediu, iar dosarul conducătorului auto cercetat a fost preluat de un alt poliţist, care l-a rezolvat. Şoferul a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Pentru că s-a considerat înşelat, bărbatul l-a ,,turnat,, ofiţerilor  Direcţiei Generale Anticorupţie, care a reuşit să documenteze întreaga afacere. ,,Tribunalul Buzău a admis propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 29 de zile. Inculpatul a solicitat organelor de urmărire penală respectarea Legii nr.677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal.,, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.

Ca urmare a faptelor sale, poliţistul este suspendat de conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Buzău.

Publicat

Chiorpec era cunoscut de multa vreme ca fiind unul care nu ne face cinste, dar a tot fost protejat.

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat (modificat)

Comisarul şef Alexandru Mureşan, care până la mijlocul lunii februarie din acest an era adjunctul şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, a fost suspendat miercuri, 19 iunie din funcţia de şef la Poliţia Rutieră deoarece este cercetat de procurori Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj că, ar fi încasat ilegal, timp de mai mulţi ani, bani pentru chirie de la IPJ Cluj, cu toate că avea o locuinţă.
http://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/avere-1_51c1f2bbc7b855ff56aa2c20/index.htm

La cat este de manjit acest om ,faptul ca este cercetat doar pentru acest lucru, pentru el este un mizilic!

Modificat de cipri83
Publicat (modificat)

La finalul stirii ni se spune ca multi au fost mutati chiar la posturile de politie:) ca si cum ar fi detasament disciplinar sa-si desfasori munca intr-un asemenea loc :faint:(cel putin asa crede presa)

Modificat de Panter
  • Membru
Publicat

Păi şi nu e? Mai ales pentru unul care vine de la căldurică-răcorică din birou şi dă de muncă, mai ales de munca din rural? Atunci vor observa care e diferenţa dintre a fi poliţist şi a lucra la poliţie.

• Apreciez 3
  • Membru
Publicat (modificat)

Caz revoltător la Iaşi! Poliţistul lua şpagă partide de sex cu minore!

Deşi ar fi trebuit să salveze trei copile cu vârste între 14 şi 16 ani, obligate să practice prostituţia, un poliţist din judeţul Iaşi a ales să intre în horă cu proxeneţii care le abuzau.

Daniel Marian Avarvarei, un agent din comuna Mirosloveşti, Iaşi a fost arestat, zilele trecute, după ce a ieşit la iveală că era unul dintre clienţii fideli ai unei reţele de prostituţie, destructurată recent de poliţişti. Alături de el mai este implicat un alt coleg de-al său, care însă nu a fost încă pus oficial sub acuzare. Oamenii legii închideau ochii la activităţile proxeneţilor, în schimbul unor partide de sex cu prostituatele minore. Fetele au povestit că poliţiştii îşi bateau joc de ele şi le puneau să le îndeplinească fanteziile sexuale atunci când intrau în tura de muncă. Exploatate timp de nouă luni Potrivit procurorilor, poliţiştii ştiau că fetele sunt minore şi victime ale traficului de carne vie, deşi au negat asta în faţa judecătorilor. Copilele de care au profitat şi cei doi agenţi erau exploatate de nouă luni de proxeneţi, bătute şi umilite ca să accepte zilnic partide de sex cu zeci de indivizi, care plăteau sume cuprinse între 50 şi 100 de lei.

Comentariu propriu: e coleg din promotia mea, un baiat super de treaba, e din mun. Pascani, nu imi imaginez cum s-a ajuns aici.
Modificat de Bogdanel
Publicat (modificat)

Comentariu meu: nu baga mana in foc pentru el,doar pentru ca ai fost in aceeasi promotie.s-ar putea sa te arzi.

Datorita unor asemenea specimene,ne huleste lumea.Pe asta l-as pedepsi personal cu mana mea.L-as scopi ca pe porc.Este un subuman,un gunoi imputit.Ma bucur nespus ca a fost arestat.Ii doresc sodomizare placuta in puscarie.

Modificat de arcan
  • Apreciez 3
  • Displace 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Petre Nedelcu, şef al Postului de Poliţie din comuna mehedinţeană Gruia de peste un an, a intrat pe contrasens şi a izbit un grup pe copii, patru dintre aceştia, cu vârste cuprinse între opt şi 13 ani, fiind loviţi în plin. În urma impactului foarte puternic, un copil în vârstă de 11 ani a murit, iar trei au fost grav răniţi,  fiind transportaţi la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin. În urma recoltării probelor biologice, s-a stabilit că şefului Postului de Poliţie din Gruia avea o alcoolemie în sânge de 1,6 grame per litru. În anii 2010, 2011 şi 2012, poliţistul a fost sancţionat pentru neexecutarea sarcinilor de serviciu.Primarul din comunua Gruia îl acuză de fapte de corupţie. Mai exact, spune că omul legii închidea des ochii la neregulile făcute de romii din localitate.  În plus, acum doi ani, a fost prins baut la volan si retrogradat din functie.Poliţistul nu este la primul accident auto. El a mai lovit cu maşina un biciclist în urmă cu doi ani şi era tot băut la volan. Nu a fost pedepsit însă pentru fapta sa.

Modificat de danpin
Publicat

Sa fie intrebati si sefii care l-au tinut in brate...

