Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

A existat in Bucuresti un caz de pistol Glock 17 ruginit generatia a 4a ... the tip il am direct de la Paul --- Glock Romania, care mi-a povestit de un client care a reusit performanta sa-si rugineasca Glock-ul ... dar asta a fost din cauza unui holster ascuns din polymer ce avea nush ce compusi care interactionau negativ cu arma ... anyway, pana si cei din Austria au ramas uimiti ...

Publicat

Americani cretini....dupa ce ca isi bat joc de fetitele lor stricandu-le copilaria cu concursurile de frumusete care mangaie frustrarile balenelor ce le sunt mame, acum isi bat joc si de baieti cu asemenea tampenii.

Pai la 18 ani ala o sa ajunga vanator de politisti daca are inclinatie spre crima...l-au pregatit din timp.

• Apreciez 3
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Am avut placerea sa trag cu un Glock 17 si am fost impresionat! E cu totul altceva fata de pistolul Carpati! Tot respectul pentru asa o arma!

Publicat

Astept cum asteapta copii pe Mos Craciun ziua cand imi iese autorizatia...sa merg dupa glockuletzul meu....

Publicat

Il citez pe Arcan:

Astept cum asteapta copii pe Mos Craciun ziua cand imi iese autorizatia...sa merg dupa glockuletzul meu....

Glock 17 este un pistol f. bun, l-am avut 6 luni in dotare si am fost super multumit de el.

Si mie tb. sa-mi iasa autorizatia de cumparare in 14 zile si sa-mi iau un glock 17.

Bine v-am gasit pe toti si ma bucur sa va cunosc!!!

Publicat

Wellcome steff33. Azi am bagat si eu actele la Arme. acum fac AMR-ul...:)))

Publicat

AMR...... 12 zile...... si apoi poc...poc !!!!

Aseara discutam cu un coleg de la mascati care isi luase glock17 gen. 4 ....super .

Publicat

Folosesc arma asta de vre-o 10 ani de zile cu mici inrtreruperi.Sunt incantat de ea.

Publicat

Eu am folosit-o 6 luni si apoi iar la vechiul Carpati.

Dar a fost suficient sa-mi doresc una.

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Bafta, vezi ca este un mag in Timisoara care aduce ieftin Glockuri cred ca deja il stii :good:

Publicat

Ahaaaa , deci considerati ca GLOCK este ok , dar eu consider ca mai avem destul pana ajungem la indemanarea celor care au timp si bani la dispozitie . Probabil ca se poate face doar cu mult suflet si o arma buna la dispozitie.......

Priviti :

Publicat

De la glock romania il iau cu 3150 lei , dar avantajul este ca in 4 rate.

Glock 17 gen. 4

Apropo Arcan : miercuri imi iau autorizatia si ma duc sa le vad la ei.

Publicat (modificat)

to day is happy day.Am primit autorizatia ...yupiii :emo-box:

Modificat de arcan

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.