Jump to content
POLITISTI.ro

Suspendare carnet conducere

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

nefuziroza

Spre surprinderea ta, maxu08 este avocat. :naughty:

Iar cu toate astea, nici ţie nu ţi-ar strica puţin studiu.

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Buna ziua. Imi cer scuze dar am si eu o problema. Acum doua saptamani sotului meu i-a fost spuspendat permisul fara drept de conducere pe 90 zile pentru 64 Km in localitate si 0.12% alcool. Va rog sa imi spune-ti daca se sustine testarea in cele 30 zile si Doamne fereste nu i-a 13 din 15 i se mai adauga inca 30 zile la cele 90? Va rog din suflet sa imi raspunde-ti daca se poate dar fara comentarii rautacioase, toti mai gresim (pentru 0.12%, bause seara 2 pahare de vin cu apa minerala si ne-am gandit ca pana a doua zi nu mai are nimic) si l-a mustrat destul agentul de politie cu "mai baiete iti cam place bautura". Asta este inca o data cu totii gresim. Multumesc.

Publicat

Da, perioada de suspendare i se va prelungi cu 30 de zile daca nu ia examenul. Examenul poate fi dat de mai multe ori pe perioada suspendarii, din cate stiu eu.

Permisul i-a fost suspendat pt. consum de alcool. N-are nicio treaba viteza de 64 km/h in localitate.

(pentru 0.12%, bause seara 2 pahare de vin cu apa minerala si ne-am gandit ca pana a doua zi nu mai are nimic)

Daca vrei sa nu existe comentarii rautacioase, ar trebui sa spui si tu realitatea, nu sa o ascunzi, mai ales ca oamenii astia de pe aici stiu cum sta treaba. Nu are niciun om normal alcoolemie dimineata dupa doua pahare de vin (nu halbe :)) ) baute seara. Poate daca e musulman :) .

Ori s-a urcat la volan imediat dupa ce le-a baut, ori a baut cu mult mai mult seara, iar dimineata a mai ramas doar 0,12.

Publicat

eu am crezut ca e de la apa minerala. mineralele-astea... nu poti avea incredere niciodata...

danny, aia nu e greseala. gresesti cand te uiti dupa o femeie si treci pe galben sau rosu, in nici un caz cand esti constient ca ai baut si te-ai urcat la volan SPERAND sa nu te opreasca.

legislatia e prea blanda aici si are lacune mari.

eu i-as obliga pe astia de beau si conduc, 3-4 zile la politie platite, si sa vizioneze filme cu accidente petrecute din cauza celor care conduc sub influenta si cum s-a modificat viata celor care le-au produs, d-alea cu creieri imprastiati pe trecerea de pietoni.

numai cei inconstienti iau asa de usor ca voi. am baut, m-a prins, dau examen, da-i in soarili ma-sii!

da examen, ia carnetul inpoi si o comite iar. doar n-o sa ma convinga nimeni ca ceva s-a schimbat in purtarea lui si a ta. sper sa nu ia examenul.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.