• Apreciez 1
Publicat

Petre Nedelcu a mai fost cercetat disciplinar şi în anul 2011, când în timp ce conducea o maşină de serviciu pe DN 56 A  a acroşat un biciclist. În urma cercetării la faţa locului s-a stabilit că avea la vremea respectivă  o alcoolemie de 0,23 mg pe litru alcool pur în aerul expirat.

În 2011 eu deși nu aveam în ultimii 6 ani nicio sancțiune disciplinară a trebuit să dau examen.Nedelcu deși a comis un accident de circulație cu autospeciala de serviciu și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice,doar a fost mutat din funcția de șef de post de la o comună care se afla pe un DN intens circulat,pe aceiași funcție dar la o comună care se află pe un DN cu trafic mai redus.   

• Membru
Publicat

Afara cu el!Mie si scarba cand ma gandesc cum trage in jos imaginea acestei institutii!Ce vina a avut acel copil ca venea boul beat la volan...culmea unul care si vegheaza la respectarea legii!

Publicat

Se vede clar ca are o problema cu bautura la volan! Deci, îi dau dreptate lui Arcan, trebuie intrebati de sanatate si sefii care l-au tinut in brate!

Publicat

Datorita faptului ca e la a doua abatere de acest gen, una mult mai grava decat prima, nu merita iertat. Mi-e rusine ca a fost coleg cu noi, mi-e rusine ca a facut o astfel de fapta si a murit un copil nevinovat, cu atat mai mult cu cat se presupune ca ar fi trebuit sa fie un exemplu pentru societate...

Publicat

Politisti de care nu sunteti/suntem mandri, profesori de care nu suntem mandri si de care nu sunt mandri, probabil sunt chiar scarbiti, nici alti profesori...si putem continua cu aproape toate profesiile. In egala masura, in toate aceste profesii, sunt si oameni cu rezultate remarcabile de care suntem mandri. Uneori, daca nu am fi instinctiv ipocriti, am recunoaste ca nici de noi nu prea suntem mandri; parca am fi intrat intr-un club rau famat de unde, pe buna dreptate, fie si din cauza anturajului prost ales, te pot "salta" oricand mascatii. Habar nu am cum am "ales anturajul", dar stiu sigur ca nu mi-am imaginat ca pot sa ajung la stirile de la ora 5, nici eu si nici oamenii din jurul meu. Si nici erou nu vreau sa fiu, vreu sa fiu un om normal. Revenind la politisti, sunt impresionata de cei care fac lucruri spectaculoase, recupereaza prejudicii imense, dar vreu sa pot fi mandra de cei care-si fac doar treaba si atat. Ar trebui sa existe o sectiune cu "Politisti normali, care doar isi fac treaba, inca" 

Regret domnilor ca mi-am dat in petec (civil nauc care se isterizeaza usor), cum v-am multumit pentru primire o sa multumesc si pentru concediere...

• Apreciez 2
  • Displace 2
  • Membru
Publicat

Cred că nu ai înţeles rolul acestui topic. Dorim ca oamenii să înţeleagă că ne dezicem de indivizii care nu fac cinste acestei meserii şi nu ascundem gunoiul sub preş, cum se practică în alte ramuri din România. 

Publicat

Poate am inteles doar cat mi-a stat in putinta; oamenii inteleg si ei, atat cat poate fiecare. Nici o ramura din Romania nu-si mai poate ascunde gunoiul, tot gunoiul, sub pres, ca nu mai incape, nu-l mai acopera nici copacul. Oricat de mult ne-ar displacea, gunoiul asta nu vine de pe Luna, e al nostru, a fost langa noi, printre noi. Cum a ajuns acolo?!! E normal sa ne dezicem de el, da nu-i nici o vitejie...ar fi culmea sa ne solidarizam

• Displace 1
Publicat

La capitolul asta l-as trece si pe soferul autoturismului MAI25004 care , joi seara, in Pantelimon (cartierul nu comuna), a intors pe linie dubla continua fara sa se asigure si era sa accidenteze un motociclist care circula regulamentar...

• Apreciez 3
  • Displace 2
Publicat

Petre Nedelcu a mai fost cercetat disciplinar şi în anul 2011, când în timp ce conducea o maşină de serviciu pe DN 56 A  a acroşat un biciclist. În urma cercetării la faţa locului s-a stabilit că avea la vremea respectivă  o alcoolemie de 0,23 mg pe litru alcool pur în aerul expirat.

În 2011 eu deși nu aveam în ultimii 6 ani nicio sancțiune disciplinară a trebuit să dau examen.Nedelcu deși a comis un accident de circulație cu autospeciala de serviciu și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice,doar a fost mutat din funcția de șef de post de la o comună care se afla pe un DN intens circulat,pe aceiași funcție dar la o comună care se află pe un DN cu trafic mai redus.

petre nedelcu este tipul de politist care daca la prima ora nu lua o "gustarica" tremura toata ziua, o vina in toate cele ce s-au intamplat o are si oprita (imputernicitul IPJ Arad) care l-a tinut in brate. pt cei care vor sa afle mai multe ofer detalii pe privat...

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

Scopul acestui forum este de a ne informa reciproc aici pe forum, nu să formăm bisericuțe. Dacă ai ceva de spus eu zic să spui aici. Poate citește cine trebuie și se va rupe pisica odată pentru totdeauna pe acolo.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.